15 коментара

 1. Steta sto se mozak ne presadjuje!
  Mnogo kandidata ima!
  Sve one drolje, sljamcuge, polugole i gole kurvetine, olos svakojake vrste bi tako mogao da dobije pravu sansu da nesto nacini od sebe!
  Ovako, samo su za smrk i septicku jamu!
  Svi odreda!

 2. Vend-szlovenszki jezik

  Главни подстрекачи тог кримилала су:

  КУРИР

  ИНФОРМЕР

  БЛИЦ

  на челу са:
  ТВ ПИНК

  Наведени таблоиди свакодневно силују српски мозак пропагирајући ово смеће. Док „хирушрким путем“ ова имена која подстичу хорор пропаганду не уклонимо као рак рану са лица Србије, неће нам бити бољитка.

  • Лепо си их набројао, Венд, али ниси написао да су сви већи српски медији исто под тим насловима. Чуди ме да ниси убацио и Вечерње Новости које дословце пишу све о српским ријалити звездама а да зло буде горе, део ВН је испуњен и вестима о америчким ријалити звездама. И то редовно и свакодневно. Ја отварам ВН да бих хранио свој бес и никад не оманем. Не кривим новинаре, не кривим Дмитровића, јер мора то да пушта или да се повуче.
   За разлику од Пинка, Блица и осталих, Вечерње Новости су присиљене, док су они добровољно радили све ради пара.
   Шљам који је испливао на површину у Србији, држи ЦИА изнад воде, иначе би се распали.
   Срамота ме од себе самог и прво своје немоћи, када видим каква ђубрад се слави по Србији, када видим како нам уништавају генерацију за генерацијом, кад видим…Мука ми је начисто.
   Највише ме боли узалудност помисли шта бих ја урадио да сам 20-25 година, јер сам свестан да би вероватно био слина као и већина данашње омладине. Изгубљени у времену и простору, залутали као зомбији, нити шта схватају нити знају.
   Радује ме само сазнање да нису сви изгубљени. Радује ме да се део Срба ипак држи неокрзнут са овим распадом српског друштва. Такви млади ће нам затребати ускоро, сигуран сам.

   • Све ово што се нама дешава, а дешава нам се уништење у сваком смислу и погледу,све је систематски перфидно и демонски лукаво планирано.Већ ево читав један век ако ћемо искрено, да се не држим само само 45-те године, али од 45-те па до данашњих дана, ипак је испливавао само талог.Ратови су нам послати да се отрезнимо од болесног братствено-јединственог загрљаја са сопственим кољачима, од њих смо се Хвала Господу отрезнили.Нама су 90-те године помогле у томе, али тада су испливали лажни Срби, лажни идоли. лажне вредности, наравно спремљене као шаргарепа нама Србима коју смо нажалост прогутали.Преврат 2000. године заправо није био суштински преврат, него боље речено династички преврат.Једни синови су заменили друге.Наравно о комунистичким и удбашким синовима говорим.Они су заправо сви у љубави, јер их љубав за новцем, влашћу и силом све сједињује у једно обојено партијско братство.Погледајмо само резултате тог братства које траје већ 25 година, а интензивно 70.Шта је остало иза њих?Само безнађе, морални,економски, културни и духовни геноцид и смрт,смрт и још једном смрт.То ће тако трајати све док и један Србин дише.Значи долазимо до тога да је не време за устанак, него да је оно критично близу.Само ко ће га дизати, ко ће га водити, ко ће победити.Пијана, лења и дрогирана омладина чији је смисао живота забава?! Излапели старци, који својим гласом непријатељу, дају благослов за нови Јасеновац над нама?! Средовечни робови, робови банака и свог страха, робови супермаркета,робови телевизије, робови кладионица, робови свега само не Крста Часнога и Слободе Златне.Да ли је ико од њих свестан колико историјско бреме и достојанство носи у себи?Да знају не би овде ниједан окупатор и његове слуге на власти смео да помисли да ради било шта овде, а не да спроводи у дело као што сада ради.Зато им се и даје привид слободе кроз неке изборе, давају ћи им илузију да они нешто тобоже одлучују, а данашњи мушкарац је толико слаб да не одлучује ни сопственом дому.За кога се држе данашњи Срби, на којем темељу почива њихово постојање, њихова свест, ум, разум, срце, коме су они себе дали?Па сатани.Њему и његовим слугама.Може ли им бити добро, наравно да не може.Како се решити њега и његовим слугу и свог зла које је он посејао овде?Никако другачије до покајањем, како личним тако и народним и враћањем Богу, својој вери, свом православљу, свом једином путу,Лазаревом путу у царство небеско.

