(Фото: Ројтерс)
(Фото: Ројтерс)

Шта је крајњи циљ масовних миграција?

Када много не размишљаш о проблему који си негде далеко направио имаћеш пуно брига када ти се тај проблем једног дана приближи.

У ЕУ се води жустра расправа о томе да ли је она под навалом огромног броја избеглица из Сирије, Либије, Авганистана и Ирака на путу да изгуби „своју хришћанску душу“ или ће душу изгубити ако се према њиховим захтевима за азил буде постављала рестриктивно.

Као и увек кроз историју, лицемерна Европа је претходно, много не размишљајући о души, хладећи петродоларским лепезама своје политички сифилистичне брежуљке подржавала САД и њене сатрапе у черечењу тамо неких Муамера, Садама, Омара и Асада.

Одједаред, Европа се са оним што она мисли да се зове душа, али сада у носу, нашла у ситуацији да је много Мухамеда дошло подно њеног главног брега за чије хлађење сада изгледа неће бити довољно ни петродолара ни евра а нити предње поменуте САД и сатрапи јој имају неку жељу да их Европи за те ствари дају.

Дали су ономад колико треба Шиптарима са Косова и Метохије да у операцији „егзодус“ одраде малу генералну пробу овога што данас гледамо у много ширем обиму и са давањем је готово а и кроз слику америчког сукоба са Кином и Русијом све се више види да се пара богме и нема.

Како је до сада и било, империје у паду су све радиле убрзано па тако сада на пола операције стварања новог Блиског истока, америчко узнемиравање Медитерана је са огромним убрзањем ушло у следећу фазу-демографско и културолошко ремећење целе Европе (финансијско је кренуло одавно).

Америчке калкулације су јасне: што мање њен главни савазник на Блиском истоку оличен у Исламској држави буде имао противника, то боље по инетресе САД а ако ти могући противници се одлуче на повлачење и бежанију и у тој бежанији као своју крајњу дестинацију изаберу Европу, тим по америчке интересе још боље.

Да ли ће због тога у Европи броја катедрала у односу на број минарета бити значајно измењен су за САД трице и кучине.

Ум међувремену су САД објавиле да ће, онолике колике су, широкогрудно примити читавих три до пет хиљада избеглих са простора на којима њихова Исламска држава дивља при том пазећи да никако не дира Израел.

У последње време повремено веома непослушна православна Грчка и у истом смислу али јачем интезитету непослушна православна Македонија и одавно много непослушна православна Србија (послушне НАТО православне Бугарска и Румунија су поштеђене) су са становишта САД најдивнији могући избегличко-азилантски коридор, али и привремени простори за настањење маса ако се савременом опсадом Беча буде морало успорити.

Католичка Мађарска ће мало милости и одмора добити ако се ратосиља „својеглавог“ Орбана.

Та, Орбанова политичка „својеглавост“, то јест његово виђење државног суверенитета онаквим како тај суверенитет треба у што већој мери и да изгледа је оно што је тренутно Србију спасило да САД на све јаче крике и јауке из ЕУ тренутну операцију премештања народа привремено не зауставе на Хоргошу и Келебији и тиме нас уз већ постојећи косовски проблем коначно и дефинтивно удаве и уједно толико осакате да не можемо да подржавамо Републику Српску и у неком битном тренутку утичемо на догађања у Македонији и Црној Гори.

Да ли је покретањем избегличких маса Америци Европа сама по себи и крајњи циљ?

Не?

Европа је Америци опет оно што је била и непосредно пре и за време Другог светског рата – жртвено јагње, онда Хитлеру а сада као примаоц великог броја ратних избеглица који беже испред Ел Багдадија огледна ситуација за сличну, планирану кроз будуће америчко изазивање хаоса и крвопролића у државама Централне Азије (Узбекистан, Казахстан, Таџикистан) посебно долини Фергана (додати Киргизију) и тамошњем покретању великих избегличких маса али овог пута у правцу Русије, којој би се при том паралелно искреирале нове буне у Ингушетији, Дагестану и Чеченији.

У том смислу нису Американци престали да „креативно мисле“ и на кинеску провинцију Сикјанг, коју настањују већински Ујгури, муслимани, од којих је један велики део у оружаном сукобу са централним властима у Пекингу.

Како је некада Хитлер био замишљен као оруђе којим ће се срушити СССР а он се отео англосаксонској контроли па уз пут смандрљао целу Европу, тако су сада Ел Багдади и његова Исламска држава регионално оружје којим би Америка хтела да прекроји Блиски исток и дође до руског меког трбуха али оруђе које већ сада показује повећање апетита па у значајној мери ремети Европу и које ће једног дана урадити оно најцрње што се за Американце може десити, напасти Израел.

Сејање фашизма по исламском свету није нека новотарија и запрепашћујућа појава.

