Славица Ђукић Дејановић (Фото: РТС)
Славица Ђукић Дејановић (Фото: РТС)

Славица Ђукић Дејановић: Волели бисмо да сачувамо Косово али…

Београд – Потпредседница СПС-а Славица Ђукић Дејановић сматра да предуго стање замрзнутог конфликта, што је случај са Косовом и Метохијом, није у интересу људи, те да што пре треба наћи компромисно решење.

 

Опомена: Славица Ђукић Дејановић сломила руку

Доносиоци одлука за Косово морају учинити максималан напор да се до компромиса дође, истиче Ђукић Дејановић и додаје:

„Тврдим да руководство Србије то ради на најквалитетнији начин. Мислим да ту председник улаже енормну енергију. У дијалозима и компромисима свако нешто губи и нешто добија. Морамо бити свесни да питање Косова без тога неће моћи да иде“, рекла је она за Тањуг.

На питање да ли је могуће сачувати КиМ, а да Србија не осети никакве последице на било ком плану, она је одговорила да „то није реално“.

„Ми би сви волели да се сачува Косово, али то је илузија. Морамо бити реални и морамо знати где живимо. Дијалог и договор је једини начин да питање Косова буде одмрзнуто и да се створе услови за одмрзавање“, рекла је Ђукић Дејановић за Тањуг.

Према њеним речима, код предуго замрзнутог конфликта на квалитету живота губи обичан човек.

„Када наступи зло време, а, на жалост, судбине људи који живе на Косову карактерише зло време, ваља се мало притајити да се сачека боље време за разрешење проблема. Ако предуго траје то зло време, онда највише пате ти људи“, истакла је Ђукић Дејановић.

 

 

Блиц/Танјуг

 

 

 

10 коментара

 1. Oва комуњарска камењарка, политичка проститутка и морална нула од човека у сваком смислу је најбоља илустрација за све што је погрешно у Србији. Давно је требала да заглави на робију због пљачке велеиздаје и корупције као и њен шеф хрват Ивица Дачић и шиптарин Муслију који се сви лажно представљају као „Срби“.
  Као психијатар врло добро зна да је Вучић шизофрена педерчина као уосталом и патак Дача али ћути јер тако чува дупе у фотељи. Болесници које треба судски процесуирати што пре ако Срби мисле да преживе као народ.
  И убриши се профукњачо заједно са својим сатанистичким газдама, видели смо и Турцима реп па ћемо и вама стоко неопевана.

 2. За Србију

  Марш дрољо малоумна!
  Васељенска, преносите коментаре и размишљања паметних родољуба. Нећемо да читамо фукару и дебиле.

 3. горанбеоград

  зло време чине зликовци на власти.
  народ је увек исти, добар…
  јер све подноси.

 4. А ти се разумеш у Косово, ко марица у крив …
  Само ти је важно да се завучеш оном твом пацијенту одпозади.
  Како те није срамота година?
  Је*еш твоју диплому, који си ти роб, кад мораш тамо да се завлачиш.

 5. Па ова бивша министарка је била члан такозваног националног конвета а тај наци0нални конвент је организовао и у скупштину га сместио амерички пентагон који га и финансира преко сорошеве фондације отвореног друштва о чему је опширно писао и изнео доказе госпосдин ДУШАН КОВАЧЕВ. Е зато сад ова дејановић врши пропаганду у корист тих нацистичких убица СРБА И СРБСКЕ ДЕЦЕ из нацистичке америке и ЕУ.

 6. I ova opajdara „misli“ da zamrznuti konflikt nije dobra ideja!

 7. ovo bi ja da rilja Sibir

 8. ______________________________dosljacka spermuso…popusi ga…!!!

 9. Dokle god prenosite mišljenja vele izdajnika misliće narod da su ona i bitna A tek pitanje šta i dali ovo stvorenje može da misli dalje od dačićevog dupeta je neprimeren. Mozak bez svog mišljenja koji troši grdne pare na garderobu i cipele iz svojih narcisoidnih pobuda koji se svodi na što skuplje stvari navući na bačvu bezvratu i to još sa diplomom psihijatra je za hitnu hospitalizaciju

 10. телетабис

  Почела политичка припрема за издају КиМ од свих дупеглаваца званих политичари.

  Ову особу није срамота да КиМ назива Кососво и да сматра да је најбоље да га поклонимо.

  Ајде за почетак нека ова особа поклони мени њен стан у Београду, па некоме поклони кола, па све лепо што има испоклања па тек онда нека прича да и Србија треба да терористима поклони КиМ.

  Кад је њен Дачи био власт послао је на народ КиМ жандармерију који су протествовли због постављања граничног прелаза Јариње, па као то није гранични прелаз, те ово , те оно, па Бриселски споразум, па сад оправдавај издају.

  Срамота да те буде издајице.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: http://www.tvsrbija.net/)

Колико кошта Велика пропаганда лажи

Полудели Александар Вучић, бориће се за медијски мрак до последњег српског динара ...

(Фото: Принтскрипт)

У последњих 5 година из Србије се иселило пола милиона људи а земља је задужена са још 10 милијарди евра

Београд – Александар Вучић обмањује јавност о задужености земље. Резултат његове власти ...