Зашто је данас Додик на Палама?

Председник Републике Српске нажалост често се понаша као мало дете и недорасли балавац, и показује да нимало није достојан одговорне високе функције коју нажалост обавља.

То потврђује и чињеница да је баш данас, када је опозиција заказала Скупштину народа на Палама, и он одлучио да посети ратну престоницу Српске и Јахорину, те да након обиласка тунела тобоже шета разговара са народом на Палама.

Покушаји да се саботира скуп разним опструкцијама и настојање да се не издају објекти за одржавање скупа је пропао, па Додик очито жели да на овај начин застраши грађане како би што мање људи смело јавно да се дође на скупове опозиције.

Јасно је да Додик на све начине покушава да изазове било какав инцидент, а потом оптужи опозицију да изазива нереде, насиље, руши Републику Српску и њене институције.

Више су него провидни покушаји манипулације грађанима, јер је у најмању руку безобразно да баш данас, када је Савез за промјене заказао Скупштину народа, Додик организује шетњу и друшење са Паљанима.

Очито да је својим страначким пуленима дао задатак да окупе што више људи на тргу који ће га пратити док буде шетао, и покаже како тобоже има већу подршку и више присталица од опозиције.

И док са једне стране покушава да угуши сваки отпор и згази неистомишљенике, Додик са друге стране лицемерно позива опозицију на сарадњу, јединство и напуштање институција у Сарајеву, јер је свестан да опозиција губи ако пристане на било какву сарадњу и састанак са унутрашњим окупаторима.

Паљани би требали да се присете шта је Додик о њима говорио крајем 90-их, када је током сусрета са Медилин Олбрајт и Свеном Алкалајом у Вашингтону рекао да не се не боји екипе са Пала, да ће је разбити и похапсити све оне који су оптужени за ратне злочине.

Додик је након првог премијерског мандата систематски отерао све институције са Пала и радио на слабљењу центра из кога се током рата стварала Република Српска, и Пале су последње место на коме би он требао да просипа свој лажни патриотизам.

 

 

Небојша Вукановић/nebojsavukanovic.info

7 коментара

 1. IZBORI: Kad psihopate organizuju......defile.........ometenih u razvoju

  Krajnje je vreme da Nebojša Vukanović i distributeri njegovih laži…………POPUŠE KURČINU DODIKU!!!!!!!!!!!!!!

  PRE TOGA……….PROVERITE………..DA LI VAM DOZVOLJAVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Kakav je ovo ustaski tekst?

  • Цркоше што и и на Палама Додок има апсолутну већину. А овај Небојша не коментарише понашање опозиције поводом Орићевог ослобођења. А исто тако се не изјашњава лично о томе. Колико те Бакир плаћа Вукановићу?

 3. @ Небојша Вукановић/nebojsavukanovic.info,
  Нагло су ти пустили узде, па си почео да причаш неповезано. Иди заврши бар неки курс, немој овако да брукаш Сороша, није ваљда он спао на дебилану.

 4. Шта серете бре ви. Ви као онај уредник Информера -глумите Србе, а пишете хрватском одвратном латиницом. Овај човјек Небојша В. је потпуно у праву ! Па знате ли да је Додик био плаћеник Сорош фондације,и амерички најамник 1990-их год ?
  Па знате ли да Додик је тајно повезан са ,,Косовес Репубљик“,не би ли урадио што и арнаути у Србији. Али,без читавог Сарајева нема Реп.Српске, и 10 Бањалука нам не могу надомјестити Сарајево . Додик не воли Сарајевске Србе, срам га било. А, и опозиција у Реп.Српској је сумњива. Ма немаш коме да вјерујеш

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Младен Иванић (Фото: Новости)

Ко предаје српске општине Хрватима?

„Српски народ не чува ни Додик, ни Иванић, ни Цвијановић, ни Говедарица, ...

Емил Влајки (Фото: Магацин)

Сумрак српске политике

„Данас нам кажу, деци овог века Да смо недостојни историје наше Да ...