(фото:Новости)

Хрватски бранитељи поручили: Бајага не може у Карловац?

Карловац-Хрватски портал „Индекс“ тврди да ће група „Хладно пиво“ наступати уместо Бајаге на „Данима пива“ у Карловцу, а разлог је притисак хрватских бранитеља на организаторе.

Kако звучи Бајага у chill step фазону?

„Индекс“ се позива на незванична сазнања Радија „Мрежница“, који тврди да су удружења ветерана „изразила негодовање“ због могућности да се Бајага појави на том догађају.

Организатору догађаја је наводно предложена замена извођача у последњем тренутку, иако је програм објављен пре више од 20 дана.

Представник удружења хрватских ветерана Петар Банић изјавио је да „нема коментар“ на тврдње Радија „Мрежница“, док се званичан одговор града Карловца и даље чека, преноси Танјуг.

„Индекс“ подсећа да је Бајага у Карловцу наступао два пута 2011. године.

Спутник/Индекс.хр

 

4 коментара

  1. Zasto? ON je vas. Potrcao je ko ker da uzme crvacki pasos odmah posle rata.

  2. Бајага , је Бајага има он где да пева , а ви уживајте …..

  3. „Pesma bi trebalo da bude nesto…! Momcilo ne idi po regionu, i ne pevaj zlotvorima, zverinju koji jedva ceka da naudi svemu sto ima prefiks srpski! Imaju oni svoje pevace, koji im podizu krv i adrenalin na koljacke vrele frekvencije! Instruktori samo opusteno, idite malo do Guce ili dajte neki koncert na Adi Ciganliji i sl.
    A vi ostali srbi(jugosloveni} procitajte poemu „Jama“ od Ivana Gorana-Kovacica, pre nego odlucite da navijate za neki hrvatski tim ili njihovu reprezentaciju!

  4. Bajaga je ustaša kao i svi hrvati.On da je sreće nebi živio u Srbiji.To je jedna prodana duša kao i najveći dio Srbijanskih pjevača.To su govna koja bi se prodala za večeru.Čudne štete da sva takva govna napuste Srbiju i pređu unijate i da žive u hrvatskoj.OD GOVANA SE PITA NE PRAVI.Bajaga je jedno smrdljivo raspalo govno isto kao i bora đorđević koga su išćerali slovenci.A najveće govno od svega je zdravko čolić.SMEĆE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Након дивљања по Србији навијачи „Торциде“ напали и своје играче

Сплит-Наавијачка група Хајдука „Торцида“ још једном је дивљала, а овога пута је ...

И Бајага тврди да су Србија и крајишки Срби извршили „агресију“ на Хрватску

Београд-Председник Савеза Срба из региона Миодраг Линта данас је изразио жаљење због ...