(Фото: Getty)
(Фото: Getty)

ББЦ гнездо педофила: „Уз помоћ Саманте Фокс намамљивао сам дечаке на секс“

Британски ди-џеј Џонатан Кинг тврди да је уз помоћ тадашње девојке, модела и певачице Саманте Фокс, у свој стан намамљивао момке, са којима је потом имао секс.

Бивши ди-џеј Џонатан Кинг, који данас има 73 године, каже да је уз Самантину помоћ намамљивао момке у свој аутомобил ролс-ројс, а потом их довозио у стан ради сексуалних односа, пише Дејли мејл.

Ово се догађало седамдесетих и осамдесетих година, а Кинг је наводно искористио свој положај у продуцентској индустрији како би извршио сексуалне нападе на једанаест тинејџера који су тада имали око 14 година.

Некадашња поп звезда и продуцент, како се сумња, намамљивао је младе дечаке у свој луксузни аутомобил и доводио их у свој дом, где их је чашћавао алкохолом.

Џонатан је рекао пороти да је уз помоћ модела и певачице Саманте Фокс, са којом је тада био у вези, доводио тинејдежере, али пориче да је икада имао секс са малолетним лицима и да никога није присило на сексуалне радње.

Ди-џеј, коме се суди у централном Лондону у краљевскиом суду у Саутварку (Соутхwарк Цроwн Цоурт) негира 24 озбиљне оптужбе за сексуалне нападе на дечаке старе између 14 и 16 година, који су се наводно десили између 1970. и 1988. године

„Када су били под утицајем његове моћи и нису били у позицији да га одбију, он би их нападао. Изгледа да је то била игра манипулације и моћи над дечацима од 13 до 16 година. Џонатан им је такође дао поклоне, укључујући албуме и карте за концерт, показивао им је порнографију и давао лажна обећања у виду секса са тинејџеркама“, казала је тужитељка Розина Котаџ.

Б92

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: Gettyimages)

Загреб: „Заштитимо свештенике педофиле, гласајмо“

Загреб – Контроверзни хрватски уметник Синиша Лабровић на Тргу краља Томислава прикупља ...

Tранс-сексуалац и модел, Вивиани Белебони учествује у Паради поноса ЛГБТ (лезбејки, геј, бисексуалаца и трансвестита) у Сао Паолу у недељу 7. јуна 2015. где имитира разапетог Исуса Христа. Тада је изјавила да заступа болове свих трансвестита: "Ми смо разапети годинама", река(ла)о је он. На крсту је окачена порука: "Нема више хомофобије према ЛГБТ" - фотографија: Sérgio Castro/Estadão Conteúdo

Куга Трећег миленијума: содомија, педофилија, уништавање породице…

Захваљујући суманутој политици коју спроводе српски властодршци, Србија срља у правцу придруживања ...