(Фото: Пиксибеј)
(Фото: Пиксибеј)

Хијероглифи хеликоптера

Хеликоптери, борбени авиони, ракете, све ове летелице красе небо 21. века. Грешка! Поједине мистерије указују да су овим небеским сводом крстариле древне летелице, претече данашњих модела још пре неколико хиљада година. Староегипатски храм подигнут у част бога Сетија у Абидосу је неспоран доказ за то. На хијероглифима су непогрешиво урезбарени хеликоптери и савремена технологија.

Док љубитељи теорија завере ове ваздухопловне мапе тумаче као продукт који је случајно настао под зубом времена који је оскрнавио хијероглифе, људи отворенијег ума верују својим очима. Тврде да отуда египатско веровање да су богови на небу и да долазе на Земљу само по потреби. Остаје мистерија како и на који је ова античка цивилизација имала увид у технологију која је настала миленијумима касније.

Постоје веровања да су пријатељи са других планета пренели своје знање египатским градитељима, а они ову тајну понели са собом у загробни живот. Верује се да су се многа тајна друштва бавила овим сазнањима и трагала за упутствима како и на који начин су летеле и одакле су црпеле енергију.

Божанско гориво

На сасвим другом крају света у Азији у индијском епу о Рамајани и Маха детаљно су описане митолошке летеће машине назване Вимане. Небеске кочије је покретала жућкасто-бела течност. Сматра се да је сам Хитлер имао специјалну јединицу која је трагала за извором овог божанског горива.

А. Шишић / Вести

4 коментара

  1. Dobro jutro! Ovo „epohalno otkriće“ objavio je Deniken prije skoro četrdeset godina.

  2. Pre ce biti da je to neko naknadno uklesao

  3. Mnogo toga „ne znaju“, odnosno prave se da ne znaju, jasni su tragovi, ali cute, ima mnogo civilizacija koje su mnooogo starije i od Atlantide, akamoli Persije i Egipta. Kao sto ima mnogo gradova koji su daleko naprednije gradjeni i organizovani od tzv civilizovanih, Puma Punku, Mohendzo Daro, i ko zna koliko jos neotkrivenih. Da ne govorimo o ogromnim pecinama u Kini, Indiji i sirom sveta za koje nemaju pojma kako su izgradjene i obradjene unutra, gigantskih razmera. Danasnji gradjevinci su u cudu, jer je sa ovom „naprednom“ tehnologijom to nemoguce uraditi.
    Krije se skoro sve od tzv obicnog naroda, a zasto, ko zna?

  4. Ћуте, јер ово директно побија теорију еволуције.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Др Александар Финк (Фото: Принтскрипт)

Наука постепено потврђује Библију!

Где се срећу библијско и научно тумачење свијета, само је једно од ...

ХААРП Антене (Фото: Васељенска ТВ)

Кина ствара сопствени ХААРП и почиње модификацију климе

Кинески научници планирају да повећају количину падавина на Тибету до десет милијарди ...