(фото:Јутјуб)

Британска музичка легенда понизио Американце: Хоћете да ратујете са Русијом, да ли сте полудели?

Лондон-Роџер Вотерс, оснивач и бивши вокал планетарно познате музичке групе „Пинк Флојд“ говорио је о Русији и односу западног света према њој.

„Желим читав свет да питам – ви желите да започнете рат с Русима? Ви сте полудели! Знате ли с ким имате посла? Руси су вас ослободили од нацизма, и платили цену 20 милиона својих живота. Шта су вам лоше урадили? И уопште, о чему причате? И желите ратовати с њима? Ја не знам како ће Украјина изаћи из садашње ситуације. Али, оптуживати Русију је смешно, мада Американци то добро умеју да раде. Они владају медијима и могу вртети како им воља, и зато им верују“ – рекао је Вотерс.

Вотерс је познат по свом хуманитарном раду и да кроз своју музику се бори против диктатуре и нацизма. Познато је да су му деда и отац погинули у борби против нацизма током два светска рата.

Правда/Восток

 

9 коментара

 1. Не би амери да ратују јер се у рату гине већ морају јер су дужни главницом и вечном каматом газдама федералних резерви кои штампају долар и задужују амере……пошто дуг и вечну камату неће моћи никада вратити мораће да ратују све док неко америку не затрпа нуклеаркама и не потопи је у океан или док неко не уништи газде које приватно штампају долар без златне подлоге.
  Темељ пирамиде је долар,лаж,обмана.када се тај темељ сруши срушиће се цела пирамида зла човечанства.

 2. SVETO TROJSTVO : Gospod Bog........Gospod-a vlasnici.........gospoda gologuzana

  Jebeš mišljenje Votersa………….meni je bitnije mišljenje……….moga prijatelja Turiste……….!!!!!!!!!!!!!!

 3. други део
  први сте читали пре неки дан
  ко је читао
  Али пошто Васељенска привремено затвара, мало сам погуро и сабио ствари у кратак џак а ви га баците у сиње море ако вам је ипак тежак. Ако вам ништа није јасно, пронађите и први коментар, а ако Васељенска икад поново проради, објавићу о мало више објашњења зашто долар неће пропасти, бар не тако како добар део вас мисли

  Данашњи Си је постао, или ће постати ускоро, доживотни Кинески Цар.
  Добиће жезло у руке и са њим ће млатити по Свету, али…
  Прво мора мало да ратује са америма па чак и ако изгуби, данашњи Кинески Цар или неки будући али ускоро, ипак ће победити.
  Дакле, ако Америка чак и победи Кину, изгубиће трон, јер је он почео полако да се сели у Кину. Америка је обавила свој посао али ће имати и даље добру будућност.
  Ако капитал сели трон у Кину међу произвођачки народ снова, он зна да му треба и тржиште снова. Ако капитал од Кине направи уједно и прозвођачки народ снова и тржиште снова, убрзо ће изгубити произвођаче снова. То је логично и природно. Зато ће се меричко тржиште снова и даље развијати, а не пући као балон како неки стално тврде, јер је и то направљено да траје и обрће профитне паре западног капитала и паре од неисплаћених зарада највећим и најсавршенијим робовима људске историје, који су пресрећни што су такви робови и неће се бунити, а неће ни имати шансе. Када су хтели да подметну ногу изградњи произвођачког народа Кине, дошло је до „одбране“ на Тјенанмену. Одбрана је била успешна. И меричко савршено тржиште је такође пажљиво грађено задњих 200 година, заједно са америчким динаром, који и није тако значајан да буде прво грло на свету, али је значајан таман толико да га неће уништити ни случајно. То што би Западна Европа хтела да и даље буде део савршеног тржишта не важи, а ми видимо да то не важење полако наступа. Како је Британија била прва сила која је започела неке маневре са Кином у том смеру(ротшилд је са дедама и бабама тада био у Британији а тек касније се прешалтао у Мерику а за њим и добар део капитала других) изгледа да ће остати у игри, мада постоји могућност да ће мрвице добити и остале силе Западне Европе. Не може се све са сигурношћу предвидети.
  Дакле, Сијеви ће нагло уздићи главу на трону Царева Света и Кине, махати жезлом, али ми никада нећемо видети цело жезло јер ће бити повезано електронима кроз мозак и метал да лупне и затресе Земљу онда када то нареди капитал.
  Да ли је нуклеарни рат саставни део овог плана?
  Не верујем, али нисам обавештен на време па не знам засигурно.
  Може ли неко да промене овај цунами?
  Па може.
  Ако неко победи Кину и Америку заједно.
  Коме ће се наша браћа приклонити у случају рата Кине и Мерике?
  Па нису валда блесави да се определе за Кину. Кина ће ионако победити, али капитал неће ценити уплитање наше браће на погрешној страни па да опет победе, а како је баш ротшилдов капитал заталасао Русију и осигурао нашем Цару Путину доживотну власт, наша браћа ће знати то да цене. Тако су радили и у прошлости и тамо ће се окренути и у будућности.
  Не свиђа вам се?
  Ни мени се не свиђа, али ето тако, пало ми на памет.
  ……
  Немош луда зајебати.