 3. Smrdljivi i lažljivi film, kojim KOŠTUNICA i DSS spiraju sa sebe ODGOVORNOST za ovakvo stanje u „srbiji“ (to više i ne postoji…)!

  – Sa dolaskom KOŠTUNICE, (npr), pravljene su žurke u starom pristaništu sa po 1000-5000 dece od 12-16 godina (i pedofilima), gde su ujutru špricevi iznošeni u DŽAKOVIMA!
  – Na TV su ujahali: velika braća, parovi, majmuni… RIJALITI ČUDOVIŠTA (OD KOŠTUNICE!)!
  – Počelo je masovno pljuvanje i drndanje po Srbinu Svemu Svetom na TV (Sonje, Nataše,…)!
  – Počela su javna hvatanja i isporuke Srpskih Junaka u Hag…

  – Samo da podsetim kako je otac Karleuše (onoga…) harao po sudovima…

  Tako da je ovo PROVIDAN KOŠTUNICIN FOL, da sa sebe prebaci odgovornost na Vučića.

  U stvari oni su sada ISTI i cilj im je da se međusobno pljuju i zamenjuju, dok NATO (njihov gazda) ostaje NEDODIRLJIV!

  Srbijo ako si luda nasedaj, ali da li te više i ima…

  • да додамо поред пуштања више од 2000 шиптарских зликоваца из затвора и највећи погубни талас приватизација се одиграо за време владавине коштуњавог и то нарко капиталом из англоамер база преко албаније и милогоре и велики уплив милогорских кадрова у полицију тако да смо у Србији имали директора полиције вељовића у исто време и вељовића као директора полиције у милогори!, да се подсетимо да је и у време коштуњавог мило ђурашковић „приватизовао“ и упропастио и задужио са мишковићем путну привреду Србије која је преживела без дугова распаде држава, санкције, инфлације, бомбардовање али пљачку и задуживање завана „приватизација“ НИЈЕЕЕЕ ( наравно нико крив, „часне“ судије кажу нема доказа ) …

   • напомена: мило ђурашковић је иначе из Берана и тамо је на пијаци имао тезгу док у Србији није постао у време коштуњавог „краљ путева“

  • Свака част, копач руда.
   Ова твоја бисер реченица
   „U stvari oni su sada ISTI i cilj im je da se međusobno pljuju i zamenjuju, dok NATO (njihov gazda) ostaje NEDODIRLJIV!“
   је гесло српских медија и власти.
   Сви све знају и нападају, сви су паметни, али правог кривца нико не спомиње.
   Сви српски медији и политичари су квази родољуби који се користе том шемом.
   Почев од шерпара па преко Коштунице и Ђинђића, па преко српских лешева, па до данас.
   Све НВО, цела војска, полиција, све партије, сви српски јавни аналитичари, све српске гејше и лопови и све организације у Србији раде по том принципу.
   Србија је тешко заражена.

