(Фото: Данас)
(Фото: Данас)

Генерал Стојановић: Иза убиства није албански фактор

Београд – Генерал Момир Стојановић, бивши директор Војно безбедносне агенције и некадашњи председник скупштинског Одбора за контролу служби безбедности, оценио је јуче да иза убиства српског политичара Оливера Ивановића највероватније не стоји албански фактор.

Моја оцена је да иза тога не стоји албански фактор јер су они могли да га убију кад су хтели, а то нису учинили.

Наравно, не изузимам ни ту могућност. Ипак, моје лично мишљење је да је ово или политички мотивисано убиство или дело криминалних група на северу Косова- рекао је Стојановић за портал Грађанин.

Стојановић је политичку мотивисаност објаснио чињеницом да се убиство догодило у време када су почињали нови преговори о Косову у Бриселу, а Ивановић, који је био „изузетно поштован у српском народу на Косову“, „није хтео да се сложи са издајом тог дела Србије“.

Према начину убиства, пак, могло би се закључити да би иза њега могле да стоје и криминалне групе, казао је он, уз закључак да је убијен „частан човек и велики српски патриота“.

Зорица Миладиновић / Данас

3 коментара

 1. Мудра и надахнтута изјава Генерала Момира Стојановић, бивши директор Војно безбедносне агенције и некадашњи председник скупштинског Одбора за контролу служби безбедности.

  Каже или су криминалне групе или је политичко убиство, а ни шифтаре неће да занемари као могућност.

  Генерале, сило љута, може то и боље: да си у изјаву додао и неког педера-љубавника и каквог љубоморног мужа, пониженог келнера и неплаћеног кројача, покрио би цео спектар могућности у лудом бесу.

 2. Nema ovaj pojma!Siptari su ga ubili po obicajnom pravu samo oni ubijaju sledja.Pitajte enologe o siptarskom obicajnom pravu zasto je to tako!jer siptari veruju ako ubijaju nekog i gleda ih u oci da ce da ih vecno proganja!Pitajte etnologe ako meni ne verujete!

 3. Можда је шиптар пуцао, али је „потпис“ савим јасан, убијен је са 6 метака и то дугом 9, а број 6 је сатанин број и зна се ко је у Србији изборну кампању водио са три 666 и зна се ко је сатаниста и ко је носилац власти, наравно све је договорено са шиптарском коалициом са тачијем и харадинајем.
  А, све остало је млаћење празне сламе, да питамо браћу лажове етнологе из назадне странке, или да питамо изрода руварца и продану душу да ли је његова кривотворена повијест-историја истинита? Па он ће да рече да јесте, иако и свраке у Србији знају да није.
  Или да питамо оног нијемца преваранта шлимана, да нам каже ђе се налази Троја? Па наравно он ће рећи тамо ђе је рекао, а свака сврака
  у Србији и на западу зна да је то Србски Скадар.
  Тако да нема вејровања сатанисти и његовим етнолозима.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: Infobrif)

Убили га због крста и Христа: Коптски игуман пронађен мртав у Египту

Каиро – У Египту је пронађен мртав игуман манастира Светог Макарија у ...

(Фото: MUP SRBIJE)

Зашто кријем правог власника кантримена и која је ПРАВА веза Снежане Дивац са афером!

Београд – Марко Милићев (38), који је осуђен на четири и по ...