(Фото: Ројтерс)
(Фото: Ројтерс)

Америка признала: Не можемо да заплашимо Русију

Вашингтон – Покушаји САД и њихових савезника из НАТО-а да „застраше“ Русију изазивају озбиљну претњу, јер америчка војска не поседује потребне ресурсе за то, рекао је амерички генерал-потпуковник Бен Хоџес.

„Наше способности да будемо ефикасан обуздавајући фактор су доведене у питање. Потребна нам је међусобна компатибилност. Ми смо много ефикаснији и јачи када имамо партнере“, навео је Хоџес.

Према речима генерал-потпуковника, у овом тренутку САД и НАТО не могу да испуне мисију у дигиталној безбедности, а савезници имају проблема и са слабом међусобном комуникацијом, преноси „Дифенс њуз“.

На крају, према Хоџесовим речима, САД су споре у распоређивању својих снага. Тако САД у просеку треба седам дана како би пребациле своје снаге у источни део НАТО-а, а у том случају незадовољство изазива компликовано транспортно законодавство савезника из Алијансе.

Спутњик

4 коментара

 1. ALI ZATO MOZETE…VEC PUSITE“RUSKOM MEDI CUPAVAC“.

 2. Ovo je klasicna americka budala od generala koja kenja o kompatibilnosti i komunikacijama a ne spominje glavnu stvar.
  Ne da ne mogu da zastrase Rusiju nego su se usrali od Rusa jer su shvatili da je Rusija trenutno jaca nego ikada u vojnom pogledu. Skoro cijela armija je obnovljena i naoruzana najsavremenijim oruzjem do zuba. U pravu se ovaj sumadinac kad kaze da „mogu samo da popuse ruskom medi cupavac“.

 3. IZBORI: Kad psihopate organizuju......defile.........ometenih u razvoju

  Kad preplašeni priča o…………..plašenju!

 4. Ето онако....

  „Наше способности да будемо ефикасан обуздавајући фактор су доведене у питање. Потребна нам је међусобна компатибилност. Ми смо много ефикаснији и јачи када имамо партнере“, навео је Хоџес.

  Превод:

  „Још нисмо нашли ко ће да гине уместо нас ако засеремо ко прави овај пут!“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Aлександар Вучић (Фото: Јутјуб)

Вучић: Не дозвољавам хајку на мог сина!

Београд-Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да његов старији син Данило, ...

(Фото: pixabay.com)

Кина упозорава Америку: Не користите „принцип пендрека“ у преговорима са нама

Пекинг – „Принцип пендрека“, који су Американци навикли да користе током преговора ...