(Фото: Јутјуб)
(Фото: Јутјуб)

Медијски пир над мртвом певачицом: Од убиства направили ријалити

Београд – Сага са истрагом убиства певачице Јелене Крсмановић-Марјановић (33), чије је тело прошле године нађено у каналу у београдској Борчи, наставља се после хапшења њеног супруга Зорана Марјановића и поплавом спекулација и дезинформација које се појављују по српским медијима.

Практично сви други догађаји у Србији скрајнути су у други план откако је Марјановић по изласку из једног ријалити програма ухапшен због сумње да је убио супругу. Главна тема разговора у Србији већ данима је „Ко је убио певачицу?“.

Марјановић се налази у Централном затвору у Београду пошто му је након хапшења одређен притвор до 30 дана и ангажовао је пет адвоката који ће га заступати у поступку. Он негира убиство супруге, а његова породица за све криви фамозног тајкуна који „држи пола Београда и који је био Јеленин љубавник“. Његово хапшење у петак реализовано је након што је наводно нађен кључни доказ који га повезује са местом убиства.

Нови докази бацају сумњу на Марјановића и везани су за испитивања која је радио Центар за форензичка истраживања у Новом Саду. Та испитивања односе се на Марјановићеве ДНК трагове нађене на телу његове супруге, али и на честице блата нађене на одећи жртве, који се поклапају са онима нађеним на Зорановој одећи.

Са друге стране, неки медији спекулишу како несрећна жена није убијена на насипу, већ да је злочин почињен на другом месту, а тело потом донето и остављено у каналу.

„Јелена није убијена на насипу. Уверења смо да је злочин почињен на другом месту, а да је потом тело донето и остављено у каналу. Убијена је са девет удараца у потиљак, а свака рана је ширине од три до четири центиметра. На основу анализе дошло се до резултата да је, највероватније, коришћена једна врста чекића. Није искључено ни да је убијена дан раније, 1. априла“, изјавио је за медије Ненад Шипка из Центра за форензичка истраживања.

Марјановићева је нестала 2. априла 2016. године док је трчала на насипу у Црвенки код Борче. Увече је пријављен нестанак, а тело је нађено сутрадан у каналу. Од тада траје потрага за починиоцем злочина који је узбуркао јавност у Србији као мало који претходни злочин.

Имала двојницу?

Према тврдњама медија, полиција истражује да ли је на насипу у Борчи трчала мистериозна црнка уместо Марјановићеве, јер се на снимку који је забележила сигурносна камера са продавнице не види њено лице, док сведоци тврде да тог дана није била на џогингу!

„Постоје два снимка кобног џогинга на насипу у Борчи. Први је забележила камера продавнице и на њему се, наводно, види Јелена. Други је забележила камера градског аутобуса и на њему се види бициклиста на насипу“, кажу извори из истраге, који наводно сумњају да је на насипу била двојница.

Б. Ђокић / Вести

један коментар

  1. Hm,hmm…Vicic “ bi ce uhapsen u roku od 48 sati“..ali,story,traje duze od cuvene tv serije dinastija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: Видовдан)

Змај Огњени Вук, историјска личност са митском биографијом

Био је деспот без деспотовине, јунак без мане и страха, узданица без ...

(Фото: Sputnik / Максим Богодвид)

Шоу на трибинама у Казању: Аустралијски навијачи скандирали „Костарика је срце Србије“

На мечу између Француске и Аустралије навијачи те острвске државе имали су ...