(фото:НСПМ)

Хаос у Немачкој: Стотине полицајаца раздвајале десничаре и левичаре на протестима против миграната (видео)

Берлин-Стотине полицајаца раздвајале су вечерас десничарске и левичарске демонстранте који истовремено протестују у граду Кемницу на истоку Немачке, где су Ирачанин и Сиријац ухапшени после убиства немачког држављанина.

Око 1.000 левичарских демонстраната узвикивало је слогане попут „Нацисти напоље“ и „Не постоји право на нацистичку пропаганду“, а те слогане су упутили већој групи десничарских демонстраната, који су узвратили порукама „Гласнији смо и бројнији“, преноси АП.

За сада нема извештаја о ухапшенима или повређенима.

Полицајци, у опреми за разбијање нереда, потискивали су демонстранте који су покушавали да допру до оних са друге стране.

Десничарски демонстранти бацали су флаше и петарде на противнички табор пре него што су кренули у протестни марш.

Germany: stabbing leads to far-right protest in Chemnitz

A street festival in the eastern German city of Chemnitz was canceled on Sunday, hours before it was supposed to conclude, after 800 people took to the streets to protest the death of a 35-year-old man. The victim, said to be of German origin, was stabbed during an altercation that involved 10 people, several of which were of "various nationalities," police sources said.The brawl took place at around 3am local time on Sunday, following the street festival's closing Saturday night, and began with a verbal dispute. Aside from the victim, two men in their 30s were also stabbed and seriously injured, while two others were taken into custody.Source: Markus Schwarz

Gepostet von FULL FRAME am Sonntag, 26. August 2018

Обе групе су изашле на улице Кемница након што је 35-годишњи Немац повређен у тучи после уличне прославе и преминуо у недељу рано ујутро.

Тужитељка Кристине Мике рекла је данас новинарима да је реч о вербалном сукобу који је ескалирао и да су због тога ухапшени 22-годишњи Сиријац и 21-годишњи Ирачанин.

Стотине људи су учествовале у спонтаним протестима у недељу увече у Кемницу, граду у којем је скоро четвртина гласача прошле године подржала крајње десничарску партију Алтернатива на Немачку.

На видео-снимцима са тадашњих протеста, објављеним на друштвеним мрежама, види се како крајње десничарски протести прете пролазницима и јуре их, напомиње америчка агенција.

НСПМ/Танјуг

 

7 коментара

 1. Добро је да су се пробудили Немци после толико силовања и убистава које су починили мигранти.
  Треба да их све депортују назад у њихове земље одакле су и дошли па нека се тамо међусобно убијају и силују што даље од нас.
  Штета што ми немамо ни једног политичара патриоту да им забрани улазак и најури ове по камповима, тренутно на власти су сви продане душе и слуге запада.

  • SVETO TROJSTVO : Gospod Bog........Gospod-a vlasnici.........gospoda gologuzana

   Добро је да су се пробудили Немци……….

   „Patrioto“……….da li……….ti to………..žališ Nemce………??????????

   • Treba podržati viziju u kojoj će nemački narod u budućnosti biti prijateljski nastrojen prema ostalim evropskim narodima i koji neće biti ni nacisti kao u vreme Hitlera ali ni etnomazohisti i mrzitelji sopstvenog identiteta kao sada pod A.Merkel.
    Holanđani su npr.dosta kroz istoriju propatili od Engleza (mnogo više nego mi od Nemaca) i da li Holanđani treba da se raduju npr.invaziji migranata na Englesku i da misle da će oni nešto time dobiti ako Engleska tako strada?
    Ogromna većina pravih Holanđana sigurno tako ne razmišlja i ne raduje se engleskoj nesreći iako i oni mogu da nabrajaju (a mogu i ja jednom prilikom) sve zločine Engleza nad njima.
    Treba na događaje gledati u široj perspektivi i hladne glave.

 2. Uvek se demonstracije na Zapadu odvijaju po istom scenariju.
  Ako levica zakaže skup ona ga bez problema i održi.
  Ukoliko pak desnica zakaže neki skup tu se obavezno pojavljuju levičari, razne Antife i počinju da izazivaju haos, lomljavu, napadaju desničare… sve sa ciljem da pokažu kako ti desničari stalno prave probleme, kako su opasnost, a u stvari je sve obrnuto.
  Danas je Antifa i veliki deo tzv.levice militantno krilo vladajućeg sloja na Zapadu.

  • SVETO TROJSTVO : Gospod Bog........Gospod-a vlasnici.........gospoda gologuzana

   Ako levica zakaže skup ona ga bez problema i održi.

   Konjino………..otkud na Zapadu levica……….??????????

   • Podela na levicu i desnicu je danas anahrona, uslovna, možda i nepotrebna.
    Antifa se predstavlja kao levica kao i mnoge npr.ekološke organizacije a kada se vidi program uočava se da je tu skoro sve suprotno nekadašnjoj levici.
    Osnovna podela treba da bude (u Evropi) na one koji brane autohtoni evropski identitet i konkretni narod i na one druge koji su saradnici globalista, univerzalista, podržavaoci uvoza „jeftine radne snage“, invazije migranata…To treba da bude jedina vododelnica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: Јутјуб)

Бијељина: Стигли нови мигранти

Бијељина-Нови талас миграната у Семберији. Из ПУ Бијељина је саопштено да је ...

(Фото: REUTERS / HANNIBAL HANSCHKE)

Гори у селима око Берлина, људи евакуисани

Берлин – Становници три села недалеко од Берлина евакуисани због неколико шумских ...