(Фото: Србија данас)
(Фото: Србија данас)

Вучић не може да изда „Косово“ он издаје Србију!

Веома често се у коментарима на криминалне активности узурпатора и велеиздајника Вучића када је у питању отцепљење Косова и Метохије од Србије говори да Вучић издаје Косово. Као прво он не може издати Косово. Колико знамо он није држављанин НАТО Франкештајн чудовишта склепаног на сувереној територији Републике Србије да би исту могао да изда.

Схватите људе да се не издаје Косово већ се ради о издаји и велеиздаји Републике Србије када се узму у обзир све активностии које спроводи велеиздајник Вучић и група људи која је инсталирана у врх српске државе да му помогне и омогући да Косово и Метохију отцепе и предају је у руке шиптарских терориста и нарко дилера.

Реч је о издаји Србије а не Косова и Метохије. Велеиздајник и узурпатор Александар Вучић издаје Србију а не Косово. И није он усамљен у том послу мада је како чињенице и његове активности показују њему припало да одради онај завршни удар на суверенитет Републике Србије и будућност српског народа.

Он је онај који Србији треба да пуца и главу и тако је овери. Велика је група људи од којих је огроман број и данас активан у ономе што познајемо као српска политичка сцена која све јесте али није оно што треба да буде. Српска политичка сцена. На отцепљену Косова и Метохије раде сви антинародни, антисрпски и велеиздајнички режими инсталирани у Србији од 2008. године тј. званичног почетка преговора о будућности Косова и Метохије.

Велеиздајник и изрод Вучић се ових дана тајно састаје са предстацницима шиптарских терориста са којима нешто договара. То ради изван правног и политичког система Републике Србије и на своју руку. За све то што ради ових дана и све оно што је радио од доласка на власт а што је имало за циљ отцепљење сувереног дела територије Републике Србије одговараће кривично кад тад јер ничија није сијала до зоре па неће ни његова. Као што ће заједно са њим кривично одговарати и сви они који су било на директан или индиректан начин учествовали у припреми отцепљења 18% суверене територије Републике Србије од 2000. године до данас.

И када говорите о издајничким и велеиздајничким акцијама и делима изрода Вучића и његовог режима зовите то онако како треба. ИЗДАЈОМ СРБИЈЕ! И не одвајајте и не цртајте Косово и Метохију одвојено од Србије јер је то органски и суверени део наше вишевековне теротирије. Тако је било и тако ће бити без обзира на све велеиздајничке и криминалне активности било садашњег Вучићевог режима или оних који су му претходили.

Милинко Милинчић / Србија данас

5 коментара

 1. DO DANAS{19.03.’18-godine},“srpska lista“sa KiM-e,
  POSLALA JE NA REGRUTOVANJE U“vojsku kosova“:700-a“srpskih mladica“,
  KOLJACIMA,TACIJU I HARANDINIJU.
  NARAVNO ZA PARE.
  A ovih 700-a,mucenika primace platu.
  „SIPTAR-2 I ostali smradovi“siptarskog kopilana janjicarskog“da li vas“partija“obavestila o ovoj“TRGOVINI“,PRODAJI.IZDAJI.
  SRBI PRAVE SIPTARIMA“vise-nacionalnu vojsku Kosova“.

  SRBI PRODAJU,ZIVE SRBE A
  SIPOSI KUPUJU ZA KRVAVE $$$…!!!

 2. PRE NEGO STO POCNETE DA JEDETE GOVNA I DA ME PLJUJETE,
  BILO BI POZELJNO DA PROVERITE…!!!
  NA SAJTU“SIPOSA IMA IMENA S’PREZIMENIMA…!!!
  U PROTIVNOM,KAO I OBICNO,“NAJEBACU VAM SE
  „KURVINE MAME“…!!!

 3. ALOOOO,GDE STE SMRADOVI.????:::SIPTAR-1,SIPTAR-2,KREZAVI,……I OSTALI“anti srbi pravoslavni“,koji pogane TV-Vas…!!!!
  DOBRO JUTRO…!
  U Moskvi 10-47h…..temp.-3,8cel-750 mil.ja sam dobro koje I vama“NE ZELIM“.

 4. U Moskvi,suncan dan.Temperatura +4-i.
  A VI SMRADOVI…?????____________HAhahhhahhhaaahhhhaaaaa…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Зоран Ђорђевић (Фото: мод гов.рс)

Док Црна Гора прогони Србе на сваком кораку за Ђорђевића се односи две државе крећу „узлазном путањом“

Београд/Подгорица-Односи Црне Горе и Србије у областима рада, запошљавања и социјалне политике ...

Брнабићка и министри лове мишеве по згради Владе?

Београд-Веровали или не: Пацови окупирали зграду у Немањиној 11, па су запослени ...