Михаило Меденица (Фото: Принтскрин)
Михаило Меденица (Фото: Принтскрин)

Заједница српских општина- заједница издаје!

Како ред налаже да се о „покојнику“ говори све најлепше тако сам дао времена лажи да почине, што не значи да је васкрсла у истину већ се оголила у својој нечасти, а мислим, наравно, на све што је следило хапшењу Марка Ђурића и ономе чему је сав тај циркус требало да послужи- увертири у завршни чин! Спектакуларној увертити са овацијама и позивом на бис, ваљда..?

Наиме, тресла се гора- родио се миш, и то болећив и неугледан, па сад ваља очекивати најезду мишева у ту рупу буђавог сира звану- Заједница српских општина коју покушавају да нам представе и потуре као скупљу и светију реч од Косова и Метохије!

Не први пут, наравно, несоји то чине откад су на власти, заправо, откад су приграбили власт од оне жуте пошасти под заклетвом: „Где су они стали- ми ћемо продужити без размишљања, жаљења и трунке кајања!“

Наравно, сад следи (у пуном је јеку заправо) ламент како они ђавољи накоти Харадинај и Тачи покушавају да ту Заједницу српске издаје формирају по зконима некаквог „косова“ а не Србије (а који то закон прописује издају?!), као да то шта суштински мења и као да ће та обланда издаје служити било чему другоме осим за удомљавање партијских послушника и Вучићев алиби: „Никада нећемо признати да смо признали Косово!“

Ако већ вапите за каквом заједницом, господо, ено вам заједнице српских светиња; зајендица српских гробља; заједница српских прогнаника; заједница закоровљених српских огњишта; заједнице силованих и прекланих мајки, деце; заједница вапаја Србије- НЕМА ТЕ ЦЕНЕ, ТОГ ЦИЉА И ТЕ МУКЕ ЗБОГ КОЈИХ СЕ СМЕМО ОДРЕЋИ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ!
Ето вам заједница ако вам је стало до заједништва, но, знамо одлично чему срамне представе уигране с Тачијем и Харадинајем, чему „оставке“ Рамушевих отирача са Српске листе који испод жита и ћутке и даље министрују и наравно да им не пада на памет да руше владу крволока којем су се заклели на беспоговорно јаничарење, чему толки „јед“ на шамар из Брисела да ћете за све што сте поданички учинили добити- шаку зоби и коцку шећера!

Ништа осим моменталног и безусловног повлачења потписа са срамногБриселског споразума и прекида преговора с онима који су ’98. и ’99. „преговарали“ ножевима са Србима- не долази у обзир!

Безочна је лаж да би Србима на Косову и Метохији у том случају било још теже, јер ако је ово стање свести које тужно називате животом довољно добро за њих- већа мука од овакве „слободе“ им не треба!

Безочна је лаж да ће то убрзати тај отужни пут ка Европској унији, јер ако нас икада и приме у то друштво робовласника и робља бићемо тек (заслужено) спрдња, нешто што је дало душу за гузицу а не може се назвати државом!

Играјте се ви, безумници, Заједнице српских општина на својим ливадама колко вам воља, ал предаја ил подела Косова и Метохије- НИКАДА!

Никада јер, понављам и понављаћу- тамо је наша колевка и гроб, тамо васкрсавамо, тамо је нафора сваког Србина макар никада не крочио на њу! Први корак свакога од нас је доле, баш као и последњи удах и то није никакав мит већ завет између Господа и народа који је скућио на том лакту свете земље да му је довека чува за коначиште!

Рекох, тресла се гора- родио се миш, само не очекујте да ћемо ћутке у ту мишоловку за вама, јер што је за вас пањ за нас је- праг!

Заједница српских општина исписана је крвљу крај Ситнице и Лаба, па још вековима пре тога и друге нема нити може бити!

Немојте нам заједницу ваше издаје потурати као најскупљу српску реч!

Немојте ваше пасјалуке потурати као зоре без којег нам неће бити дана!

Немојте нам ни случајно покров нудити као постељу…

Србије без Косова и Метохије- нема!

Заједница српских општина је заједница векова прошлих и будућих које не можете намирити сендвичем и флашицом воде!

Заједница српских општина је заједница с Богом, Косова и Метохије с Голготом…

Сејете ветар- пожњећете олују зовући Тачија и Харадинаја на мобу у жетву…

Михаило Меденица / Два у један

један коментар

  1. Najmoćnije oružje je........anestezija za robove

    Заједница српских општина- заједница издаје!

    U poslednje vreme………srpska deca se rađaju sa tetovažom na čelu……..na kojoj piše…….IZDAJA……!!!!!!!!!

    DUGO TRAJE………PA UŠLO U GENE………!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Бујановац (Фото: screenshot/Prva)

У дијалог косовског питања Срби морају да укључе и Шиптаре са југа, а шта још траже…

Београд – Приштина и Београд у дијалог морају да укључе и политички ...

(Фото: Танјуг)

Црква и држава: политика и послови патријарха Иринеја и Александра Вучића

Београд – Сва медијска пропаганда Александра Вучића, ових дана је кренула у ...