Марко Јакшић (Фото: Јутјуб)
Марко Јакшић (Фото: Јутјуб)

Марко Јакшић: Скоро нико не верује да иза убиства Оливера Ивановића стоје Албанци

Окупиране територије – Српски политичар са Косова Марко Јакшић изјавио је за ФоНет да је стање на северу Косова и Метохије, после убиства Оливера Ивановића, „чудно и депресивно“ и упозорио да „нико не жели да себи гради будућност на територији у којој се убијају српски прваци“.

„На српску несрећу, скоро највећи број и аналитичара и грађана сумња да иза убиства Оливера Ивановића не стоје Албанци“, тврди Јакшић.
Он подсећа да и „сам председник Републике каже да на Косову нема етнички мотивисаних убистава“ и напомиње да се миграција српског становништва не може спречити тако што ће се људима делити краве, козе или овце.

„Много неозбиљно. Уместо да има посебан програм да задржи Србе у јужној српској покрајини, он им нуди мрвице више због маркетинга него због стварне жеље да Србе задржи у њиховом завичају“, сматра Јакшић.

Према његовом ставу, „највише што Вучић може да учини за Србе на Косову и Метохији јесте да што пре сиђе са власти“.

Јакшић је рекао и да су Срби на Косову и Метохији преплављени информацијама о подели Косова и прецизирао да су „у оквиру онога што, наводно, Србија треба да добије општине на северу Косова или мање од 8 одсто територије јужне српске покрајине“.

„У географском смислу, нарочито када је у питању економија, то је најсиромашнији део Косова и Метохије“, предочио је Јакшић.

Он је оценио да је „тужна заблуда“ Милорада Додика да ће Србија, ако се Србија одрекне Косова и Метохије, „много лакше може да пригрли Републику Српску“.

Јакшић, међутим, тврди да, „после дугог периода, време најзад почиње да ради за Србе“ и наводи да се „број Албанаца који живе на Косову и Метохији јако брзо топи“.

Према оцени Јакшића, зато је „просто необјашњиво шта председника Србије тера да се у оваквој поприличној журби одриче Косова и Метохије“.

Фонет

9 коментара

 1. Juce sam gledala na Srbska Tv (Crna Gora) emisiju „Neskriveno“ u kojoj je bio gost svestenik Miailo Backovic koji je i Predsednik Pravoslavne omladine Crne Gore. Posto cesto boravi na Kosovu, on je rekao da je velika beda i siromastvo medju siptarima, da mnogo umiru od raka. Ta vrsta raka koju je posejao „Milosrdni Andjeo“ je posebna vrsta raka i u bolnicama je pod sifrom „kosovski kancer“, jer je galopirajuci i brzo se umire. On kaze da nema ni stope zemlje na Kosovu gde nisu amerikanci bacili bombe sa uranijumom i drugim otrovima. Takodje vlada neplodost, pa siptari nemaju vise po desetoro dece, kad im je Tito bio kum svakom desetom siptarcetu!! U Peckoj Patrijarsili siromasni siptari dolaze u narodnu kuhinju, a jedan siptar cisti oko Patrijarsije za novac. Ko se leci od siptara, samo mali broj koji imaju novac, a narod nema ni za leba a kamoli za skupa lecenja. Siptari zive vrlo lose i lose ce da zavrse! Umiru i vojnici KFORA, od raka i ne samo Talijanski vojnici, otkrilo se i da umiru i Norvezani. Posto se to krije, naravno da umiru svi koji su dosli na Kosovo* da cuvaju siptare! Gospodin Marko Jaksic je u pravu.

 2. Srpski Telegraf je javio informaciju koju su dobili od izvora iz bezbednosnih struktura, da su atentat na Olivera Ivanovica izveli dvojica pripadnika tkz. „islamske drzave“ iz grupe Lavdrima Muhadzerija, poznatog kao Kapetan Lav iz Kacanika. Ovo su utvrdili ruski obavestajci i o tome dostavili srpskim sluzbama. Mudzaherija su nedavno ubili u Siriji upravo Rusi, dok njegova grupa godinama deluje na Kosovu. „Iako su oni povukli obarac, zlocin su organizovali zajedno sa americkim obavestajcima, za koje se u izvestaju navodi da imaju tajnu bazu u cementari u Kacaniku, a pomogla su i trojica Srba“. Ovo su podatci do kojih su dosli specijalci iz Moskve. Rusi su sigurno dostavili i imena tih prljavih srbskih izdajnika, koje srbski narod treba da nabiju na KOLAC!

