Слободан Милошевић
Слободан Милошевић

Фила: Милошевић је продан на брзака

Београд-Био сам са Милошевићем у ноћи хапшења. Покушавао сам да му спасем главу. Тројица председника, Милутиновић, Ђинђић и Коштуница, потписали су да га не хапсе због Хага и да га никада неће испоручити. Одмах сам му рекао:

 

Понавља се суђење за отмицу Слободана Милошевића

Ово ти вреди за ноћас, ови људи те лажу. Не знам ја да ли је неко узео паре, али сам чуо од Руса да је Милошевић продат, а не предат Хагу. Више пута су ми рекли: Ваш председник Милошевић није предат, он је продат“, казао је Фила.

 

Адвокат Фила казао је за „Курир“ да не може доказати своје тврдње, али тврди:

„Ја сам чуо од Руса да Милошевић није предат, већ продат Хагу. Онај ко је узео новац био је јако моћан човек у то време. А истина ће кад-тад изаћи на видело“, казао је Тома Фила.

 

 

 

Курир

11 коментара

 1. „Онај ко је узео новац био је јако моћан човек у то време. А истина ће кад-тад изаћи на видело“,“

  Ko li bi to mogo da bude?. Djindjic je bio isuvise posten i castan da tako sta uradi. Doduse , Djindjic , u narodu poznat kao GOVNO , bio je veoma besan jer je srbski narod imao prilike da na TV-u prati odbranu predsednika Milosevica i protestvovao je zbog toga kod vlasnika njegove pokvarene licnosti. Ali ja sumnjam da ga je on sam prodao za pare. Vlasnik poljskog klozeta zvanog Djindjic nebi rizikovao da takvo zlodelo prepusti samo jednom OLOSU.

  • Daj uozbiljize se pa Djindjića su roknuli zapadnjaci jer je posto neposlušan.Niko ko je veran amerima nije strado zato je ovo jednostavna logika.Rusi su pisali u vostoku detaljno o tome ,prilično je logično obašnjeno a imate zadnji njegov interviju gde kaže doslovce da šiptari neće po Srbiji kupovati sa američkim narko dolarima .Pametnom dosta..

   • Ajduce, ko je odstrelio GOVNO , ja neznam. Znam samo da je GOVNO poveo zaglupavljenu rulju u propast. Njegova izjava „ko ocekuje moral – nek ide u crkvu“ pokazuje da on nije obicno GOVNO. On je veoma smrdljivo GOVNO.

 2. Их, Фили морају Руси да кажу оно што зна сваки врабац у Београду.
  Чеда циганин је управо тад ушао у велику лову.
  Ђинђурела је можда настрадао у оставинској расправи око поделе тих пара, ако је суд доказао да су га скењали Звеки и Легија. Али не верујем у суд, мислим да је све лажно, јер по пресуди испада да је Ђинђурела отварао врата зграде Владе – ГУЗИЦОМ. Чини ми се да су њега убице скењале са леђа, из зграде Владе, испод оних степеница код те мале капије. И после побегли право у Лондон.

 3. Тома Фила, не треба се много питати, не треба Руске службе да објашњавају:
  Слободан Милошевић је Продат, па је Предат. Испоручен поштено. Како је подељено 5 милиона долара није толико битно, вероватно Ружица и не зна на којој гомили су те паре.
  Ђинђа Минђа је мислио да је осигурао главу по оној енглеској „Ако сви учествују у злочину, злочина нема“. Па је покупио потписе свој и свих 28 чланова владе:
  Ево списак тадашње владе, несрећника који су потписали изручење:
  Јожеф Каса, Душан Михајловић, Жарко Кораћ, Момчило Перишић, Небојша Човић, Владан Батић, Драган Веселинов, Александар Влаховић, Драгослав Шумарац, Слободан Милосављевић, Драган Миловановић, Драган Домазет, Војислав Миловановић, Божидар Ђелић, Горан Новаковић, Горан Питић, Горана Матковић, Марија Рашета Вукосављевић, Гаша Кнежевић, Војислав Андрић, Зоран Живковић, Борис Тадић, Расим Љајић, Мирољуб Лабус, Горан Свилановић, Момчило Грубач, Саша Витошевић, Бранислав Лечић.
  Ђинђић се осигурао са укупно 28 потписа, али није ни то било довољно, ипак је стрељан.
  Ко има стрпљења, могао би да проучи даљи животни пут ових са списка и њихов учинак на добробит Србије.
  Мени је најинтересантнији овај Момчило Грубач који се и касније доказао као стручњак за међународно право брањењем Србије у процесу за Косово. Као правник који је пронашао образложење како се испоручује председник своје државе, достигао је углед правника светског гласа.
  Па онај Момчило Перишић, дочекао је да и он оде у Хаг. Ко ли је потписао товарни лист за њега? Ипак се извукао, врана врани очи не вади.
  Једино остаје велика мистерија Зашто стрељаше Ђинђића, шта се толико огрешио о Међународну заједницу?
  А овај списак горе, можда ће бити употребљив када се буде судило Петој колони.

