НАТО бомбардовање Србије (Фото: AP Photo/ DIMITRI MESSINIS)

Драгана Кузмановић: Материјали са суђења показују да НАТО дугује Србији 100 милијарди долара

Београд – Председник Свесловенског савеза Драгана Кузмановић је у интервју за News — Front Србија говорила о руско-српским односима.

„Нас после свега овога, после бомбардовања 1999те године када нас Европа бомбардовала увлаче у Европску унију. И кажу нам да је ЕУ једини пут. Једини пут за нас значи пут наших непријатеља! Оних који су нас убијали! А ћути се о Евроазијској Унији у којој су пријатељи и браћа“, каже наша Драгана Кузмановић.

Говорила је и о евентуалном увођењу антируских санкција као услову за улазак Србије у ЕУ, као и о зададној медијској кампањи против Руско-српског хуманитарног центра у Нишу.

Упитана о НАТО бомбардовању, споменула је да постоје материјали са суђења о тој агресији.

„Појавила се група адвоката који покушавају да оптуже и траже оштету за изгубљене животе, за екологију. Имамо и један други покушај који још нисмо спровели. Дошла сам до материјала са суђења о НАТО-у после бомбардовања, пре 5. октобра. Једна група адвоката, судија је врло озбиљно радила и пресудила.

Имам оригинале докумената где се буквално каже: тог и тог дана, у толико и толико сати је срушен тај и тај објекат, и тај објекат вреди толико. У том документу је набројано и време, и место, и процењена штета. И пресуђено је да нама НАТО земље дугују 100 милиарди долара“.

ЊузФронт Србија

10 коментара

 1. To je nistavan broj, treba da stoji 10000, deset hiljada milijardi. Zivote ce nam dugovati vjecno.

 2. Nema od toga nista kakva tuzba.Dok vlada Srbijom AV AV.. Ljudi bre videste kako se ljubi grli sa sa onom djukelom od coveka Klintonom.Laku noc moja Srbijo.

  • (VIDEO/FOTO) „DELIJE“ RAZBESNELE ALBANCE! Medijima iz Prištine smeta koreografija sa Kosovom!Mediji iz Prištine ponovo su zakukali zbog „delija“ i njihove koreografije posvećene Kosovu i Metohiji
   Navijači Crvene zvezde su na početku utakmice sa Spartom iz Praga raširili koreografiju u bojama srpske zastave i sa obrisima Kosova i Metohije na sredini, dok su pevali „Sa Kosova zora sviće“, a na ogradi stajala parola „Tamo je selo moje, tamo je Srbija“.
   To je, međutim, opasno zasmetalo albanskim medijima iz Prištine, koji su tekst na portalu Zeri posvetili „delijama“.
   – Navijači Crvene zvezde imali su novi napad ludila. Zajedno sa navijačima Sparte iz Praga vikali su „Kosovo je Srbija“ na utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.
   Pored toga, imali su i koreografiju, u kojoj je bilo Kosovo na zastavi Srbije, praćenu poznatom pesmu o Kosovu od kojeg „nikad neće odustati“ – piše prištinski portal Zeri, uz dva video snimka sa utakmice.
   https://www.youtube.com/watch?v=k9VUEazu5Kc

 3. Откуд победник нешто дугује. Он пола уништи, пола попљачка; шта не може да опљачка – опет уништи; тако укруг.

 4. Херцег Нови

  Ратни злочини не застаревају. Кад тад то им треба тражити. Као и Њемачкој одштету за први и други свјетски рат. И Хрватској…

 5. То су озбиљне ствари и не решавају се преко ноћи. Штету морају надокнадити. То је наш најачи аргумент. Ако питање штете није покренуо Ђинђић. Тадић, неће Вучић, доћи ће неко ко ће покренути.Битно је да постоји основ за покретање тужбе за накнаду штете, он је несумњњиво ваљан, све остало је техничко питање.Мој комшија циган добио је пре 3-4 године штету од Немачке за бабу у износу од 9000 евра. Јесте после скоро 70 година али је добио.

 6. Aleksandar Vučić – Kosovo je mnogo važnije od fašisoidnih ideja o pridruživanju EU (2007)
  https://www.youtube.com/watch?v=r5T2zFp19i0

 7. Тужба мора да се обнови и да се активирају пресуде које су издајнички досовци повукли јер су им то наредили мафијаши са трулог запада. Политичари из труле америке и са целог трулог запада су највећи мафијаши иако им командују и плаћају их осведочени мафијаши они су гори од њих па је управо због тога потребно обновити пресуде а ове џукеле из СРБИЈЕ које су повукле пресуде и оног издајника и њиховог плаћеника лабуса што је прихватио дуг у име СРБИЈЕ ОД НЕПОСТОЈЕЋИХ 8,5 МИЛИЈАДИ ДОЛАРА ДОК СМО БИЛИ ПОД САНКЦИЈАМА ОДМА ЗАТВОРИТИ И ДА ИМ СЕ СУДИ. БОЉЕ ДА ИМ СУДИ СУД НО НАРОД А НАТО УБИЈАЊЕ НАШЕ ДЕЦЕ И ТРОВАЊЕ СРБА ЗАУВЕК ЈЕ ГЕНОЦИД КОЈИ СЕ НИКАД НЕ ЗБОРАВЉА. ТО ДОБРО УПАМТИТЕ ИЗДАЈНИЦИ И ДОМАЋЕ ЏУКЕЛЕ ШТО СЕ ПРОДАДОСТЕ ЗА ШАКУ ДОЛАРА.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(фото: © РИА Новости / Владимир Сергеев)

УН: Антируске санкције највише погодиле ЕУ

Брисел – Санкције које су западне земље покренуле против Русије погодиле су ...

(Фото: Thinkstock)

Шта се дешава: Мали дућани се затварају а трговачки ланци нестају?!

Приградски шопинг центри се празне, а нервоза се такође шири међу трговачким ...