Насер Орић

СНСД помогао Орићевим фановима

Козарска Дубица-Док Милорад Додик у име Републике Српске позива Србе да напусте Суд и Тужилаштво БиХ због ослобађајуће пресуде Насеру Орићу, његови људи из СНСД-а увелико помажу Орићевим фановима.

 

Извори БН телевизије откривају да је начелник Козарске Дубице Раденко Рељић помогао Ибрахиму Диздаревићу, који се на Фејсбуку похвалио селфијем са Насером Орићем, да добије посао у суду у Дубици пре неколико месеци, на јавном конкурсу.

Диздаревић је наводно учествовао у кампањи Раденка Рељића, кандидата СНСД-а за начелника Козарске Дубице 2016. године, а овај га је, у знак захвалности, погурао на конкурсу у суд у Дубици.

Занимљиво је да је у Основном суду недавно радни однос засновала и сестра начелника Рељића, који је одбио да говори за БН.

Ибрахим Диздаревић-Ибро иначе је фотограф који је пратио многе јавне политичке скупове, а приликом једног таквог скупа СДА у Сарајеву фотографисао се са Насером Орићем, којег је Суд БиХ јуче ослободио кривице за ратне злочине у Сребреници.

Диздаревић је у стопу пратио и фотографисао начелника Дубице, али и председника СНСД Милорада Додика и тиме очито заслужио посао службеника у Основном суду у Бањалуци.

Занимљиво је да се на конкурс Основног суда пријавило и неколико деце погинулих бораца, али да ни једно није било примљено на посао. Али зато јесте Рељићева сестра, ћерка једног окружног  тужиоца и још неколико чланова СНСД-а.

 

 

БН ТВ

3 коментара

 1. „начелник Козарске Дубице Раденко Рељић помогао Ибрахиму Диздаревићу, који се на Фејсбуку похвалио селфијем са Насером Орићем, да добије посао у суду у Дубици пре неколико месеци, на јавном конкурсу.“
  „Помогао“, како је помогао не каже, али је помогао на јавном конкурсу.
  И шта сада мислити о овом новинару који на основу оваквог нешто даје наслов да је СНСД странка помагала ни мање ни више, него Орићеве фанове. Сорошоидно.
  Такви су новинари, па ето неки Предраг Васиљевић/Спутник каже да је Ана Брнабић увредивши новинаре, „увредила грађане Србије“. Што је много – много је, ево ја који сам још грађанин Србије, поручујем да ме није уопште због тога увредила. Само ме је наљутило што је рекла да „у Србији постоји мало објективних новинара“. Требала је да каже да у Србији Нема објективних новинара. Такође је била прилика да каже да и у целој тој Европској Унији нема ниједног објективног новинара.
  Где да новинари буду објективни, када раде за газду који их плаћа, или за политичку опцију. Смешно. Па новинар мора да буде морално – политички подобан. Иначе нема плата.

 2. IZBORI: Kad psihopate organizuju......defile.........ometenih u razvoju

  SRPSKO FAŠISTI…………SLOŽNO………..PROTIV DODIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Кукавна лаж, без потписа! Јад најгоре врсте!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Гориво би могло да буде јефтиније (Фото: Телеграф)

У БиХ и званично јефтиније цене горива а у Србији?

Бања Лука/Сарајево-Цене нафтних деривата на пумпама у Републици Српској од сутра ће ...

Народ у Босни победио хоће ли и у Србији: Ниже цене горива у БиХ

Бања Лука/Сарајево-Председник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић најавила је да ће влада ...