Фонтана на Славији (Фото: ФоНет)
Фонтана на Славији (Фото: ФоНет)

„Јесте ли и ви преварени?: За сутра најављена блокада Трга Славија

Београд-Под слоганом “Јесте ли и ви преварени”, становници београдског насеља Степа Степановић сутра ће у подне организовати протест на Тргу Славија у Београду, који ће због тога бити блокиран за саобраћај два сата.

Станари у „Степи“ блокирали градилиште – неће цркву

Организатори протеста, Удружење грађана “Степа Степановић”, позвали су грађане да им се придруже и да их подрже уколико их је “власт преварила, обманула, изневерила очекивања”.

Према њиховим речима, циљ протеста је да се кроз грађанско организовање изврши притисак на власт, како би држава поштовала закон и достојанство грађана.

Грађани насеља Степа Степановић блокирали су ранијих дана изградњу цркве, захтевајући да се изграде школа, вртић и дом здравља у том делу града.

Они указују да је започета “дивља градња цркве”, без неопходних дозвола, на парцели која је планирана за Дом здравља, а која је сада ограђена жицом и коју чувају непознати униформисани људи.

„Полиција не хапси виновнике овог скандала, већ легитимише и застрашује грађане, оне који се у знак револта окупљању. Тужилаштво и инспекције не реагују. На делу је велико насиље над грађанима од стране државе“ – навело је Удружење грађана “Степа Степановић”.

Дневно.рс

 

3 коментара

  1. Бобан за Српског Цара и царевину Србију

    Ако се неко не сећа како је саграђено насеље Степа Степановић да се подсетимо. Жути су се оглушили о одлуке суда и место да врате земљу људима којима је отета они су је поново отели и тамо изградили то насеље.
    Ко је тамо куповао станове? Предпостављам они који су тада могли да несметано пуне џепове захваљујући жутом предузећу, јер ко је тада могао тек тако да купи себи стан. Када су куповали станове није их било брига што се они граде на туђој муци и на отимачини, па шта очекивати од таквих људи…? Они који су се оглушили о ко зна колико Божијих закона да ће они да прихвате да им неко зида цркву у комшилуку… па нема шансе. Да је неко хтео да тамо прави содомитске барове и мотеле где ће се содомити „дружити“ то им вероватно не би сметало.
    И после се неко пита и чуди што нам свре овако иде. Па биће још горе и то много горе!

  2. Потомци комуњара, оних што су под трибинама стадиона ЈНА и многих других стадиона, школа и фабрика у масовним гробницама бацали Србе стрељаних 45. Нисам очекивао да ће градити цркву. То су потомци пљачкаша, антихриста.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Вучићева Србија: Девојци са мултипле склерозом укинута помоћ

Београд-Милица Мишковић (20), једна од најмлађих пацијенткиња оболелих од мултипле склерозе у ...

Скандал: Мигрант напао пензионерку у Београду (видео)

Нашој редакцији стигао је видео снимак на коме се јасно види како ...