Ли Манчанг (Фото: Бета)
Ли Манчанг (Фото: Бета)

Кинези могли да чекају 100 година а Вучићева власт…?

Београд-Амбасадор Кине у Београду Ли Манчанг каже да је решавање косовског питања најважније за Србију и њен територијални интегритет.

Ли Манчанг: Кина не мења став о Косову

Он сматра да за решавање тако великог питања не би требало постављати рокове.

„То је чисто моје лично мишљење, није званично. Када је реч о питању Косова, то се односи на суверенитет, територијални интегритет Србије, то је најважније питање за једну земљу, владу и народ“, рекао је Ли за РТС.

Он је навео пример да је Кина чекала скоро 100 година и решила питање Хонгконга тек 1997. када је враћен матици, а такође и Макао.

„У Хонгконгу су били Енглези, а у Макау Португалци“, потсећа Ли.

Он додаје и да је данашња Кина једна од пет сталних цланица Савета безбедности, а још није решила свој проблем, провинцију Тајван.

„За овакво велико питање, никако се не сме дозволити да се реши само за пар месеци. Нормално, уколико се Београд и Приштина за 10 дана договоре, ја подржавам, поздраваљам“, казао је Ли.

БН ТВ

 

11 коментара

 1. ROB: Neću slobodu.......dajte mi gazdu......koji više plaća

  Кинези могли да чекају 100 година а Вучићева власт…?

  Razika je u kategoriji……….Kinezi su žute komunjare………a Vučkova vlast………unija belih fašista……..!!!!!!!!!!!!!!

  • Анархиста

   Нису они бели фашисти они су унија белих педера,наркомана,изопаченика,болестника.кои само извршавају наређења газде…….фукара

  • Dragi robe, to što koristiš pojmove koji se završavaju na „izam“ znači da ne razumeš prave odnose, pravi kontekst, ni poentu.

 2. Анархиста

  Вучић је добио задатак,више задатака,и ако их не испуни јебаће га,….јебаће га у сваком случају извршио не извршио….како год ….дупе му је позади…….једина честитост би му била да се покаје,исповеди свом народу и стане уз свој народ или да изврши самоубиство….но нема он храбрости за тај потез….но ко га јебе биће и проћи ће,све што испуни по наређењу окупатора биће поништено…..за то време серби и сербкиње јебите се,правите,рађајте,одгајајте ђецу…ако жена неће да вам рађа нађите жену која хоће и која жели да има што више ђеце…

 3. MEDIJI SAHRANIŠE SRBIJU

  Siguran sam da danas mnoge evropske institucije pomno prate i dopunjavaju svoja saznanja o uticaju medija na pojedini narod. U konkretnom slučaju radi se o medijskoj manipulaciji nad srpskim narodom. Ceo svet sem Srba jasno vidi kako ta manipulacija uništava jedan narod i jednu državu. Na žalost javni mediji u Srbiji su potpuno zloupotrebljeni od strane Vučića, i služe za njegovu ličnu promociju, i vrlo drsku ali uspešnu obmanu naroda. Rezultati zbog takvog’ stanja medija su katastrofalni!? Srbija je danas potpuno uništena zemlja, a počinioci tog zla na čelu sa Vučićem su još uvek na slobodi. Pored medija u istom statusu je i sudstvo koje nije zaštitilo Srbiju od ove izdaje i pljačke. Na delu su samo laž i obmana naroda. Zbog ovakvog uništenja zemlje pravda mora sustići sve ove zlikovce i u medijima i u vlasti. Naravno da Evropa sve ovo savršeno dobro vidi, ali ništa ne preduzima. Zašto? Zato što svojim ćutanjem ona čuva i ovu izdajničku vlast sa kojom ima i dogovor i nameru da potpuno uništi pravoslavnu Srbiju. Zbog naše saradnje sa Rusima Evropa javno pokazuje da više voli islamski nego pravoslavni Balkan. Na taj način hoće da neutrališe i Ruse i Srbe sa Balkana. U svim tim njenim podlim i prljavim namerama Vučić im svesrdno pomaže. A za nerazuman srpski narod dvolični Vučić je važniji i od sopstvene države. Za njim se i povode i njemu sve veruju, i tako zaslepljeni izgubiše državu.