  • Списак петоколонаша је у међувремену вишеструко увећан !

  • Косовац, ево ти једно наградно питањце од мене, мада ниси тражио. Али лако је, абв питалица, па одабери, ако си занимљив (sic!).

   Чиме је Ђинђурела отварао врата зграде Владе?
   а. гузицом
   б. упиши сам
   в. what day is today?
   г. my head hurts

   Судећи по овом што пише на Вики-Мики и по званичној скици лициног места, испада да је Ђинђурела улазио у зграду Владе натрашке. Јер је само тако метак могао да га погоди у десни део груди и да га тај погодак обори на леђа. Што је логично, коришћен је јак калибар, .308 winchester (то је 7,62 само чаура 51мм, уместо 39мм као наш, дакле много јаче пуњење)

   ***

   Када је премијер изашао из возила, Веруовић му је додао штаке, кренуо са њим до улаза у зграду и вратио се да затвори врата аутомобила. Док је премијер отварао врата зграде, Јовановић је испалио два метка из пушке „Хеклер & Кох Г3“ са удаљености од око 130 метара и релативне висине од око 16 метара. Први метак погодио је Ђинђића у груди, док је други погодио Милана Веруовића у трбух.

   Ђинђића, који је лежао на леђима, телом унутар зграде, а ногама ван ње, Александар Бјелић и још један припадник обезбеђења зграде су однели до степенишног одморишта и покушавали да га оживе.

   Утврђено је да је пројектил ушао у грудни кош са десне стране, одозго, а да је изашао с леве, надоле и да се кретао од предње стране тела ка задњој.

   Метак је ушао у тело Ђинђића шест центиметара удесно од средине грудног коша, у висини седмог ребра, а изашао је на левој бочној страни грудног коша.

   Обдукцијом, урађеном исте вечери, утврђено да је улазна рана на Ђинђићевом срцу била величине шест центиметара пута два центиметра, а излазна – четири центиметра пута један центиметар.

   http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/32/Djindjic_assassination_map-sr.png
   http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cf/Vlada_Srbije_ulaz_5.jpg
   ******

   Ово око величине улазне и излазне ране није типично, улазна рана мора да буде мања, увек и тачка. Нпр Томпсон, Ауто-Орднанс прави тако џигибау. Улазна рана буде величине као 2 жуте банке, а излазна рана величине регистар касе, јер Томпсон нема олучену цев, па се метак тумба.

   • @ туризам,
    Што ме питаш, право да ти кажем:
    а. Није отварао врата гузицом, он је гузицом дрљао.
    б. Нисам паметан.
    в. Данас је 13. децембар, св. Андреја, обично пада снег али овде је омануо.
    г. Не боли ме глава, кажу да паметне главе умеју да боле. А велики српски песник Његош каже „Благо оном ко рано полуди, сав му живот прође у весељу“.
    Нисам ја за квиз, не верујем да си задовољан одговорима.
    Ђинђу нисам волео баш, не зато што је био криминалац, али био је велики душман Србима, гори од комуниста. Али када је он наредио да пусте Багзија из затвора, иако је Багзи покушао атентат на њега-председника српске Владе, онда сам рекао „јадан Ђинђа, није му лако када је свог убицу у покушају морао да пусти“. После када сам сазнао да је Багзи агент Ције, коцкице су почеле да се саме слажу. Једино преостаје задња коцкица па да добијемо одговор на питање: Шта је јадник толико згрешио, да је његова централа морала да га укине стрељањем?

 4. НИје омануо, падао је овде снег, само кратко. То ли се прича, да је Багзи агент ЦИЈЕ? То ваљда сваки криминалац тамо и јајара сам о себи шири такве приче.

  Ниси се ти удубио у суштину проблемације, то је. Како су описали у пресуди, мора да је отваро врата гузицом кад је добио под плећку. А како то нико не ради, па ни Ђинђурела, мора да је била сачекуша изнутре, из зграде, испод степениша.

  • @ туризам,
   То да је Багзи агент Ције покупио сам из штампе, нисам ја измислио. Не баш агент, сарадник, нешто као Станишић. И мени је то мало чудно, зато што кажу да је Ђинђа радио за БНД, па сада испада да су се две братске фирме ЦИА и БНД нешто споречкале.
   Иначе, и Легија је на суду тражио да се испита „ко је наредио да се Багзи пусти из затвора“. Хајде ти буразеру кажи ко је тада у Србији имао муда да пусти из затвора атентатора на председника владе? Нико други, до сам председник владе.

 5. Слоба је био и мој предсеник, сад хоћу мој део од трансакције. Од кога да тражим.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Како је почела напредњачка пљачка јавних предузећа?

Београд – Подсетимо да је 27. новембра 2012. године, дакле, мање од ...

Поплаве у Обреновцу пре неколико година (Фото: Муп Србије)

Због најављених обилних падавина послат допис свима да буду спремни на хаос!

Београд – Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић, упутила је, због ...