Саша Јанковић (Фото: Јутјуб)
Саша Јанковић (Фото: Јутјуб)

Побуна у Јанковићевом покрету: Лидер није Саша, већ Славиша!

Београд – Не није у питању нова особа која је од лидера тог покрета Саше Јанковића преузела управљачку палицу, већ је реч о супружничком тандему Славица и Саша Јанковић које активисти тог покрета све чешће називају Славиша, ексклузивно сазнаје “Ало!” из извора блиских ПСГ.

„У покрету се родио нови термин, а реч је о Славиши. Иако људи који нису упућени у збивања у ПСГ-у често остану зачуђени када се каже да Славиша ведри и облачи у покрету, активисти Покрета слободних грађана врло добро знају шта тај термин значи“, започиње за “Ало!” причу наш извор близак ПСГ-у.

„У питању је шифра, а настала је као својеврсна мешавина имена Саша и Славица. Наравно реч је о лидеру ПСГ-а Саши Јанковићу и његовој супрузи Славици“, објашњава нам наш извор близак ПСГ-у и додаје да се тај термин користи интерно јер у самом покрету не може ништа да се догоди без Славице Јанковић, супруге лидера ПСГ-а.

„Она упада на састанке, руководи и издаје наређења. Појединци су се већ побунили, али нико нема храбрости да то каже у очи лидеру ПСГ-а Саши Јанковићу. Па се сви кришом шале и причају о Славиши“, објашњава наш извор и додаје да су сви изненађени утицајем супруге Саше Јанковића.

„Изгледа да је намерила да буде нешто између Данице Драшковић и Драгице Николић. И то је поприлично почело да смета не само активистима, већ и функционерима тог покрета. Једноставно нису очекивали такво устројству у покрету који се претстављао као нешто потпуно ново и другачије на политичкој сцени Србије“, закључује наш извор.

Да муке активиста Покрета слободних грађана и те како имају основа доказ је и писање медија који Славицу Јанковић представљају као некога ко се и те како меша у рад ПСГ-а.

На листи шест особа од највећег поверења Саше Јанковића прва је била Славица.

„Прва од њих је, очекивано, супруга Славица, која је уз њега, пре свега приватно. Међутим, она се активно укључила и у Јанковићеву председничку кампању и узела одмор на послу, како би могла да га прати по Србији. Славица Јанковић је, иначе, запослена у Министарству унутрашњих послова (МУП), а по образовању је филолог.

Њена подршка не изостаје ни пошто је кампања завршена јер, како причају извори “Блица”, одличан је организатор “времена и простора”, сваки дан са посла долази у просторије Покрета, и помаже у уређењу“, наводили су медији у мају ове године представљајући ко су чланови најужег круга Саше Јанковића.

Ало

3 коментара

 1. Вероватно је ово што горе пише тачно, али ако је „Ало“ то написао, онда мора да овај Саша Јанковић нешто вреди. А ја сам изгледа погрешно га потцењивао и правио на пачавру.
  Вероватно је неки Сашин добар саветник за пропаганду дао предлог да му „Ало“ за почетак подигне углед.

 2. „Ало“ се секира што Саша има жену оштроконџу, а не секира се што председник Српске Напредне Странке има брата криминалца.

 3. Ne znam kada, kako, ali znam zbog čega, postadosmo junaci najmračnijih romana F.M. Dostojevskog. Oni mračni ljudski umovi koji nezadovoljni sobom krvivicu traže u drugima… Pljuju, psuju, zaviruju, zavide, cinkare, mešetare…. Došle su čudne godine u kojima ne želim da budem.

  Jer se u vazduhu oseća zavist, ljubomora, sujeta, a svoje nesređene i neuspele životne priče krijemo kao zmija noge, napadajući sve oko sebe. Ogorčeni, ogoleli više se i ne krijemo od sebe i noćima nas izjeda crv taštine. Svoju nesređenost i nezadovoljstvo sadomazohistički ublažavamo pljujući po drugima. Još kada možemo da se ne prestavimo…. stiže paljba iz najdubljih delova tame koju pokušavamo tokom dana da sakrijemo.

  Ko je kriv što smo tako nesigurni, ozlojeđeni?

  Vlast?

  Jeste, jer nas je učinila robovima vremena, novca, materije.

  Mi?

  I mi, jer smo dozvolili da nas ponese strah, laž, prevara. I najteže nam pada jer ćutimo i pustamo da nas gaze, unižavaju, diktiraju, ponižavaju i ovi i oni. I gutamo, dok nam se želudac koji je u poslednje vreme oslabio, konačno ne napuni… Od mučnine izbacimo svo nezadovoljstvo u anonimnom komentaru i onda opet ćutimo….

  „Ko je kriv narode? Ti, jer ćutiš!“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Оливер Ивановић (Фото: Новости)

Истекло је Вучићевих 15 дана за информације о убиству Оливера Ивановића; да ли надлежни органи уопште раде на откривању починиоца и политичке позадине тог чина или су они заштићени?

Београд – Покрет слободних грађана подсетио је да је истекао рок од ...

Саша Јанковић (Фото Танјуг/С. Радовановић)

Јанковић поднео кривичну пријаву против Ружића, Стефановића и још 17 лица

Београд-Председник Покрета слободних грађана Саша Јанковић предао је данас Другом основном јавном ...