 4. Uspesni i blagosloveni ce biti samo oni vladari i drzave koji daju novac za izgradnju Teslinog tornja kraj Beograda, bez ikakvog uplitanja u projekat i ikakvih daljih potrazivanja. Srbi Teslijanci ce ga projektovati i izgraditi i nece polagati racune ni Rusima ni Amerima Ni Kinezima, ni Nemcima, Britancima i Francuzima ni korporacijama. Paris (i mitski i Grad svetlosti, tj. mraka) je Srbiju i Jugoslaviju kostao milione ljudskih i materijalnih zrtava i zaustavio razvoj Slovena za citav dvadeseti vek. Sad cemo da vidimo sta su Rotsildovi, La Rosovi i masonerija, staljinisti, nacisti i Vatikan dobili ili oteli od Tesle pre nego sto je ubijen, Buducnost je moja, rekao je Tesla, zaostavstina je u Beogradu, a to je, u biti, besmrtnost ljudskog roda. Dakle, samo je pitanje ko zeli da bude deo Teslinog naroda, A tu nema cenkanja, pogodbe, murdarluka. 21. karta Tarota, Svet ili Slava, 21. vek, Teslino doba. Zora obozenog covecanstva. Hsenija Jovanovic Popovic

  • Не би да се свађам, али та Хсенија Тарот ти супруга, јел?
   А ти си трговац стесла тарот фрижидере код Ескима од врата до врата?

   О Тесли се већ осмислило пешес никад виђених интервјуа, петсто-шесто тајних изума за које нико не зна и две три нове тајно заљубљене женске иако је био уштројен, уколико и то није патка и најзад га употребљавају и врачаре са могућношћу проглашења Тесле божанством трајног живота.
   Профит нема ограничења.
   Теслина заоставштина у Србији је само оно што су нам Амери благоглагољиво изволели дати након подоста времена.
   Србија и Русија немају ама баш ништа од Тесле.
   Када је долазио у Србију да прода неке астролошке тајне, неки блесави кнез није имао пара, а без пара трава не расте, па Тесла продужио у Русију али Русија нажалост увек има својих проблема и Тесла се вратио у Мерку аутостопом и без цвоњка.
   Дакле, Србија нема ни „т“ од Теслиних тајни али видим да се врачањем може свашта надокнадити. Чак и вечни живот.

 5. 7526. godina, Srbskog naroda, je mnogo vise od bilo kog drugog, na ovoj planeti !
  Teslu je Bog poslao, Srbina, da „uvede“ svet u novu dimenziju kroz tehnologiju.

  Teslino znanje postoji i u UNIVERZUMU je, u VASIONI, odakle je i on dosao, i sve je
  moguce, ako hoces, Srbine!!!

  SAMO TREBA VEROVATI U SEBE, SRBINE !!! A NE PLJUVATI PO SEBI, NON-STOP !!!

