Братислав Гашић (Фото: Бета)
Братислав Гашић (Фото: Бета)

Гашић јуниор: Оче, ти си моја снага!

Београд – Љубав не познаје границе! Ове речи можда најбоље описују гест сина министра одбране Братислава Гашића на Фејсбуку.

Мало шта је у последње време уздрмало и насмејало људе на друштвеним мрежима као фотографија фудбалера Милана Гашића који седи испред слике на којој је лик његовог оца Братислава. У полумраку, при атмосфери сличној оним у црквама и храмовима, Милан поносно и помало сетно гледа у уљем на платну насликано лице свога оца.

654252_milan-gasic-foto-facebook_lb

Млади спортиста који наступа за Напредак из Крушевца је испод фотографије коју је поставио на Фејсбуку написао: „Кад те погледам, оче, добијем снагу која ме покреће за све у животу и мотивацију без које не могу напред.”

Овај статус изазвао је прегршт лајкова и коментара Гашићевих пријатеља, попут „свака част, ово је понос” или „легенде две”.

Фотографија се, међутим, врло брзо проширила друштвеним мрежама, где је изазвала подсмех.

Братислав Гашић је, иначе, поменуту „уметничку слику“ добио почетком године на дар од својих страначких колега из Крушевца када и титулу „витез од чарапаније првог реда” као и захвалницу за „уложену харизму и шарм” у напредовању Српске напредне странке.

Гашић јуниор је највећу пажњу привукао у јануару 2014. године, када је дошао на пробу у Црвену звезду као анонимни играч. Када су медији открили да се ради о сину министра одбране, тада градоначелника Крушевца, у јавности је дошло до бурних реакција, па је Милан отишао са „Маракане”.

И. М. Ј. / Блиц

4 коментара

  1. Jel’ ovaj Gaši baš iz Kruševac ili je malo tamo prema Globoderu? Ako je prema Globoderu onda me ne čudi šta mu je vojna saradnja sa USA dominantnija..Oni iz Globoder mnogo bre vole London..Njujork, Pariz, modu..

  2. hahahahahahahhahaaaaaaaaaaaaaaj…da se useres u ciste gace.A KAD bude hapsen ,TAKODJE BICE TVOJA PONOS ili „bruka i sramota“…CIGANSKA POSLA.

  3. Samo neko ko je do juce nosio kondure i kanapom vezivao pantalone moze se hvaliti ovakvom ,,umetnoscu,, . Kad naidje velika voda, ponese sa sobom plasticne kese, kante, granje, raznu trulez i blato. Tako je i po 5 oktobru desila se buica na kojoj su doplivali momci cudne ,,kulture,, u velikom broju. Njihovo oruzije nije bila rec i rad vec kamen i vatra. Bogabojni ni reciti momci to nisu bili, vec gladni koji su zeleli sto pre se obogatit. /Ne bih to ni rekao da neke licno ne poznajem/.
    Demonkratija je takva i to ce potrajati.

  4. Još jedan dokaz koliko su članovi SNS-a retardirani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Зорана Михајловић поручила Дачићу: Брини ти о својој партији, Вучића има ко да брани!

Београд – Потпредседница Владе Зорана Михајловић оценила је као „у најмању руку ...

Ивица Дачић и Александар Вучић (Фото: Курир)

Дачић: Ко ће да брани Вучића ако ми изађемо из Владе?

Београд – Министар спољних послова Ивица Дачић, у интервјуу Н1, рекао је ...