Памти се јерусалимски муфтија Мухамед Амин Ел Хусеини који је осим великог утицаја који је имао током Другог светског рата на муслимане Блиског истока и на енглеске муслимане, деловао и на овим просторима тако што је регрутовао муслимане из Босне, Рашке, Црне Горе и са Косова и Метохије у Ханџар дивизију која је била саставни део немачке нацистичке Вафен ССа а која је ратовала и пред Стаљинградом.

Искрени правоверни муслимани знају и виде шта Америка покушава да ради па је у том смсилу проф др. Имран Хосеин предложио сасвим супротан пут европским муслиманима – хиџру – апсолутно напуштање Европе и потом склапање савеза са Руумом (Новом Византијом-Русијом) у борби против још агресивније наступајуће англосаксонске неофашистичке инвазије на Иран, Русију и Кину.

Због свега тога је за Србију и Србе веома важно да миграција од Исламске државе прогоњеног света преко наше територије прође што мирније и безболније због каснијег широког и веома крвавог фронта који ће освешћени мусlимани имати са Америком и Исламском државом а и ваљало би нам и да се неки дериват тих сукоба не одрази на наше просторе где би нас англосаксонски фактор радо поново видео зараћене са муслиманима у окружењу.

Нимало не ниподаштавајући све опасности које вребају као последице циркулације преко наше територије оволиког броја људи ипак је важно да се подсетимо да нас није прогутала и из историје избацила онолика Отоманска империја и њена дуготрајна владавина па је мало вероватно да нам тако нешто могу учинити сиријски, либијски, авганистански и ирачки муслимани на свом путу ка Европској Унији, посебно ако останемо свесни своје национално-верске суштине која за разлику од „европског хришћанства“ још увек не мора да брине за своју душу.

Оливер Вуловић

4 коментара

 1. Проблем је што они нису на пропутовању кроз Србију. Циљ ЕУ и ове шизофрене владе Србије је да они остану у што већем броју, да Србија постане азилантска исламска држава. Ово није пролажење кроз Србију, ово је колонизација и окупација арапима и црнцима, исламистима. Оливере не булазни, већ отвори очи. А ово је тек почетак.
  Придружи им муслимане и цигане које имамо, као и шиптаре, наше сиромаштво и летаргију, замајавање преко медија и шизофрених политичара, немање војске и став запада према Србији, колике су нам шансе?
  А још и ово:
  КАПИТУЛАЦИЈА: Србија се обавезује међународним уговором да ће прихватити све мигранте из ЕУ
  Србија ће се обавезати да, на захтев било које чланице ЕУ, прихвати и преузме сваког свог држављанина који не испуњава законске и друге услове за улазак или боравак на територији те европске земље – предвиђено је предлогом закона о потврђивању Споразума између Републике Србије и Европске уније о реадмисији, који је ових дана стигао у Скупштину Србије.
  Такође, Споразум обавезује да ће Србија прихватити, на захтев чланице ЕУ, било ког држављанина треће земље или грађанина без држављанства који не испуњава услове за улазак, боравак и настањење на територији државе која упућује молбу, а уколико је доказано да поседује важећу визу или дозволу боравка у Србији. Такође, и лице које је на незаконит начин и директно ушло на територију те европске државе, након што је боравило или било у транзиту кроз Србију, с тим што то не важи у случају авио-транзита преко међународног аеродрома кроз нашу земљу.
  Србија ће, такође, прихватити држављане бивше СФРЈ који нису стекли ни једно друго држављанство и чије је место рођења и пребивалиште 27. априла 1992. године било на територији Србије. Споразум о реадмисији између Србије и ЕУ потписан је 18. септембра ове године у Бриселу, у оквиру сарадње са земљама западне Европе и региона на сузбијању незаконитих миграција.

  • Trebao si o svemu ovome razmišljati kad si pozvao „sveti“ zapad da sa njime rušiš „komunjare“.
   Sad je kasno !
   Ispao si glup a nećeš da priznaš.

   Englezi su imali najveću imperiju zahvaljujući takvima !

 2. Сјетимо се Косова 1999.
  „Милосрдни анђео“ напао нас због албанских избјеглица.
  И ово је слична подвала Србији. Ако се деси нешто наопако мигрантима биће неки нови „Милосрдни анђео“.

 3. Ма понестало европљанима,јенглезима,америма резервих унурашњих органа па се сетили увоза талибана,рокфелер изјавио да намерава живети бар двеста година па обезбеђују резервне делове на време,до сада је променио шест-седам срца и неколко пута бубреге.па за осталу хазарску фамилију…Србски органи отети од Срба на Косову им се нису примали па су вероватно закључили да је то зато што Срби једу Пресетину и пију Србску Раџу,па су се сетили талибана јер је они не конзумирају.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Пуцњава на фестивалу у Њу Џерсију, има мртвих и рањених

Трентон-На културном фестивалу у Трентону, у Њу Џерсију, протекле ноћи дошло је ...

(Фото: Wikipedia/ Sémhur / Wikimedia Commons)

Тајни смисао блискоисточне кризе

МИСТИЧКА ГЕОПОЛИТИКА ДАНАС И ОВДЕ Раде Јанковић, правник и аналитичар духовно – ...