 4. Zašto pišete o njima uopšte,ne treba ih pominjati!Oni od toga žive.Samo se pravite da ne postoje i gotovi su..

 5. Da li neko normalan moze da zamisli da izgleda ovako nakazno, vulgarno i naduveno kao ove karikature i kreature gore!?
  Imaju li oci, ogledala, mozga!?
  Kakvo glupo pitanje!
  Pa, nemaju, inace ne bi mogle da se unakaze ovako!
  PU!
  Nakaze i sljamcuge, najgori septicki otpadu koji je izgvirio iz sepicke jame na svetlost, samo vas treba gurnuti stapom nazad u fekalije od kojih ste sacinjeni!

 6. Medijska scena u Srbiji je katastrofalna ! Ne zna se ko je gori pevacice-starlete-prostitke, politicari, ljudi bez imalo morala , krminalci (jos su oni najposteniji ako moze tako da se kaze oni svesno zrtvuju svoj zivot za izvrsenje teskih krivicnih dela) pa i jedan deo novinara koji kreira ovaj medijski prostor !!! Po ovome sto vidimo Srbija je postala zemlja nakaza !!!

 7. Мало је рећи хорор.

 8. Оће то тако. Иш сотоне.

  Да сам ја оперисан од срамоте, вероватно бих оперисао и устекање, дупе, сисе и минџу, мада ја немам ни треће ни четврто. Ја бих забраздио, јер сам човек крајности. Али, нажалост пуне крајности.
  Да сам ја то урадио, ви не би читали овај коментар. Убио би се ко псето и то шугаво.
  Али бес на страну.
  Да вам кажем нешто.
  Ове унакажене…јеботе, остаде без текста. Не знам како да назовем такве наказе.
  Али знам да им је смртоносни судија – ВРЕМЕ!
  Време ради и против нормалног човека, а против ненормалног ради двоструко брже.
  Браћа, кад то набаци коју деценију па се мишићи и кожа опусте који милиметар, ви њих нећете видети уопште. То су краткотрајни испрдци јефтине пластичне хирургије. То неће имати пара да настави са операцијама, јер такве особе морају да обнављају и допуњују своју пластику са годинама, а свака следећа операција је дупло скупља. Никоме од вас то није пало на памет, или можда нисте знали? Пластика младости траје од пар до неколико година и мора да се обнавља. Док си млад, кожа јака па пластичари аматери и свих осталих фела лако изврше операцију. И релативно јефтино. Али са годинама, то мора да се понавља, морају да раде стручни пластичари и сваки следећи пут је дупло скупље. Кожа се на крају потпуно скења и нема на чега да се уграђује.
  А слава сваке године 20% мања, јер долазе млађе и затегнуте старлетуше и избацују бабе.
  Гарантујем вам да ћете имати мало прилике да пратите ове пластикањке до краја живота. Можда ће само једна од двадесет да буде на јавној сцени после 45. или 50. године живота. И то она која има довољно пара за све компликованије пластичне операције. А која нема , ту неће ни рођени брат у кућу примати од срамоте.
  Медијима то није важно. Пластикањке су роба тренутка коју замењује увек и увек само нова и свежа роба. Стара се баца у септичке јаме, или сама скочи у њих.
  Није ми јасно како неко може да пољуби такву жабу? Јел те сисе шкрипе кад их заватиш, или их не заваћају?
  Ако!
  Време лечи све ране, а ако не залечи, време курвањски и набрзака уништава.
  Те девојке очигледно то не знају.

 9. Da dodam, sto je najgore od svega ONE SE TIME PONOSE!?
  Ponose se sto izgledaju kao izvrnuta guzica, sto im „usta“ izgledaju kao orangutanova zadnjica (uz duzno izvinjenje orangutanima, ipak su to plemenita bica), naduvene, podbule, makromegalija pomocu plastike, sto su zadrigle, podnadule kao baloni, potpuno izivtoperene, strasno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Велимировића крију у Приштини албански криминалци који сарађују са црногорском АНБ

Подгорица – Након што је сведочење Саше Синђелића доживело потпуни слом, тиме ...

Деца (Фото: .yumama)

Породица као стуб друштва

Закон треба да штити дететов најбољи интерес тако што прописује обавезу пружања ...