(Фото: Фонет/ИЗ)
(Фото: Фонет/ИЗ)

Зукорлићу за једну седницу 348.000 динара

Београд – Председник Странке правде и помирења (СПП) и народни посланик Муамер Зукорлић, није баш заинтересован за рад градског парламента у Новом Пазару, којим је од 2016. до сада 15 пута заседао.

Према подацима Одељења за скупштинске послове, Зукорлић се у скупштинској сали појавио само једном и то 12. маја 2016. када је конституисан нови сазив Скупштине града и њему верификован одборнички мандат.

Остала заседања су протекла без његовог присуствовања, али му је за све то време редовно исплаћивана одборничка накнада. У одељењу за финансије града Новог Пазара кажу да му је, у минулом периоду, на име одборничке плате исплаћено 348.000 динара.

Зукорлић је у градски парламент, пре годину и по дана, ушао као одборник Бошњачке демократске заједнице Санџака (БДЗС), која је у децембру прошле године променила име у СПП.

Зукорлићева партија је опозициона у новопазарском локалном парламенту са 10 одборничких мандата. Зукорлић је, од последњих парламентарних избора, посланик у републичкој скупшптини и председник је парламентарног Одбора за образовање.

С. Новосел / Данас

један коментар

  1. Koliko to koza (zena) moze da kupi u Sandjaku trenutno?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Умало туча Шешеља и Чанка

Београд – Лидери СРС Војислав Шешељ и ЛСВ Ненад Чанак умало су ...

(Фото: Данас)

Смеће се обрушило и затрпало радника

Београд – Багеристу Б.С. (56), данас поподне, затрпало је смеће на новопазарској ...