Вукота Говедарица (фото: klix.ba)

Додикова игрица уз МУП и РТРС

Чајниче-Данашња дешавања у Чајничу нису прошла без реаговања. Председник Српске демокртаске странке Вукота Говедарица изјавио је за БН телевизију да је згрожен, али не и изненађен данашњом акцијом полиције у Чајничу. „Ово је потврда онога на шта СДС дуго упозорава, да је у Републици Срспкој на делу безакоње“, рекао је Говедарица.

 

„Додик је рекао да ће довести опанчара, директор „шума Српске“ упозорава СНСД-е да избор директора није у складу са законом и процедуром, а с друге стране актуелни директор који се именује заклиње се на лојалност једној странци и њеном секретару. Дакле, класично безакоње“, рекао је Говедарица за БН телевизију.

Оно што је најгоре, нагласио је Говедарица, јесте чињеница да том безакоњу асистира Полиција Републике Српске.

„Безакоње које проводи Додик, безакоње које проводи генерални директор `шума Српске` Марић, безакоње Машића који је лојалан генералном секретару СНСД-а и у том безакоњу учествује МУП Републике Српске.“

Говедарица пита када ће неко овом безакоњу стати за врат.

„Очигледно је ово Додикова приватна држава. И у праву сам када кажем да све ово Додик посматра као једну видео-игрицу у којој он ради шта жели. Прва батерија која покреће ту видео-игрицу је МУП Републике Српске, а друга је Радио-телевизија Републике Српске која ће све то да умије и представи као да је то једна нормална ствар“, подвукао је Говедарица.

 

БН ТВ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*