Додик у параноји од губитка власти

Бања Лука-Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је да је спреман драматичан план опозиције у Српској за 6. октобар, дан пред опште изборе у БиХ, како би били поништени избори у Бањалуци.

Додик је рекао да у Бањалуку долази 50 камиона изборног материјала за бањалучку регију и да је план да они буду отети.

„Они имају намеру да отму те камионе, довољно је да један заузму. Ако то не успеју, онда ће 6. октобра, дан пред изборе, изаћи на митинг да нешто говоре политички, а онда ће странци у Сарајеву рећи да је то нарушавање изборне тишине, поништавају се избори у Бањалуци и само се Бањалука прави случајем“ – истакао је Додик за РТРС.

Милорад Додик губи изборе, па измишља будалаштине, коментар је председника ПДП-а Бранислава Бореновића на изјаву председника Републике Српске о наводном плану који се спрема за дан пред Опште изборе у БиХ – 6. октобар.

„Додик постаје озбиљан психијатријски случај. Предлажем му хитан преглед или овде код нас преко Врбаса, а може и у Јакешу (оп.а Болница за хроничну психијатрију) или на Сокоцу, и тамо имају две клинике баш за такве болести“, поручио је Бореновић у изјави за Вијести.ба.

Подсећамо, на потралу РТРС-а објављен је део интервја са председником Републике Српске, који ће бити емитован вечерас на овом јавном сервису.

„Сва прича о томе да се неће одржати избори иде за тим да се одржи та прича. Планира се заузимање 50 камиона изборног материјала. Или бар један да заузму, исто је. Ако то не успеју, 6. октобра ће изаћи на митинг“, рекао је Додик и нагласио да је намера изазивање интервенције странаца како би се поништили резултати избора и Бањалука постала „случај“.

БН ТВ

 

4 коментара

  1. БН је анти србска и провучићева телевизија још од стварања СНС! Не могу да заборавим како је водитељка БН (плавуша са наочарима) свршавала од радости, кад јој је вучић обојен у напредне боје први пут дошо у госте! Додик ништа не параноише, свако ко је у задњих годину дана био у РС а нарочито у Бања Луци, зна да се спрема неко зло. Додик није цвећка, али “србска” опозиција у Републици Србској је излази из вучићевог чмара. И Додик је био добар са свим властима у Србији, јер воли паре и власт. Али опозиција у РС је одавно прешла и Додика по увлачењу вучићу! Њихово увлачење и прича о вучићу је на нивоу вулина, па ви видите. Дневник на БН ТВ се састоји 90% од пљувачине по Додику, док у међувремену хвале изрода вучића, како је од Србије направио рај, док је 10% време, спорт и вести из света. Ако падне Додик, пада и република Србска! Занимљив је и датум 6. октобар. Додик није добар и тачно је да се обогатио корупцијом и мењао политичке боје и идеологију! Али ако не дај Боже дођу ови из опозиције, они тек треба да накраду од народа и то мало што је остало, плус да обришу РС са карте у БиХ! Додик брањењем себе брани Републику Србску и тренутно у понуди немамо ништа боље од Додика у РС! У Сарајево је пре неколико месеци јавно допутовало десетине енглеских обавештајаца и њихове намере сигурно нису часне и у Босни су зато да раде против Срба и РС. “Србска” опозиција, која нон стоп пљује по Додику, се састајала са њима. Можете мислити о чему су разговарали иза затворених врата. Сигурно не о лепом времену, него о томе како да скину Додика и коначно сруше РС! Било би супер да дође неко бољи од Додика, који је прљав ко и сви политичари, али тренутно таквог политичара нема, па је за сад боље подржати Додика него такву опозицију! За време Милошевића је било лоше, али смо ипак имали државу и онда ми није падало на памет да идем из Србије, без обзира на ратове и санкције! Кад је Милошевић пао, пала је и Србија! Тако је и сад са Додиком! Ако падне он, пада и Република Србска!

    • @Igor: Tacno, samo bih jos dodala da je BN televizija americko glasilo, vlasnik je radio/radi sa americkim NVO! To nije opoziciona televizija, normalna koja kritikuje vlast (sto bi bilo njena delatnost) vec krvava anglo-saksonska propaganda, koja siri laz, mrznju prema SRBSKOM narodu, pometnju u narodu, razdor-na one koji su na strani Dodika i one koji su protiv njega. Vlasnik te televizije je hladnokrvni psihopata. Narod u RS treba da prekine placanje pretplate i na taj nacin pokaze svoju snagu-snagu naseg naroda koji je svakodnevno napadan od strane amerike i britanije.

  2. Obicni lopov koji krade os svog naroda kao i ostali lopovi na vlasti na Balkanu.Imaju vise penzionera nego radnika,mladi odlaze jer cena rada je uzasno niska pa podizu rejting sirovim nacionalizmom.!

  3. BN televizija je privatna televizija u Bjeljini, ciji je vlasnik Vladimir Trisic, zvani Trisa, kome je pomagala americka USAID i americka ambasada i koji je kupio kucu na Floridi, koji se sastajao sa americkim ambasadorima u Sarajevu. Njegove emisije o Srebrenici pokazuju americku (naravno!) verziju tog dogadjaja i osudu srbskog naroda, sve govore o tom vlasniku bjeljinske televizije. Od samog pocetka postojanja te tv, 1998 god. bavi se demonizacijom, pljuvacinom, lazima o Dodiku. Goodinama! Kontinuirano! Znaci da Dodik ne odgovara amerikancima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Повећање плата у РС: Народу за хлеб, себи за печење

Бања Лука-Влада Републике Српске донела је 19. јула одлуку којом су повећане ...

Младен Иванић (Фото: Новости)

Ко предаје српске општине Хрватима?

„Српски народ не чува ни Додик, ни Иванић, ни Цвијановић, ни Говедарица, ...