  A sad’ malo da rezimiramo rezultate rada medija u Srbiji. Još jednom mora da se kaže da su svi mediji iz ličnih interesa svesno dozvolili ovu uzurpaciju. Danas vlada jednoumlje u Srbiji i nema političara koji bi se postideo zbog toga. Na medijima nema nikakve javne kritičke reči, odnosno nema suprotnog mišljenja, nema istine. Jednostavno narod nezna istinu o Vučićevim nedelima. Mi kao nacija već odavno trpimo reperkusije takvog Vučićevog rada. A sigurno je samo jedno, da sve što je radio, radio je protiv nacionalnog interesa samo srpskog naroda. Vučić je svoju izdaju i svoju pljačku dobro sakrio od očiju srpske javnosti. Recimo Srbi još ne znaju šta je tačno dogovoreno i potpisano u briselskom sporazumu. Ne znaju koje i kako opljačkao Srbiju, ne znaju ništa ni o rasprodaji Srbije. Mora se reći da mediji krijući istinu od srpskog naroda održavaju ovu vlast na slobodi. Ni danas Srbi ne znaju da je ova vlast na čelu sa Vučićem opljačkala i izdala ovu zemlju, i stekla enormno bogatstvo. To bogatstvo je odavno iznešeno iz Srbije. Da bi prikrio sva ta zla Vučić je uvek dvoličan, nervozan, nedorečen i polovičan pred srpskom javnošću. Sve se to jasno vidi i na tim njegovim drumovima gde nikada ne pominje cenu tih radova i koliko to košta ovaj narod. To se jasno vidi i kada otvara neka tobož „preduzeća“ po Srbiji. I tu on uvek prikrije istinu, a to je da ta preduzeća nisu više naša već nekih stranih ološa. A i svaka površna analiza jasno govori da je to ustvari otuđenje i uništenje Srbije. To su samo sama zla koja on pričinjava Srbiji i srpskom narodu. Dok to Srbi shvate ostaće bez igde ičeg’ u Srbiji, a već su postali robovi zbog jeftine eksploatacije radne snage. I o tome mediji ni reči iako je to čista obmana naroda.
  A zakon kaže da svi oni koji svesno kriju istinu od naroda podležu krivičnom gonjenju. Da narod zna istinu drugačije bi se pesme pevale u Srbiji. Mi strpljivo čekamo to vreme…

  Brisel i Kosovo je krucijalna tema srpskog naroda. A radi se o čistoj nacionalnoj izdaji. Vučić je daleko od očiju srpske javnosti predao Kosovo Albancima i to dana: 30. juna 2015.god. u 22h. i 54.min.
  Da se ne zaboravi pre streljanja treba mu dati Ustav da pročita. Nemam vremena za postupnu i tačnu elaboraciju Vučićevog stvaranja kosovske države. Sada se (izdajnik) pravi potpuno lud, baca nam prašinu u oči, kao da mi ne znamo da je Kosovo maturski rad Aleksandra Vučića. U Briselu je obećao da će do kraja 2018-tu zajedno sa Srbima i zvanično priznati tu njegovu državu Kosovo. Vreme mu ističe pa sad mora da obmane i prevari ceo srpski narod. Ali kad istina ugleda svetlost dana sve će to on platiti svojom kožom. Izdaja je očigledna pa ću tu temu preskočiti…

  Takođe ova vlast je usput žrtvovala Srbe na svim tim izdatim područjima, i predala ih na milost i nemilost neprijateljima. I znajte da ova izdajnička vlast neće nikada ni braniti taj svesno ostavljen i žrtvovan srpski narod. Zapamtite ova vlast brani samo sopstvenu stolicu…

  Ponavljam, ova vlast je izdala, opljačkala i otuđila Srbiju. Ona to i dalje radi, i ta zla neće prestati sve dok vlast ima te proklete medije i sudstvo u svojim rukama. A čim izgubi kontrolu nad njima ona će da bi izbegla revoluciju kompletno pobeći preko granice. Dobro znaju šta ih posle toga čeka. Mnogi od tih „dobrica“ već znaju da ih čeka (samo) smrtna kazna, zbog silnog zla koja su počinili srpskom narodu. Ponavljam oni su toga potpuno svesni i svakog trenutka su spremni za bekstvo. A nama će neizostavno ostati samo pustoš, beda i teška patnja koju su nam oni ostavili…

