Александар Вучић (Фото: Принтскрипт)
Александар Вучић (Фото: Принтскрипт)

Више идиот него користан

Пре ступања на место премијера, Вучић је провео 7 дана у Немачкој, ради обуке за односе с јавношћу у једној тамошњој агенцији која се бави профилисањем политичара у складу са менталитетом народа из којег долази. Између осталог, тамо му је речено да не прича брзо, већ споро и са паузама, са повременим погледима у даљину. Паузе би требало да дају значај његовим речима, а погледи у даљину да га представе као концентрисаног говорника, посвећеног теми.

 

Будући да долази из сиромашне земље, у којој народ очекује спас од „вође“, речено му је да мора да гради о себи слику човека који даноноћно и пожртвовано ради на бољој будућности. Пред сваке изборе је с њим радила израелска агенција на чијем челу је Еисин Асаф, стручњак за медијске манипулације. Он га је саветовао да мора у народу да остави утисак како је он жртва, и како неко жели да на њега изврши атентат. Тај атентат је замишљен као својеврсни Вучићев холокауст, након кога је требало да се народ сажали, подржи га и да Вучић из своје „патње“ извуче бенефит, што је уиграна тактика, својствена сваком ко долази из Израела.

 

Наравно, изборне манипулације су извеле стране обавештајне службе, а Вучић је само требало да глуми оно што су га учили. Међутим, ни најбољи психијатри некада не могу да препознају генерисану психозу, у фази хибернације. „Светла естраде“ су била иницијална каписла за Вучићеву болест. Он је од свега направио гротеску и сада на тв-у имамо „комплетног идиота“ и его-манијака, са траговима агенцијске обуке у свом понашању. Агенције које су га обучавале, схватају да су имале посла са поремећеном сировином, коју није могуће ишлифовати.

 

Овај воз сада јури у неизвесност, док је на месту машиновође параноик са суманутом идејом да је добар глумац, политичар и државник. Не би изненадила његова одлука да се прогласи и за патријарха или некакво божанство. Они који су га довели на власт, хватају се за главу и сада немају много избора. Ако још мало прекардаши са својом болештином, мораће да активирају резервног спавача.

 

 

Др.Милутин Милошевић

 

 

 

3 коментара

  1. ШаринчанИН

    У кратким цртама – анализирано, описано… Хвала аутору на опису психолошког профила Вољеног Вође. Очигледно је да се ради о комплесираној особи, невиђеном будалетини, болеснику који је измакао контроли специјализованим агенцијама за медијску манипулацију, политичком идиоту пар екселанс ; до сада незабележеном случају у свеколикој српској историји; од постанка (појаве) до дана данашњег.

    Ево садашњег идиота као будућег божанства, у приложеном видео-линку. Уживајте:

    https://www.youtube.com/watch?v=a6ahckLQwII (Поглед у будућност: Вучић српски Фараон, интернет; 02:56)

  2. On je I idiot I koristan, samo sto je idiot za Srbe a koristan za strance.

  3. није он крив него Срби – наивни, лењи, плахи, лакоми, себични …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Руски аналитичар шокирао Србију: Медији лажу да се Путин и Вучић слажу

Гост нове епизоде емисије “РасПравда” био је руски геополитички аналитичар и директор ...

(Фото: Народни Покрет "Отаџбина")

Отаџбина: Вучићев режим наставља да бескрупулозно манипулише и фалсификује ставове Руске Федерације и СПЦ

Окупиране територије-Иако су у више наврата високи представници Руске Федерације јасно изразили ...