Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)
Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

Дугови за огласе блокирали СПС

Београд – Рачун Социјалистичке партије Србије је поново у блокади. Овај пут због дуга од 4.882.729 динара за оглашавање у време прошлогодишњих парламентарних избора. Три повериоца су чекала годину дана на исплату, а онда су социјалистима пре седам дана блокирали рачун.

Директор СПС Дејан Бацковић каже нам да решавају тај проблем:

„Није ништа спектакуларно, дуг није превелики и регулисаћемо га. Дуговања смо смањили за 200.000 динара, па сад износе 4,6 милиона динара“.

Социјалисти су ове године већ седми пут у блокади, а претходно им је рачун био „замрзнут“ 25. и 26. априла. Најдуже су били блокирани 20 дана крајем прошле године, кад их је „заробила“ једна топлана због неплаћеног грејања у износу од 17 милиона динара. Претходно су били у проблему и са „Телекомом“, јер нису плаћали телефонске рачуне, па им је дуг нарастао на чак 69 милиона динара.

У најтежем положају су, ипак, Демократска странка и Либерално демократска партија, које од 2014. и не излазе из блокаде. Демократе укупно дугују 78.085.631 динар и „замрзнути“ су 1.084 дана. Дуг ЛДП-а је 28.834.007 динара, а у блокади су 1.091 дан.

ДСС и СРС имају доста сређеније финансије, али и они с времена на време уђу у блокаду. ДСС је рачун био „запечаћен“ скоро месец дана почетком 2017, а последње три године су били блокирани 207 дана. Радикали су од почетка године у плусу.

С. Ј. М. / Новости

4 коментара

  1. Седми пут су ове године у блокади…. Па људи шта ми можемо очекивати ? Не умеју ни своју партију да воде. Чега су се дохватили отишло је по ђаволу…..

  2. које мега лопурде глуме у власти „скромност“ и „социјалност“ а њихови „тајкуни“ на превару добили, опљачкали и задужили 90% фирми, робних резерви… раднике бедно држе и минимално противзаконито плаћају, а новац трпају директно врхушки спса у џепове, њиховој деци џабе станови у зградама противзаконито напревљеним, апартмани на Златибору материјал без финансиског порекла, плате им доносе кући или су их запослили у јавна предузећа да ништа корисно не раде од приправничког па до пензије … па само бајатовић од плате може да им намири дугове а где су остале перјанице СПСа а тек њихови „тајкуни“ који ни пекару не плаћају кифлу а камоли држави и радницима, а имају ергеле скупоцених лимузина, кућа и лукс станова на туце … и ни један осуђен ни лоповлук није вратио, зато што држе мафијашке судије, тужиоце
    социјалисти-најцрњи капиталисти

  3. Покрадоше и сопствену „партију“. Због таквог „домаћинског“ односа и држава нам је ту где јесте. Из тог лоповског гнезда накотише се и сви остали паразити који нам крв пију.

  4. Ма дачића не интересује СПС већ американци. Од када се са њима „зближио_“ он само о њима мисли и о њима и размишља а све друго му је по страни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: EPA/Nikos Arvanitidis)

Хаос у Грчкој: Блокиране границе

Атина-Због генералног штрајка грчких синдиката, који ће, како је најављено, трајати 24 ...

Шиптари блокирали границу са Црном Гором

Подгорица – Црногорска полиција није дозволила радницима из Албаније да пређу границу ...