  Da agonija bude još veća Srbi nestaju sa ovih prostora, jer nisu dorasli vremenu u kojem žive. Oni još ne vide niti prepoznaju krivce za ovu novonastalu situaciju. I umesto da tražimo bilo kakva rešenja za taj problem mi i sami ubrzavamo sam taj proces nestanka. Neko će postaviti i pitanje! Kako?
  Jednostavno bez ikakvog otpora mi smo pristali da nam Vučić javno islamči pravoslavnu veru u Srbiji. Uz to opet je lupio i jednu glupost!? Da će islamci popraviti srpski natalitet???
  Takođe bez pruženja ikakvog otpora Srbi su pristali da se Kosovo njihova (kolevka) ustupi drugoj naciji. Na kraju zbog izgubljenog patriotizma i državotvornosti, Srbi sada mirno gledaju kako im se rasprodaje rodna gruda, i to našim vekovnim neprijateljima. Po nagovoru Vučića i Amerikanaca Srbi više ne poštuju ni svoju istoriju, zaboravljaju svoje poreklo i svoje korene. Zato što se nisu suprostavili ovoj suludoj tezi, lično tvrdim da ovakav narod i ne treba da postoji na ovim prostorima. Srbi još neznaju da narod koji nema svoju istoriju i nije narod. Žao mi jee.
  Postoji i ona narodna: „Svako je krojač svoje sudbine“, ili ona: „Kako poseješ tako ćeš i da žanješ“. Ali za vas takve, ovo i nije nešto tako važno jer ovoga nema na televiziji.
  Žao mi je što mi mišta ne verujete.
  Za Vas mnogo je važnije da gledate vesti i da verujete Vučiću. I to mi je žao…
  Doduše sa velikim zakašnjenjem Vučića treba hitno okačiti o avalski toranj i podići spomen ploču. Brzo će te shvatiti i zašto!?. Biće to veliki pouk i svim budućim vlastima.
  Nismo isti!? Hvala…

  Piše: Jakovljević Slavko
  iz Bogutovca.

  • Kako izaći iz pakla propadanja? Izbori su farsa. Ulica i narodni bunt ne vredi jer neprijatelj uvek ubaci svoje agente unapred spremne da uskoče na čelo? Institucije su korumpirane, kupljena je i farsa od tri grane vlasti koje su sada u istim neprijateljskim inostranim rukama. Tolike srpske i srpskoslovenske zemlje su već otišle na taj način i niko se ne seća da su postojale. Sada su to neke sasvim druge zemlje a niko ne spomimje da su bile naše.

 4. … a Vučićeva vlast nestrpljiva da što pre pokloni srpsku zemlju i svetinje srboubicama…i da završi s tim.

 5. IZDAJA ČISTA KAO SUZA!
  Samo da se ne zaboravi!

  Što se tiče Kosova tu nikakvih dilema nema. Vučić je svojim potpisom u Briselu od dana: 30.juna 2015.g. predao Kosovo u ruke Albancima. Tim povodom se obratio i Srbima u K.Mitrovici rečima: „Mi ćemo priznati Kosovsku Vladu i ako vi ne uđete u nju“.
  Marko Djurić je stvorio carinu Jarinje. Tim povodom je pozvao Srbe da pređu preko onog mosta rečima: „Pređite ovamo ovo je most koji spaja“. Niko nije prešao. Od tog trenutka administrativna granica prema Kosovu postala je državna granica. To su činjenice i to je istina. Vučić je istovreno povukao sa Kosova vojsku, miliciju, upravu, priznao kosovke pasoše, dao pozivni broj i ugurao SNS u kosovsku vladu i sve ostalo što je trebalo. Toga se svi sećamo kao da je juče bilo. Povrh svega toga Vučić je u Briselu potpisao i obećao da će javno (sa šajkačom) do kraja 2018.god. i priznati kosovsku nezavisnost. Danas se vidi kolika je ta žurba, jer ako zakasni slede mu sankcije, a već se govori o eliminaciji Vučića iz daljih pregovora. Po meni nije trebao ništa ni da pregovara. Sada se Vučić ustremio da obmane Srbe da i oni potpišu (stave palac) na njegovu ličnu izdaju. Koprcajući se u stvorenom zlu traži podršku od svih srpskih izdajnika. Znači traži verifikaciju njegove izdaje Kosova. Srbi na Kosovu su žrtvovali i ostavljeni, pa postavljam pitanje: Ko ih brani sada? Da znaju Srbi bilo šta o tom Briselskom sporazumu Dobrica bi odavno bio na banderi.

