(Фото: Србија данас)

Како Андреј Вучић уз помоћ локалних СНС лопова отима Буковичку бању

Београд – Како је пропала приватизација хотела у Буковичкој бањи у Аранђеловцу, а све у циљу како би је купили функционери СНС-а, посланик Милосав Милојевић и председник општине Бојан Радовић.

7. септембра 2012. године на јавној лицитацији продати су хотели Старо здање, “Шумадија”, ресторан “Аркаде”, отворени базена и два помоћна објекта који се налазе у парку Буковичка бања у Аранђеловцу. Ове објекте купио је Мирољуб Алексић власник хотела Извор у Аранђеловцу који је раније приватизован.

Пошто се објекти налазе на подручју Споменика парка “ Буковичка бања“ инвеститор „Старо здање“ ДОО доставио је Министарству пољопривреде и заштите животне средине захтев да се површина где су објекти изузме из границе Споменика природе „Парка Буковићка бања“ како би могло да дође до радова на хотелима.

Министарство је одобрило овај захтев и проследило је одлуку руководству општине Аранђеловац.

Ова одлука је морала да прође кроз план детаљне регулације у Аранђеловцу и да се усвоји на скупштини општине Аранђеловац, међутим председник општине Бојан Радовић одбијао је да ово питање стави као тему СО Аранђеловац.

Након шест година развлачења са инвеститором којем је била потребна одлука да крене са радовима, он је на крају раскинуо приватизацију, и читава бања одлази у стечај.

Нова лицитација није још одржана, а пошто су на првој лицитацији хотели продати за 738.800. евра, због стечајног поступка, сума за коју ће бити продати објекти сада је дупло мања.

Председник општине, посто је раскинута приватизација није тражио да се објекти и три хектара земље на којима се они налазе врате у границе Споменика природе „Парка Буковичка бања.

Одлука о потврди о изузимању из заштите ових објеката није донесена, и логично је да ако је приватизација раскинута председник брже боље врати земљиште и објекте под заштиту, јер се непрекидно у јавности бусао у прса да је то разлог зашто одлуку Министарства није потврдио у скупштини кроз ПДР односно План детаљне регулације.

Ових дана стигао је допис да ће читава Буковичка бања доћи у власништво Републике Србије а затим ће читава бити приватизована, и то је заправо разлог, зашто председник општине није хтео да донесе одлуку у скупштини.

Инвеститор је отеран, а приватизацију ће обавити фиктивна фирма, која ће откупити читаву Буковичку бању у Аранђеловцу, а прави власници ће бити посланик СНС-а Милосав Милојевић и председник општине Бојан Радовић, који све ово раде по благослову Андреја Вучића.

Молимо вас да објавите ово у име грађана Аранђеловца који се боре да заштите свој град и своју бању!

Илија Гарашанин / Србија данас

8 коментара

 1. Србију сви разотимавају.
  Е, па боље да је отме Србин, него Шваба или Кинез.
  Ако отме Андреја, једног дана ћемо га обесити о бандеру и наставити са нашом бањом.
  А ако је отме Шваба или Кинез, е онда ћемо о бандеру обесити Крезов…све заједно са Крезом.
  Али бању нећемо вратити.

 2. Isto kao sa Niskim aerodromom!

  „Србији данас потребан адвокат, Србин!

  13. априла 2018. Србија

  Србији данас тј. власницима и уредницима портала Србијаданас.нет потребан је адвокат јер нам је потребна помоћ у подношењу кривичних пријава против низа велеиздајника и шпијуна који се тренутно налазе на виским државним функцијама у Републици Србији. Кривичне пријаве против дотичне велеиздајничке и шпијунске фукаре смо спремили те нам је потребан правни заступник који ће те кривичне пријаве предати у Тужилаштво пошто их прегледа и исправи евентуалне недостатке. Поштено ћемо платити утрошено време и све таксе.

  Заинтересоване молимо да нам се јаве на адресу електронске поште:

  [email protected]

  Милинко Милинчић

  Србија данас“

  Hocete li svi stati uz njih sada?

 3. И онда комунисти лоши!? Ма да како да не. Оно како све иде из годину у годину све више и више разумем људе који су пришли партизанима или постали комунисти и још после рата стрељали и убијали овакве али и невине! Бес је чудо.

 4. А шта да друго очекујемо?
  Устајмо и бранимо своју имовину, како год знамо, од ових криминалаца!!!

 5. BANJU CE DA BRANE“PRODANE SELJACKE JAJARE KOJE SU U DRUGOM KRUGU GLASALI ZA“BOLESNIKA“UZIMAJUCI 5 000-a dindzi za glas.

  -SVECE I CVECE ZA TE PARE KUPITE POTOMCIMA…PICKE PRODANE.

 6. ХАОС НА СВЕ МОГУЋЕ И БОЖИЈЕ СТРАНЕ. ДАЈ МЕНИ, САМО МЕНИ, ДАЈ ЈОШ, МАЛО МИ ЈЕ ТРЕБА МИ ЗА ДЕЦУ, УНУКЕ, ПОТОМКЕ. Е ТУРЦИ, ВАС СЕ НЕКАД НАРОД ОСЛОБОДИ, ОВУХ ГЛАДНИХ У СРБИЈИ НИКАД. ОНДА БОЉЕ НАРОДЕ ДАЈМО ИМ СВЕ ДА ВИШЕ НЕМАЈУ ОДАКЛЕ ДА УЗИМАЈУ. МОЖДА ЋЕ ТАД БИТИ ЗАДОВОЉНИ.
  И ЛУДИ НАРОД ЋЕ ПРЕЖИВЕТИ.

 7. Batica, kriminalac najveci u lopurdistanu je i vlasnik titinog Karadjordjeva. Tamo je svakih 15 dana..niko nije video arape, navodne vlasnike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Александар Вучић (Фото: СНС.огр)

Вучићи отимају све што им падне за око

Александар Вучић је апсолутни власник Србије. Све је његово; државне институције, полиција, ...

Азотара Панчево

Азотара плански гурнута у стечај, продавала испод цене ђубриво фирми под контролом СНС

Београд-Председник Самосталног синдиката у панчевачкој Азотари Градиша Живановић рекао је да су ...