(Фото: MARINA LOPIČIĆ)
(Фото: MARINA LOPIČIĆ)

Док се народ Србије спаљује због беде, функционерке СНС-а се хвале маркираним торбицама

Београд – На прекјучерашњој прослави деветог рођендана Српске напредне странке функционерке те партије прошетале су брендиране ташне чија се цена креће и до 4.000 евра, што далеко премашује чак и њихова месечна примања!

Очигледан пример су Ирена Вујовић, председница београдске општине Савски венац, и потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић. Вујовићева, која се помињала и као могући кандидат СНС за градоначелника Београда, појавила се на страначкој прослави поносно носећи своју бордо „барбери“ торбу, чија је цена око 2.000 евра. Са примањем од 102.000 динара, Вујовићева би морала да ради два и по месеца само за ту торбицу. Михајловићева је пак и на овај догађај понела торбу модног бренда „шанел“ од вртоглавих 4.000 евра.

Није познато да ли ју је добила од супруга Бранислава Ивковића, али Биљана Поповић Ивковић, државна секретарка МУП, прошетала је ташну „мајкл корс“, чији модели иду и до 500 евра.

Курир

9 коментара

 1. Sve to treba „POD MACH BATO“!!!

 2. Da je Srbski narod slobodarski narod onda bi ON obustavio svaku radnu aktivnost na nedelju dana i time pokazao da BEZ NARODA NEMA NI TORBICA.

 3. Zadrigle bizgovke. Da imaju mozga ne bi se tako ponasale.

 4. IZBORI: Kad psihopate organizuju......defile.........ometenih u razvoju

  Док се народ Србије спаљује због беде, функционерке СНС-а се хвале маркираним торбицама………reče jedna drugarica……….kojoj se ne posreći da postane gospođa………..pa zavidi onima koje postadoše!!!!!!!!!!

  PS: Iako nisi postala gospođa………..dozvoliše ti…………. da te tako oslovljavaju!

  Daj šta daš………nismo u prilici da……..biramo!!!!!!!!!

 5. Какви сте бре завидни и вадите се на бућку ко сомови.
  Ове дебилке су ту да гледате у њихове ципеле и торбе, и да анализирате колико то кошта. Док оне дрмају лову ви пасете траву, јер немате капацитета да било шта урадите са својим животима. Него им завидите на тим усраним торбама.
  Где вам је мозак дебили?

 6. Na stranu stanovi, kola, vinogradi… Kada bi se uradila ozbiljna analiza cena odeće, obuće, tašni i nakita državnih funkcionera kao i analiza njihovih turističkih putovanja, plastičnih operacija…zapanjili bi se. Tada bi se videlo zašto narod u Srbiji živi loše.

 7. Ma ljudi sta vam je…. ribe pozajmile kintu od tetke iz Kanade.

 8. Такмиче се са старлетама и певаљкама. То им је једини посао. Зато их плаћамо.

 9. Ова Биљана Поповић, супруга Бранислава Ивковића Прелетачевића, маторог српског издајника, по својој лепоти је заслужила и одговарајућу скупу ташну. Али ова ружна ташна коју носи на слици, може да буде лепа само ако је читко на њој написано колико кошта. Макар је неко платио 500 евра, много је брате. На слици изгледа као да је „секонд ханд“.
  А нема ту равноправности, да у истом АФЖ једна носи ташну вредну 4.000 евра, а друга осам пута мање вредну.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Скандалозно ћутање: Тирана повезује Улцињ и Рашку област, а у Подгорици мук

Изјава  Реџепа Хотија да евентуална подела Косова не би била могућа без ...

(Фото: Вебтрибуне.рс)

„Осећа се приближавање и дисање антихриста … после ових картица стављаће жиг!“

Поштовани читаоци, доносимо вам превод разговора са чувеним сверуским старцем, Кирилом (Павловим) ...