(Фото: ДЈБ)
(Фото: ДЈБ)

ГИК прогласио лажну листу “Доста је било“: Лажни Радуловић је конобар и функционер СНС!

Београд – Погледајте изјаву Војина Биљића, овлашћеног представника листе Доста је било и Двери – Да ови оду, а да се они не врате, након што је искључен са седнице Градске изборне комисије (ГИК).

ГИК је прогласио лажну листу Доста је било пљачке, корупције и лоповлука – Радуловић Милорад. Као што видите, сасвим случајно, и он се презива Радуловић као лидер ДЈБ.

Овај лажни Радуловић је конобар и функционер СНС у Општини Земун који је исто ово урадио и 2016. године за парламентарне изборе. Значи страх их је. Њихова оригинална листа је 7. “Доста је било и Двери – Да ови оду, а да се они не врате“.

Vojin Biljić daje izjavu nakon skandalozne odluke GIK da usvoji lažnu listu

Pogledajte izjavu Vojina Biljića, ovlašćenog predstavnika liste Dosta je bilo i Dveri – Da ovi odu, a da se oni ne vrate, nakon što je isključen sa sednice Gradske izborne komisije (GIK). GIK je večeras proglasio lažnu listu Dosta je bilo pljačke, korupcije i lopovluka – Radulović Milorad. Kao što vidite, sasvim slučajno, i on se preziva Radulović kao lider DJB. Ovaj lažni Radulović je konobar i funkcioner SNS u Opštini Zemun koji je isto ovo uradio i 2016. godine za parlamentarne izbore. Znači strah ih je. Naša originalna lista je 7. Dosta je bilo i Dveri – Da ovi odu, a da se oni ne vrate

Gepostet von Dosta je bilo am Samstag, 17. Februar 2018

Интервју.рс

један коментар

  1. Ja negde procitah da je doticni „konobar“ vuckov sofer, ne znam sta je „bolje“, kakva sprdacina i igranje sa narodom, ala su se ovi zaigrali. A juce cvili kod americkog seratora i trazi „pomoc“ oko siptarskog pitanja!? Ima li kraja ovoj nocnoj mori? Mi smo upali u crnu rupu, u limbo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Црна Гора: Вијоре се заставе Велике Албаније (видео)

Подгорица-Само два дана пред почетак изборне ћутње Плавом су се могле видети ...

И данас породична шетња у Београду

Београд – Програмом за најмлађе у центру Београда и шетњом од Трга ...