 6. Где ме нађе са том вишецевном направом?
  Нема пљувања ни по коме из твог домена гледања. Нажалост, погрешно гледаш.
  Коментар је кратко и јасно рекао да се Тесла навелико злоупотребљава. Свако ко хоће да буде велик, он измисли интервју са Теслом који нико до данас није видео, али он га је пронашао и…
  Зашто?
  Најкраће, може свако да прича шта хоће, јер Србија нити шта добија нити губи.
  Значи, измишљотине о Тесли као што су „пронађени“ интервјуи човека који је свој живот живео са науком а не са људима, немају баш неку прођу јер нису ни постојали. Тесла није давао интервјуе нити је разговарао превише са људима.
  Друго, вишецевни, нема пљувања по своме.
  Тесла је АМЕРИЧКИ ПРОНАЛАЗАЧ ЗВАНИЧНО И ИСТОРИЈСКИ, српског порекла…то „српског порекла“ уопште није важно јер сви Амери су нечијег порекла и као Американци не постоје, осим што то желе и што живе на истом месту. Покушај стварања америчког народа су уништили глобалисти, али израз „амерички народ“ ће опстати док опстаје и Америка, иако тај народ није дефинисан. јер једноставно НЕ постоји. Ако ћемо истину, постоји, али живи у резерватима.
  Ето, Тесла је званично, историјски, буквално и радикално такав Американац, јер сви Американци су баш такви. Дошли однекле и више НЕ припадају некле. Дакле, Тесла НИЈЕ Србин, него Американац, прво, а друго, уопште нисам пљунуо по Тесли а још мање по своме, вишецевни.
  Трамп је пореклом Немац, али Немцима не пада на памет да га својатају, јер Амери су ипак Амери.
  И Тесла је Амер једнако колико и Трамп.
  Него, вишецевни, одакле се јављаш кад те боли једна уобичајена обична истина?
  Уосталом, ниси једини који гледа кроз више цеви једним оком.
  Многи Срби би хтели да то није истина. Да је Тесла Србин који је живео у Америци.
  НЕИДЕ, пријатељи. Није него је Американац који је рођен као Србин што не умањује његову вредност као једног од највећих АМЕРИЧКИХ проналазача у људској историји.
  Кроз којих пар деценија, нико на Свету неће ни помињати његово порекло, јер оно није битно никоме, осим неколицини Срба.
  И не злоупотребљавајте великана Теслу како вам се свиђа.

 7. Теслу је први злоупотребио титоизам да подметне лажно родољубље Србима. Није Теслино родољубље лажно, али Србима није ни важно јер није ни живео у Србији. Титоисти су га дигли на пиједестал узора, именовали улице, школе и ко зна шта још његовим именом а то се код слепих Срба задржало и данас.
  Историјски, он је пребег а титоисти су га славили као нешто крајње позитивно и пожељно. Наравно да им је успело а резулатати се виде данас и без очију.
  Шта је Тесла ту крив?
  Баш ништа!
  Злоупотребљен је.
  Када је Тито договорио са Америма да „отвори“ границе и пусти Србе да емигрирају у Немачку, ради обнове Немачке јер је тада Кренуо Маршалов План, титоиди су почели да славе Теслу а Срби су одушевљено прихватили и емиграција Срба у Немачку је почела врло лагано, неометано и све јаче. И ја сам тада сматрао да је Тесла један од највећих Срба икад.
  Тада је Тито, у то време баш, дозволио Енвер Хоџи усељавање око 100000 Албанаца јер нису имали шта да једу. А иселио олако 100000 Срба у Немачку. Само Срби још увек нису схватили шта им је урађено, нити ће ускоро схватити. И то је прошло тихо и без галаме од стране Срба који су све више и све љуће славили Теслу.
  Слављење Тесле у Србији јесте заслужено, али претеривање те славе је чиста подметачина Брозове антисрпске религије.
  Нажалост, Срби тешко схватају.
  Немам ни једне ружне речи о Тесли, осим што је пребег, али то је за Србе као добардан. Савим оправдано. Прекрасно, титоистички оправдано. Тито ихје касније из милоштензавао „дијаспора“ да имају лепше име.
  Један од разлога олаког распадања Српског народа је управо погрешно гледање на блиску прошлост и бесвест како смо стигли до овог расула данас. Надасве, упорно и блесаво не прихватање истине.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Бели шлемови (Фото: AFP 2017/ AMER ALMOHIBANY)

Дамаск: „Бели шлемови“ отели 44 деце ради инсценирања хемијског напада

„Бели шлемови“ су отели 44 деце како би их искористили за инсценирање ...

Ангела Меркел и Доналд Трамп (Фото: Ројтерс)

Немачки врх `несрећан` јер је остао без односа са Америком на које је навикао

Берлин-Немачки естаблишмент се не осећа добро и удобно јер осећа да је ...