 3. Ovu likvidaciju nije niko mogao da izvrši bez znanja i odobrenja amerikanaca,sve je tu jasno kao dan,samo se postavlja pitanje,koje sledeća meta tih fašista?Zato i tvrdim,ovog skota što je uhapšen u Beogradu sa ovim kopilanima od SRBA,trebalo je ispitati isto na način kako su oni ispitivali svoje zarobljene u bazi Gvantanamo na Kubi,a zatim likvidirati svu trojicu,i sve da bude kao obračun kriminalaca!Ali,nikad nije kasno,dolaziće još takvih likova,pa prema tome,zna se!

 4. Према оцени Јакшића, зато је „просто необјашњиво шта председника Србије тера да се у оваквој поприличној журби одриче Косова и Метохије“.
  ++++
  То што га тера и колики је његов део, веома лако може да се објасни.
  Треба, само на некој тв са националном фреквенцијом пустити филм из маја 2008 године који су снимили момци из Војно-безбедносне агенције о најгорем антрополошком шљаму који је од крволочних убица наших грађана примио аванс и два пута конкретне задатке за потпуно уништавање наше јадне, опљачкане и окупиране домовине.
  И наравно предају Косова и Метохије убицама наших грађана.

  http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=196&cl=06

  А онда када то грађани виде, биће им све јасно, а онда ће после почетка ослобођења наше домовине тај шљам да добије своју плату.
  Били у земљи.
  Или испод ње.

 5. НЕ могу 10 Бањалука и Бијељина заједно да замијени Призрен. Тај Додик лупа бесмислице.

 6. сгласан! На крају крајева, треба се борити са све србске територије.

 7. Читајући Ваш интервју , желудац ми се окренуо, а на првом месту треба да Вам буде да сте човек па онда шта год желите. .
  Зар невидите да сиротиња добија овцу, козу или краву а ови што имају имовину у ужој Србији превозна срества тракторе да што лакше и брже дођу до Србије, а услов је да дедовину продају и кеш однесу а деду и остале преце овде да оставе да се види да је било српско – стрикно је забрањено на трактор да се товаре.
  Јакшићу ти би требао да знаш и да се сетиш када си био на власти и уз помоћ Тодоровића, и локалног кабадахије Дунића шта сте урадили Горажданима и ударисте на не истомишљенике и разним бахатним малверзацијама са Владом Србије разбисте слогу и јединство и отерасте интелегенцију из Гораждевца а сада се чудиш одливу мозгова.
  Да ли знаш колко је породица интелектуалаца отишло тада из села Букумирић, Грујућ, Костић, Марковић идр.
  Да ли се сећа да су доктора књижевности најурили а што наши сељани кажу пасуљара поставили за директора а сада му и то смета.Да ли се сећаш када су им обећали да ће нормално школа функционисати само да се врате а онда група која није живела у Гораждевцу ваља се по шинама и њима дају решења и са сиротињским народом гораждевачким се спрдају јер нису имали пара да се врате у Београд.
  Да ли се сећате јединственог случаја на КИМ , када сте ОСЛ прогањали уз помоћ Министра Јочића само зато што се супроставио таквим ставовима које сте имали и неписмене подржавали а интелегенцију прогањали, која је разумно размишљала а није хтела са тим неписменима да иду у истој странци у којој сте ви били .
  Тако сте уз помоћ ваших неписменим сателита – патрона застрашивали народ и вршили репресију над неистомишљеницима.
  Стидите се ако имате имало образа а не да критикујете друге.
  Ви сте мора која треба да се заборави и да се непонови никад и никоме.
  Из горе наведених разлога немогу вас назвати господином нити да поштујем вас и вас став а само да знате да неподржавам актеулну власт јер се понаша као и ви , кабадахијски и пљачкају српске фондове .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Рамбује (Фото: Профимедија)

Рамбује 2 , весник новог „Берлинског Kонгреса“,

Све гласнијим  промовисањем „ Рамбујеа 2“  као некаквим , да се разумети, ...

Димитрије Поповић (Фото: Јутјуб)

Тiинејџер који није дочекао матуру: Димитрија су са 17 година Шиптари изрешетали у Грачаници!

Окупиран територије – Пре четрнаест година у Грачаници је убијен седамнаестогодишњи Димитрије ...