(Фото: Јутјуб)
(Фото: Јутјуб)

Амерички конгресмен: САД финансирају ИСИЛ и Ал Каиду (Видео)

Вашингтон – Новоизабрани председник САД Доналд Трамп изјавио је да ће САД смањити интервенције у иностранству. Ова изјава изазвала је коментаре конгресмена испред Демократске странке Тулси Хабард.

«Драго ми је да чујем да Трамп планира да заустави интервенције САД у другим земљама са циљем свргавања режима. Ја о томе говорим годинама. Ми треба да зауставимо разарања до којих долази нашом кривицом. САД су укључене у контрапродуктивне ратове, који као резултат имају повећање броја наших непријатеља и стварање групација као ИСИЛ и Ал-Каида. Све ово доводи до страдање цивила у интервенцијама у којима ми учествујемо као нпр у Сирији»- рекао је конгресмен.

«Задатак мог сусрета са Трампом био је да се он подстакне да заустави финансирање, директно и индирекно групација повезаних са ИСИЛ и Ал-Каидом, и да се прекине њихово снабдевање оружјем, доларима као и другим видовима помоћи преко других земаља»- рекао је он.

ЊузФронт

један коментар

 1. Upravo tako!
  Eno ga odlazeci klempavi klovn cmizdri, kenjka, krmauce, laprda nebuloze, koliko je samo porodica americka „demkratija“ zavila u crno, dece pobila, unistila citave zemlje!
  Vijetnamu danas treba 700 miliona dolara da ocisti zemlju od „demokratskih“ mina i ostalog sto je ta „humana“ zemlja ostavila posle rata!
  U Da Nangu gde im je bila baza nema nicega sem pustih hangara na celom prostoru jer je tlo zagadjeno hemijskim otrovima koje su koristili protiv Vijetnamaca!
  U delu gde se nalazi 5 brda koja nose imena 5 elemenata dzungla se jos oporavlja zbog toga sto je unistena jer su bacali cuveni agent orange, koji unistava bilje, dakle, demokratija na americki nacin!
  A sta su tek radili po Laosu, Kambodzi, Iraku, Avganistanu, Siriji, ovde kod nas, ma, ko da se seti svih njihovih poligona za izivljavanje, kako oni dozivljavaju nas ostale!
  Vi ste zaista najgori sljam na planeti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: Србија данас)

Кина за две последње године уништила шпијунску мрежу САД на својој територији

Пекинг-Током две протекле године кинеске тајне службе фактички су уништиле сву америчку ...

Хаос на Флориди: Пуцњава на турниру видео игрица, има мртвих (видео)

Вашингтон-Најмање четири особе су убијене у пуцњави током турнира у видео играма ...