  Sada je sve kasno, dok Srbi žmureli Vučić je uništio Srbiju…

  Imam jedan dobar predlog: Pozivam nadležne organe Srbije, da javno pred srpskom javnošću ispitaju sve moje navode u ovom tekstu, samo radi istine. Sve da se uradi javno, postupno, uz činjenice i dokaze. I ukoliko se utvrdi da sam izneo laž, onda pristajem na ono: „MIRNO! PUŠKU NA GOTOVS! PALI! PUŠKU K’NOZI!“. Ali ako sam izneo istinu!? I onda se zna šta sledi!?..

  Ja molim da se to uradi.
  Izvolite da proverimo šta je ko i kako radio, krio i lagao narod u vezi Kosova i Metohije. IZVOLITE IZDAJNICI!
  Toliko…

  Ovde u Bogutovcu svi sem mene su naprednjaci…
  Ostaje im samo kusanje te njihove AVčorbe, a videće i kakva je !?

  P: Slavko Jakovljević
  iz Bogutovca.

 6. ČISTA IZDAJA KAO SUZA!
  Samo da se ne zaboravi!
  Jašući non-stop na TV-u, Vučić svojim non-stop lažima prikrivao zla sa kojima je uništio Srbiju i odveo je u potpunu propast. Danas je Srbija i izdata i opljačkana i rasprodata zemlja. Iz tih razloga on danas ne sme osloboditi ni medije ni sudstvo u Srbiji. Vučić nije još svestan da se ovoliko zlo koje je napravio Srbima ne može sakriti. Zasad krije istinu (narod kaže): “ Ko zmija noge“. Ali istina počinje da curi. A kad iscuri on će sam pobeći. Naravno kako bi izbegao ono najgore, narod, stihiji, rulju… nebi pobegao… sredile bi ga te lenje lenčuge…

  Što se tiče Kosova tu nikakvih dilema nema.

  Reče, Ivica Dačić Aleksandru Vučiću: „Gde ja stadoh ti produži“. Lati se izdajnik Vučić svoga posla i odmah svojim potpisom izvši predaju Kosova Albancima. Predaju je „uradio“ u Briselu dana: 30.juna 2015.g. u 22h. i 54m. To je ono veče kada se valjao po podu. Albanci su znalački slavili poklonjenu državu po celoj Evropi i celom Kosovu.
  Takođe pri stvaranju kosovske vlade, Vučić se obratio zbunjenim Srbima u K.Mitrovici: „Mi ćemo priznati Kosovsku Vladu i ako vi ne uđete u nju“. To su doslovice njegove reči. Pa je ugurao SNS u koaliciju (čak i sa Haradinajem) da bi stvorili vladu. Dalje.
  Marko Djurić je stvorio carinu Jarinje. Tim povodom je pozvao Srbe da pređu preko onog mosta rečima: „Pređite ovamo ovo je most koji spaja“. Niko nije prešao, stajali su kao ukopani.

  Od tog trenutka administrativna granica prema Kosovu postala je državna granica. I to su Albanci proslavili sečom šume sve do Pančićevog vrha na Kopaoniku. To su činjenice i to je istina. Sve ostalo je Vučićeva demagogija, licemerstvo, mimikrija i laž. Vučić je istovremeno povukao sa Kosova vojsku, miliciju, upravu, priznao kosovke isprave, dao pozivni broj i sve ostalo je uradio da bi Albancima stvorio državu. I to je istina, koje se svi mi dobro sećamo. Nismo mi ni sklerotični ni senilni, to se ne zaboravlja, to je bilo kao juče. Duša nas je bolela šta je Vučić radio i šta danas radi. Nismo mi krivi što nekome fale daske pa je sve to brzo „zaboravio“. Danas smo mi koji to dobro pamtimo i branimo Srbiju od uništitelja fašisti i izdajnici. A Izdajnik Vučić se deklariše kao patriota ,samo ne dozvoljava nikakve javne diskusije po temi, temi njegove izdaje. Zatvorio se u TV-e kavez i preti svim dobrotvorima Srbije i svim njegovim neistomišljenicima. Ali: „Neće moći“…

