(Фото: Јутјуб)
(Фото: Јутјуб)

Битка за Београд – неочекивани савез против Вучића?

Београд – Београдски избори ће по свој прилици ујединити и наизглед неспојиве покрете – Двери Бошка Обрадовића и Доста је било Саше Радуловића, пише „Блиц“. Овај неочекивани савез дошао је, како наводи извор „Блица“, као покушај Радуловића и Обрадовића да на изборима у Београду дођу до цензуса и уђу у Скупштину Београда.

Последње истраживање агенције „Фактор плус“, наиме, показује да су оба покрета испод цензуса – ДЈБ са 2,5 и Двери са 2,8 одсто подршке.

„Радуловић и Обрадовић су на основу добре сарадње у Скупштини Србије дошли до тога да би могли да заједно изађу на изборе у Београду. Питање је како ће помирити разлике и на који начин ће се таквим савезом приближити бирачима“, наводи извор „Блица“.

Да се о заједничком наступу размишља потврдио је и лидер Двери Бошко Обрадовић, који каже да им полазна тачка за договор може бити борба против партократије, криминала и корупције.

„Посланичке групе Двери и ДЈБ имају коректну сарадњу у Скупштини као две посланичке групе праве опозиције. Отворени смо за разговор о политичкој сарадњи у будућности, али она зависи од усаглашавања наших програма јер између њих постоје и велике разлике“, каже Обрадовић.

„Да ли ће доћи до сарадње одлучиће председништва и главни одбори наших политичких организација када за то дође време“, додаје он.

Блиц / Вести

7 коментара

  1. Vučićevoj izdaji nema kraja pre par dana u ćirilici kod Marića ustaškinja Sonja Biserko ga napada i pljuje po Srbima a on ćuti. Napada ga i petokolonaš Boško a on se smeška i čuti? Ustaškinja Sonja priča ona o ugroženosti Hrvata u Srbiji i kako se loše osećaju? Oni koji u Srbiju imaju latinicu slobodno se diče Hrvatstvom mašu hrvatskim barjacima itd. No izdajnik nije smeo da ju pita kako se osećaju Srbi u NDH u XX! veku bez struje vode i puteva. Bez ćirilice i bez toga da smeju reći da su Srbi. Pokatoličavaju se i menjaju imena prestrašno a on ni reči. Vidi se da on ne odlučuje baš o ničemu već njegovi gazde i to sve na štetu Srba i Srbije a naivan narod čuti. SRBI SU JEDINI NAROD BEZ NACIONALNE DRŽAVE. Neredi na stadionu bedna li si Srbijo kukavice nad kukavicama su naši Srbi sad već hrvati dolaze u Srbiju da nas biju nekažnjeno dno dna. Ajde nek naši odu kod njih u Zagreb neće se živi vratiti e baš smo lud i bedno kukavički prodan i izdan narod i zemlja. Zemlja jer samo mi Srbi nemamo državu dok svi drugi imaju nacionalne države i manjine u njima mi Srbi imamo državu svih građana osim Srba.

  2. ISUS: Lakše je kamili kroz iglene uši, nego popu džipašu u.........RAJ

    Fašisti protiv………..fašista!!!!!!!!!

    Narode………izvoli!!!!!!!!!!

  3. Сада су Двери у врло лошој ситуацији.Када буде бал поноса у Београду, пола чланства мора са Сашом да парадира на балу, а пола да држи контра митинг који се зове „очување породице“. Ако хоће да буду коректни.

  4. @_______________“siptar“,posle“copavka I zlobe“kome ti pripadas.Odnosno pripadate,ko da vise..!!!!

  5. Izgleda da smo kao narod totalno izgubili kompas. Nije Srbija u ovakvom stanju zato što par procenata voli da ga uvuče na jedan način a ostatak na drugi nego zbog krađe, korupcije, uništavanja obrazovanja…. a sve drugo je manje bitno a tu obje stranke imaju iste stavove i svaka(svaki) im dala. Svaka čast za prevazilaženje različitosti za opšte dobro i nadam se da neće biti jedini i da će sinergijom dobiti još glasova međutim lako bi se moglo desiti da protiv sebe ujedine sve ostale jer je njima korupcija smisao života

  6. Сви обећавају борбу против криминала и корипције а нико да обећа да ће смањити-укинути порезе,да ће укинути плаћање паркирања,да ће градити државне фабрике………..мрш бандо паразитска….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Пацоли и остали терористи за длаку избегли правду

Окупиране територије-Авион, којим су лидери шиптарских институција отпутовали у Брисел, где се ...

Инфостан (Фото: Пиштаљка)

Београд: Платиш унапред „Инфостан“ и ево шта се догоди

Београд-Грешком ЈКП „Инфостан технологије“, Дејан Мијаиловић из Новог Београда остао је „кратак“ ...