Илустрација (Фото: Бета / АП)
Илустрација (Фото: Бета / АП)

Сукоб навијача Звезде и жандармерије у Нишу

Ниш – Навијачи Звезде сукобили су се данас у Нишу с припадницима жандармерије, после чега су спроведени до хале Чаир на кошаркашку утакмицу са Партизаном.

Навијачи и жандаремерија су се физички сукобили у Парку Светог Саве. Изгредници су гађали полицију бакљама и камењем током туче која је прекинута када је дошло полицијско појачање.

Један део навијача је успео да побегне из полицијског обруча, а већи део је спроведен до Чаира, испред којег се тренутно налази, опкољен полицијом.

Вечерас у 18.40 у парку Светг Саве у Нишу, навијачи Црвене звезде физички су напали полицијског службеника Полицијске управе и том приликом нанели му повреде главе и руке, потврдила је за РТВ Војводине Маја Стојановић, портпарол нишке полиције. Она је рекла да је полицајац превезен у ургентни центар и да је задобио лакше повреде.

За сада су приведена два навијача Црвене звезде за ккоје се сумња да су иницирали и учествовали у тучи, потвдјено је у полицији.

Утакмица је процењена као догађај високог ризика тако да су у читаом граду распорећене јаке полицијске снаге. Осим Нишки ангаживани су припадници жандармерије из околнх полицијских управа из Пирота, Крушевца и Прокупља.

Један жандарм је замолио репортерку Агенције Бета да се удаљи, рекавши да хулигани имају камење, летве и флаше.

Бета

4 коментара

  1. Александар Д.Анђелковић

    Што нису нослили заставе „дугиних боја“, Жандармерија из Ниша би их штитила, не би било повређених.;)!? Та искуства имамо, када је Жандармерија, под Кирбијевом командом !

  2. Гладан народ кроз све ужасе пролази а навијачке БИТАНГЕ ма којих боја били само бесне и бесне… Комунистичке близанце под КАТАНАЦ !!! Да народ колко-толко одахне

  3. to su divljaci ne navijaci, da su radili ceo dan ne bi imali snage da divljlju, zasto ih policija ne pusti ako su toliki frajeri izvolte vodite bitku medjusobno nakon toka nek dodje zandarmerja da skupi ranjene i mrtve. niko vas nije terao da se bijete sami ste krivi, a ne da rizikujete zivote policajaca zbog kojekakvih bitangi koje nisu sposobne da rade pa urlaju i prave se baje u stvari su tolike pi… medjutim znam pouzdano da ih drzava stiti mislim stiti ih prijatelji njihovih roditelja, toliko prijava i prekrsaja a nijedan nije procesuiran kako to moze, vi policajci koji jeste po meni poseban mentalitet upitajte se ko ih stiti i ko rizikuje vase zivote

  4. Dajte posla omladini pa neće biti ovoga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Црвена звезда (Фото: photobucket.com)

Делије грмеле од почетка меча: „УЕФА мафија“

Београд-Црвена звезда је кажњена од стране УЕФА, због понашања навијача претрпеће велики ...

Бомба подметнута под аутомобил (Foto: Cafe.ba)

Паљење аутомобила – нови тренд за обрачунавање?

Београд-Серије паљења аутомобила у Нишу и Новом Саду, за коју се почетком ...