(фото:БН ТВ)

Додикови тајкуни на Тргу Крајине

Бања Лука – Окупљања на Тргу Крајине већ 50 дана привлаче пажњу свих правдољубивих грађана у Републици Српској и БиХ, али и широм региона. Свакодневно се групи „Правда за Давида“ придружују нови људи, али је и даље енигма шта на Трг Крајине доводи Додикове тајкуне и пријатеље.

 

Додик и Ковачевић уз Сороша и стране службе

 

Након Слободана Станковића, који је са рукама на леђима прошетао Тргом Крајине у суботу 21. априла, током припрема за велики суп подршке „Правда за Давида“, и други тајкун близак властима РС, Будумир Будо Станковић, дошао је да се на лицу мјеста увери шта се сваког дана од 18.00 часова дешава на централном бањалучком тргу.

 

Додиков заокрет према БиХ

Будимир Станковић, тајкун из најближег окружења председника СНСД и Републике Српске Милорада Додика, који је на криминалан начин дошао до власништва над земљиштем бањалучке Пољопривредне школе и препродао га, на Тргу Крајине се појавио 9. маја.

Мало ко од окупљених је у човеку у тамној јакни и фармеркама, са торбицом преко рамена, препознао Додиковог кума, познатог насилника који је и физички насртао на људе из Геодетске управе.

Зашто се Будимир Станковић појавио на Тргу?

Пажљиво је пратио шта се дешава током окупљања, загледао присутне и слушао говорнике. Његова радозналост, врло могуће, потиче од његовог кума Додика, који очито више не верује свачијим очима.

А број окупљених на Тргу Крајине стално се повећава.

 

 

 

Истинито

2 коментара

  1. Па СРБИ морате да знате једну просту чињеницу а то је ОПСТАНАК СРБА. У веома тешким моментима за СРБЕ је и чињеница опстанка Републике СРБСКЕ ЗА КОЈУ СЕ У ОВОМ МОМЕНТУ ОДЛИЧНО БОРИ ДОДИК. Немам намеру да га браним у тим криминалним активностима али у овом моменту морају СРБИ да покажу јединство и тако одбране своју државност и сам опстанак СРБА НА ТИМ ПРОСТОРИМА. Та борба се ненможе завршити за дан или два трајаће 2-3 године алиако будемо јединствени онда можемо и очекивати подршку наше браће и пријатељских земаља. Неће бити касно да се криминалци кривично гоне ако Републику СРБСКУ САЧУВАМО И ОЧУВАМО у то будите сигурни али немој да се СРБИ продају за шаку долара ко по СРБИЈИ и пишу све најцрње о СРБИМА И СРБИЈИ а живе у тој СРБИЈИ. Једно је сигурно неможе анархија вечито да траје као ни велеиздајничка власт јер ће сигурно бити суђено онима који разбијају сопствену ДРЖАВУ а ради ситне личне користи. Зато СРБИ морате ПАМЕТ У ГЛАВУ И МУДРО СЕ ДОГОВОРИТЕ ДА ЗАЈЕДНИЧКИ САЧУВАМО Републику Србску а тиме и Србију па онда донети ретроактивне законе и утврђивати кривицу и судити.

  2. „Зашто се Будимир Станковић појавио на Тргу?“
    A zasto je to vest ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Наши ктитори и добротвори

Један је био блаженопочивши патријарх Павле, и дај Боже да ускоро поново ...

Младен Иванић (Фото: Новости)

Ко предаје српске општине Хрватима?

„Српски народ не чува ни Додик, ни Иванић, ни Цвијановић, ни Говедарица, ...