(Фото: СНС Ужице)
(Фото: СНС Ужице)

Предизборни концерт изменио режим саобраћаја

Београд – После министара Милана Кркобабића, Вање Удовичића, Зоране Михајловић и Ненада Поповића, у Севојно данас долази и премијерку Ана Брнабић, а сутра стиже естрадна звезда блиска напредњацима Аца Лукас.

Већ седмицама, министри походе Севојно, једину градску општину у Ужицу у којој ће се 4.марта одржати локални избори, и на тај начин учествују у предизборној кампањи напредњака и њихових коалиционих партнера.

Због концерта Аце Лукаса, симболичниг назива „Од Аца за Севојно“ који Севојничанима покланају напредњаци, у оквиру предизборне кампање и промоције одборничке листе „Александар Вучић. Зато што волим Севојно“, биће измењен режим градског превоза на аутобуским линијама од Ужица до Севојна. (хттп://www.уеразвој.узице.рс/аутхор/дејиц/).

Осим тога, већи део Севојна, такође сутра, биће без воде. Пословодство ЈКП Водовод је саопштило да ће, због радова на магистралном цевоводу, без воде од 8 до 18 часова бити потрошачи у већем делу Севојна, али не и они делови који се снабдевају са високе зоне и са изворишта Поточање.

Н. К. / Данас

један коментар

  1. GLASAJTE ZA SNS I TU EKIPU,BIĆE BESPLATNO GORIVO,NIKO NEĆE MORATI DA RADI A DOBIJAĆE 1000€ MESEČNO!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com