(Фото: Србија данас)
(Фото: Србија данас)

Тешко лудило: Од целе приче о Копаонику, Вучићу највише смета што њему нико неће да се извини!

Београд – Председник Србије Александар Вучић изјавио је поводом нелегално подигнутог објекта на Панчићевом врху на Копаонику да ће закон сигурно бити поштован и спроведен у дело.

Нелегални објекат на Копаонику и даље ради (видео)

„У Србији имате око 1,2 милиона објеката који нису легални, а нису срушени. Али пошто видим да је некима у Влади и некима у медијима важно да кажу како то не сме, јер га држи неко близак Српској напредној странци, опет сте се преварили. И нећете рећи извините када се одлуке органа буду проводиле у дело. Закон ће се провести у дело“, рекао је Вучић новинарима у Шиду.

Коментаришући изјаву новинара Слободана Георгиева да су у време заказаног рушења нелегалног објекта на Панчићевом врху новинари видели човека са капом СНС-а, Вучић је казао да не зна ко носи капу СНС и да се није бавио тиме већ темама које су важније.

„То каже чувени новинар Слободан Георгиев. Он га видео лично. Шта сам ја све видео на скијању у марту месецу, а да скијам не умем“, рекао је Вучић.

Георгиев је јуче за ТВ Н1 казао да је се на Панчићевом врху у време заказаног рушења тог објекта појавио мушкарац обучен у црно са качектом СНС, који је присутним новинарима рекао да је забрањено да снимају.

„Појавио се неки човек који је имао 40 година, био је обучен скроз у црно, носио је качкет на ком је писало Српска напредна странка, он нам је рекао да је ту забрањено да треба да будемо паметни и не снимамо. Ми смо питали – зашто? Он је рекао – то је војни објекат, немам шта више да вам објашњавам и окренуо се и придружио се тој групи људи на тераси, неки од младића имали су оне мајице са оним вуком који носи беретку и носили су капуљаче“, рекао је Георгиев.

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је јуче да то министарство неће изаћи да руши ниједан нелегалан објекат без помоћи и подршке полиције, јер то ни до сада нису радили.

МУП је недавно саопштио да је полиција одбила да асистира у рушењу нелегално подигнутог објекта на Копаонику јер Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре претходно није приложило потпуну документацију.

Београдски глас.рс

 

један коментар

  1. Znaci napredni secikese su se setili da bircuz proglase za „vojni objekat“ uz pomoc podguzne muve Vulina, kako bi sprecili rusenje? Ali samo da ne cuje Nato da je vojni objekat, mozda ga oni poruse?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

„Ова власт се може срушити само побуном“!

Господин Вучић је опет обрадовао свој верни народ, како му се, по ...

Расим Љајић (Фото: Новости)

Љајић: Да сам опозиција подржао бих Вучића

Београд-Чини се да никада нисмо били ближи косовском решењу, због одлучности кључних ...