  Sećamo se mi i od kada moramo da pokažemo i pasoš u Jarinju. I kad’ je stvorena ta granica. Povrh svega toga Vučić je u Briselu potpisao i obećao da će javno (sa šajkačama) do kraja 2018.god. i priznati kosovsku nezavisnost. Danas izdajnik ubrzano traži bilo koji način da ispuni dato obećanje. Vidi se i kolika je ta žurba, jer ako zakasni slede mu javne sankcije, a već se govori o eliminaciji Vučića iz daljih pregovora. Po meni on nije trebao ništa ni da pregovara. Jer Kosovo niko ne može da nam otme sve dok ga mi lično ne predamo. Da bi izbegao kritiku njegovih nalogodavaca, Vučić se ustremio i usudio da obmane ceo srpski narod. Traži od nas nedužnih i neobaveštenih da (stavimo palac) na njegovu ličnu izdaju Kosova. Koprcajući se u veleizdaji on ima podršku samo od koristoljubivih pljačkaša i izdajnika u Srbiji. Samo oni hoće i mogu da mu verifikuju i overe izdaju Kosova…

  Što se tiče Srba na Kosovu oni su žrtvovani i ostavljeni na milost i nemilost neprijatelju. Pa pitam: Ko će sada i kako da ih brani? Koga Vučić brani taj je nagrabusio. Ali da znaju Srbi bilo šta o Briselskoj izdaji „Dobrica“ bi odavno bio na banderi…

  Vučić proizvodi i stvara najteža krivična dela: Brisel, Sava Mala, Beograd na vodi, 40 tona zlata nestalo u Bazelu, Kosovo, pljačka, rasprodaja Srbije, standard, pretnje, izbeglice, zatiranje naše istorije, izdaja srpskih nacionalnih interesa, ugrožavanje naše vere, stalne laži i stalne obmane Srba…

  IMAM JEDAN DOBAR PREDLOG!?
  Pozivam sve nadležne organe Srbije, da javno pred srpskom javnošću ispitaju sve moje navode u ovom tekstu, samo radi ISTINE. Znači da se sve uradi javno, pred živim svedocima, pred kamerama, postupno, uz činjenice i dokaze. I ukoliko se utvrdi da sam ja izneo laž, onda da me srteljaju, znači:

  „MIRNO! PUŠKU NA GOTOVS! PALI! PUŠKU K’NOZI! VOLJNO!“.

  Ali ako sam izneo istinu!? Zna se šta sledi!? Pobiti sve izdajnike uz strogo poštovanje hijerarhijskog reda odlučivanja u Srbiji. Ovo mora da obuhvati sve izdajnike i u Srbiji i na Kosovu. Na isti način postupiti sa svim pomagačima koji su pomagali da se ovo zlo desi.
  Ja molim da se javno postupi po mom predlogu…

  IZVOLITE da proverimo šta je ko i kako radio, ko je krio i lagao narod u vezi Kosova i Metohije.

  IZVOLITE IZDAJNICI, PLJAČKAŠI I LAŽOVI. OVAKVO UNIŠETNJE SRBIJE NE MOŽE DA PROĐE NEKAŽNJENO!!!
  SVI ODGOVORNI MORA DA BUDU PROCESUIRA I DA ODGOVARAJU ZA OVO ZLO!!!

  Da pogledamo koje ste zlo počinili i sakrili od srpskog naroda. Ne možete to kriti večno. Narod to ništa nezna…

  Ponavljam: „SRBIJA JE IZDATA, OPLJAČKANA I PRODATA ZEMLJA“.
  Za sve to postoje živi krivci i vreme je da se izvedu pred lice prave, da odgovaraju za prikriveni zločin…

  Toliko…

  Ovde u bombardovanom Bogutovcu svi su sem mene naprednjaci.
  Ostaje im samo da kusaju tu njihovu AVčorbu, a videće i kakva je !?

  P: Slavko Jakovljević
  Bogutovca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: http://www.tvsrbija.net/)

Колико кошта Велика пропаганда лажи

Полудели Александар Вучић, бориће се за медијски мрак до последњег српског динара ...

(Фото: Принтскрипт)

У последњих 5 година из Србије се иселило пола милиона људи а земља је задужена са још 10 милијарди евра

Београд – Александар Вучић обмањује јавност о задужености земље. Резултат његове власти ...