Горан Цветановић (Фото: М. И.)
Горан Цветановић (Фото: М. И.)

Урнебесно: Први напредњак Лесковца свечано отворио бутик турске робе!

Лесковац – Горан Цветановић, градоначелник Лесковца, на опште запрепашћење Лесковчана свечано је отворио бутик турске робе у овом граду.

У жељи да буду пошто-пото виђени, неки политичари често претерају доводећи тако себе у комичне ситуације.

Мада нашим функционерима није страно да свечано пуштају у рад семафор, точилицу за гас, лифт или нову станицу за изнајмљивање бицикала, до сада се у Србији није десило да неки званичник отвара приватни бутик.

Како је навео Горан Цветановић, градоначелник Лесковца, разлог његовог појављивања јесу преговори да власници отворе фабрику текстила у Лесковцу.

„Након разговора с амбасадором Турске, озбиљно идемо у преговоре да ова компанија, која држи ланац бутика по целом свету, отвори фабрику за производњу гардеробе баш у Лесковцу“, објаснио је он за “Јужне вести”.

Напредњачки градоначелници: пљачкају, варају, уцењују, пребијају, потказују…

Цветановић је, међутим, у сваком смислу јединствен, а “креативних” идеја му заиста не мањка. Тако је први човек Лесковца ушао у анеле због тога што је први званичник који је одржао конференцију на гробљу. Повод за овај несвакидашњи гест био је новосаграђени јавни тоалет поред капеле и уређење и асфалтирање 250 метара стаза између гробних парцела.

Лесковац: Српска деца гладују, за Цигане стипендије, станови и бесплатна документа

Цветановић се очигледно руководи оном: “И лош маркетинг је добар маркетинг”, а колико воли себе, показује то што је прославу 50. рођендана правио у холивудском маниру, у највећој дискотеци на југу Србије, уз присуство више од 400 званица, а да себе очигледно доживљава баш као холивудску звезду, говори то што су се на прослави делиле мајице са натписима: “Волимо те, др Горан Цветановић” и “Хвала ти што постојиш”. Међу бисерима се, међутим, посебно издвојио онај када је прошле године обележавање Дана ослобођења Лесковца померио два дана раније, не би ли могао да отпутује у Чикаго на “Лесковачку роштиљијаду”.

Напредњачке кабадахије: Градоначелник ишутирао колегу због младе сараднице

Ј. Ј. / Ало

9 коментара

 1. Poceti sa likvidacijom izdajnika. Drugacije, Srbija se spasiti nece.

 2. Zalosno je vidjeti mlade ljude koji vjeruju u one koji stoje iza natpisa na njihovim majicama. Mladjario Srbije, imate bar internet pa se informisite, bit ce kasno poslije govoriti bili smo mladi nismo znali.

  • Znaju oni vrlo dobro gde su i šta su! To su novi vučići, dačići, vulini… Njihov moto je: teško je raditi i zaraditi malo, lakše je ne raditi nego živeti na tuđoj grbači i uzeti mnogo. Ili ti, tako mladi, a već napredni…

  • po meni,ta mlađarija nije tu što voli dotičnog gospodina,nego se nada poslu,brzom napredovanju i sl.Nažalost.Da je sreće i da uopšte ne znamo ko je premijer,ko predsednik,neka oni rade svoj posao,a mi svoj,tj.pod uslovom da ga svi imaju.Kada ti je sređen život,nemaš potrebu da gledaš televiziju i političare na njoj,već izlaziš u pozorište,vikendom u restorane ili na izlete.No,mi smo to zaboravili kako izgleda,pa nam ostala samo televizija

 3. mora da je potomak danka prve bracne noci ! krv nije voda, a ni sperma.

 4. Koji ološ.
  U tome i je problem, razno ljudsko đubre nazivajući se Srbima preuzelo je vlast.

 5. Е нашао си кад ћеш турке да рекламираш, тупсоне глупсонски. Ће ти поклоне јакну од људске коже, тој од ИСИЛ монструма добављају.

 6. Добићемо и турски конзулат у Н.Пазару. Пола Београда ће бити у арапским рукама, а већ имамо и арапску школу на Вождовцу. Салаше по Војводини покуповали вехабије. Градимо два прихватна центра за милион арапских миграната. Додајмо све што су напрдњаци продали арапима (земљиште и предузећа) за које знамо и за које не знамо, па саберимо.
  Посматрамо ми исламизацију и преузимање Србије. Заболе нас за то.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com