Владика Иринеј Добријевић

Амерички шпијун Иринеј Добријевић изговорио молитву у америчком конгресу (видео)

Гост америчког конгреса недавно је био епископ Иринеј, архијереј епархије источноамеричке, који је на почетку седнице изговарао молитву.

„Господе Боже свемоћни, Боже правде, ми нудимо нашу најискренију захвалност и срца пуна молитве за и са онима којима си милостиво поверио власт над овим Сједињеним Америчким Државама. Омогући члановима Дома представника изабраним од стране народа и за народ да представе праведно различите интересе наших грађана и оних из ширег света који бораве, раде и уче овде. Води оне који одлучују и доносе законе у име нас у духу једнакости, отворености и разумевања. Дозволи њиховим срцима да буду отворена да приме плач оних који истински заслужују недељиву слободу и правду за све. Нека они буду просветљени Твојим поукама и мотивисани у својој алтруистичкој служби нашем народу и људима. Благослови и сачувај њих и нас, Боже. Молимо се Исусу Христу преко Светог духа, амин“,  изговорио је Иринеј.

Затим је почела седница Дома представника.

Борба за веру

9 коментара

 1. Krvnik + plen + slegnuta prašina = GOSPODIN

  Fašista………..blagosilja fašiste……….!!!!!!!!!!!!

  Ne znam……….da li se Borba za veru…………hvali sa ovim………..ili im je neprijatno………???????????

 2. Ma, suze mi grunuse na oci kol’ko me ganulo …

 3. Па Америка је ново царство ком се клањамо као вазали , Ираклије нам је бар дао неке поседе на којима и данас живимо , а ови узимају !

  Бем ти робство и лажну веру …..

  • Krvnik + plen + slegnuta prašina = GOSPODIN

   Ираклије нам је бар дао неке поседе на којима и данас живимо , а ови узимају !

   Izmišljeni Iraklije………..nam nije dao ništa……….ovde smo 12 000 godina………..!!!!!!!!!!!!!

   Ako poveruješ……….da si na tuđem………..onda moraš ćutati pred lažovima……….!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Lažov je onaj koji kaže da smo ovde „svega“ 12.000 godina, zar nismo barem 15.000 godina?!
    Nemoj da nam kradeš tih najmanje 3.000 godina jer ćeš da dobiješ kur……s iz istorije!!

  • Историју пишу победници , ја сам читао оно што ми је доступно ….. Толико знам да смо изгубили све те ратове које смо водили , знам и то да је хришћанство примљено за време Кнеза Мутимира 879 године , и то не због истинитости вере већ због подршке Византије . Видим и ја да је део Срба дошао , а део био овде од вајкада , али изгледа да баш нисмо владали својом судбином никада ….. Нећу ступати у расправу јер немам аргументе , историја коју ја познајем је мањкава , али стоји да смо вазали и да као вазали морамо да се клањамо овом или оном царству ….. Не видим ни да је Христ , сиромашни столарев син , а ни Перун извадио Србе из г …. . Те схватам колико је сати …

 4. Kod nas dakle postoje američki, nemački, britanski, jevrejski špijuni itd, ali zanimljivo je da malo ko ukazuje na postojanje ruskih špijuna?
  Znači li to da su oni potpuno nesposobni i da su ih nadigrali neka CIA, Mosad, MI 5, Mi 6, BND?
  To bi protivurečilo onome što se zbivalo u srpskoj prošlosti, a u kojoj su uvek bili isprepleteni uticaji sila i sa Zapada ali i sa Istoka.
  Pisao je Slobodan Jovanović o ruskom uticaju u Srbiji krajem 19.veka i početkom 20.veka, njihovom pomaganju radikala, borbi protiv Obrenovića, koji se izražavao kako je on govorio kroz tri nivoa-diplomatiju, tajnu diplomatiju i tajnu policiju.
  Onda su ubijeni Obrenovići, Srbija je ušla u Balkanske i I svetski rat. Proizlazi da je tadašnja ruska podrška radikalima u Srbiji bila pogubna i za nas i za njih, nas je uvukla u ratove i kasnije političko mesečarenje, a Ruse u I svetski rat i Oktobarsku revoluciju.
  Zaključak bi bio da malo šire gledamo na moguće različite uticaje kojih ima u Srbiji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: Дођи и види)

Сергеј Худијев: Клопка конформизма

Надбискуп кентерберијски Џастин Велби јавно се извињава хомосексуалцима „за бол и страдања, ...

(Фото: http://beseda.rs/)

Не куни се криво

Догодило се то у доба кад су Србијом владали комунисти, а епархија ...