(Фото: Пиксабеј)
(Фото: Пиксабеј)

Свемир је холограм, умишљамо да га видимо

Лондон – Научници предлажу нове доказе занимљиве теорије која покушава да споји наизглед неспојиво…

Читав свемир могао би да буде један огромни и комплексни холограм. Наше виђење живота и света у три димензије простора могла би да буде само илузија.

Како пише британски „Индипендент“, астрофизичари су проучавали позадинске свемирске микроталасе, остатке Великог праска и настанка нашег свемира. Након свега тога, кажу да су пронашли значајне доказе да је наш свемир само холограм.

Постоји барем једнако доказа за ту необичну теорију као што постоји доказа за традиционално виђење свемира, кажу астрофизичари са Универзитета у Саутемптону.

Они су сарађивали с колегама у Канади и Италији да би успешно спровели своје истраживање.

Оно што видимо од нашег свемира могло би да се упореди с 3Д ефектима у биоскопу, иако у биоскопу не користе холограме. Док гледамо те филмове, видимо дубину слика, иако знамо да је заправо реч о сликама на равном платну.

Наш свемир је можда само уверљивија верзија таквог ефекта.

Спутњик

4 коментара

 1. Sranje uvijek dolazi iz engleske ko po pravilu.
  Debili.

 2. теоретичар

  Ја одавно тврдим да је планета Земља једина која постоји у временима и просторима а Месец и остале бојице су само колограм.
  Американци су лет на Месец убацили у токове заборава, јер кад су стигли тамо где је Месец требао да буде, њега није било па су они морали мало да се прегрупишу испред јавности и да га спусте у неки оливудски студио, али се данас надају да ће људи заборавити то путовање једног дана. Зато се о лету Американаца на Месец никад и нигде не прича, осим нас теоретичара.
  Чим завршим писање есеја са теоријом јединствености, пријавићу се да докторирам са те ствари у Британију или у Италију.
  Ја сваког месеца могу да избацим најмање по једну блиставу теорију. Могу да вам претставим, ако сте заинтересовани, још неке моје хипнотезе из врхунске науке и цалибристичког погледа на време и простор около Земље.
  На пример, најинтересантније сачинодејствовање супротивом према улетајућим сликама у људски мозак је највероватније основа пра почетка кружних токова, па тако и Београда на Води.
  Ово је само исечак из моје обимне литературе где ја сачинодејствујем са Космосом и тамо видим Руске Космичке Снаге. О њима нећу писати. Нисам ја издајник, него научник.

  • NAPREDAK U KAPITALIZMU: 1000 milionera i.......... 7 163 000 gladnih.........koji se ne računaju

   На пример, најинтересантније сачинодејствовање супротивом према улетајућим сликама у људски мозак………..

   Pogledaj bolje, da ti nije uletelo što………ozada………..jebeš mozak………ionako je hologram !

 3. Тако то виде педери а следеће шта ће износитиу као доказ биће да ми нисмо људи већ нешто друго а тренутно смо у том облику. Зато су у прошлости и уништавали педере јер виде све у илузији и ружичасто-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*