Вучић и Јункер (Фото: Ројтерс)
Вучић и Јункер (Фото: Ројтерс)

Заувек пред вратима

Председник Европске комисије Жан Клод Јункер саопштио је 4. августа да земље Западног Балкана немају никакву шансу да постану чланице Европске уније, да то сви знају, али да руководства тих земаља замлаћују грађане том причом. Он је рекао да те земље и треба да се мењају, у складу са правилима Уније, али због себе.

Са највишег, званичног места, потврђено је да ћемо остати пред вратима, ако се Унија, уопште, и сама одржи.

Очекујем да ће шизофрени Александар Вучић изјавити да је он, тим поводом, тражио званичан став Брисела, који му је, иначе, сто пута раније саопштен, и поносно изјавити да је њему госпођа Ангела лично обећала да ће Србију, на мала врата да приме.

Иако никада нећемо постати чланови, Вучићева мафија је стотине хиљада грађана Србије већ увела у земље Уније, али као најамну радну снагу која бежи од глади, немаштине и моралне беде.

Ова званична потврда господина Јункера, нанела је и смртни ударац већем делу такозване српске опозиције, која је своје подрепаштво правдала путем ка Унији, као својим пројектом, који је од њих Вучић преузео.

Власти држава западног Балкана изведене су на чистину. Јер, нису оне само опасне по грађане својих земаља, већ и по безбедност Европе. Трговина оружјем, наркотицима, белим робљем, дуваном, акцизним робама, створило је европским службама безбедности велике проблеме.

Банда Александра Вучића се у томе и истиче, нарочито његов брат Андреј, кога оптужују за организовање најјаче мафије у Европи, и због шверца пасоша припадницима ИСИС-а и мигрантима.

Вучић сада игра на нову, последњу карту. Покушава да се, као и Слободан Милошевић, представи као фактор мира на Балкану. Подсетимо се на који је мизеран начин Милошевић предао Републику Српску Крајину. Договорио се са Туђамом да се у “Олуји“ протерају Срби из Хрватске, уверен да ће му они служити у одбрани своје власти!

Вучић данас нуди Косово и Метохију као на тацни. Сву имовину, цркве, компаније, руднике…Све ће да преда, позивајући се на мир, да не жели рат. А, са ким да ратује овај гад, када је разбио армију, полицију, одбрамбени систем…

“…Питање Косова треба сагледати реално, без митова и легенди и ударања у патриотске груди“ – поручила нам је потпредседница Владе Зорана Михајловић. Шта зна ова нимфоманка из Тузле о Косову? И који су то митови? – треба приупитати ову гадуру која се поноси што је чланица организација које су допринеле нестајању Србије.

Ако не можемо у Европску унију, предаће Космет…Дачић је из Јањева, са Космета, Хрват, потпредседник је Владе, он нуди поделу јужне покрајине. Расим Љајић чека да се и он омрси, да одвоји Санџак…Председница Владе је Хрватица, лако ће дати територије које буду тражене.

Иако се Александар Вучић, син Фахри Муслиуа договорио са својим сународницима из Приштине да им све преда, и они су у великим проблемима. Чека их суд за ратне злочине у Хагу, који ће у септембру да их хапси. Мада им Вучић нуди помоћ преко својих приватних Срба, никако да саставе парламент и Владу. Неко их је посвађао. Мафија мора да међусобно ратује. Таква им је нарав.

Милошевић је оборен са 70 милиона долара, колико је председник Клинтон издвојио. Његов ученик Вучић пашће са само пет милиона. Он је многе моћнике подмитио, јавно се тиме хвалио, а они не воле сведоке. Уклониће га врло брзо.

Вучић је ушао у сукоб са Куриром и америчком компанијом која га издаје. Неко га је увукао у рат у којем ће изгубити и он и Александар Родић. Његова Велика пропаганда лажи води кампању против америчких медија у Србији, након које му више нема повратка. Насилно затварање медијске куће опасан је чин у америчком и западно-европском друштву. То је схватио и Ердоган, пустивши на слободу осуђене новинаре.

Приводи се крају пројекат ко ће да наследи Вучића, а да то не буде опозиција која га је и изнедрила. У сваком случају, сада је коначно сигурно да ћемо остати пред вратима Европске уније. А, то је био једини пут којим нас је Вучић водио.

Милован Бркић / Магазин Таблоид

5 коментара

 1. pitam se pitam ko je kome ovde uvali stanglu?

 2. Brkić – veoma perfidni sluga svog gazde, Mileta Isakova iz mossada, čije je tabloid glasilo.

  Sve kaže ali glavno krije-
  – Ko je naredio Miloševiću da preda krajinu?
  – Gde su Jezda i Dafina odneli novac?
  – Ko zapravo upravlja vučićem u veberovskom zanosu?
  – Kome treba promena svesti Srba?
  – Ko je okupirao evropu 1945?

  • @Txe Prez

   Занимљива ти је прича, детаљиши мало…

  • Taj na koga mislis nije okupirao evropu 1945 , nego mnogo ranije. Mosad je ipak lokalna sluzba , glavni su oni sto se sastaju na satanistickim svecanostima u sumama Kalifornije. Svi ostali , pa i „bilderberg grupa“ su njihovi sluzbenici na terenu. Milosevicu je naredjivao onaj sto ga je doveo u Njujork kao bankara. A sto se tice Vebera i njegove „Protestantske etike“, Amerika vise nije vecinska drzava protestanata , zna se kome se poklonio Bus. Veberovi stavovi su samo varka za promenu svesti naseg naroda koji se po cudnom misljenju zapada u malo iskrivljenom obliku mogu lako progurati u Pravoslavlje.

 3. šta zna vučko o Veberu? Zna da je narod nepismen, pa udara gde je najtanje, po penzosima i sirotinji, priča o Veberu, prede kao Šeherezada o bajkovitoj budućnosti i o tome kako nam je mnogo dobro, ali to ne znamo, bruka jedna… Naučiće iluzionista valjda našto i o zakonu karme, ništa ne prolazi nekažnjeno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: Глас Русије)

Ипак ће Запад да исцрта нове границе на Балкану, а Србија ћути и клима главом, скраћена и огољена

Београд – Од Берлинског конгреса, кад су велике силе нацртале нову мапу ...

(Фото: srbijadanas.net)

Приштина има црвене линије, а Београд?

Да ли власт која то не схвата заслужује да буде више и ...