Црвена звезда (Фото: photobucket.com)
Црвена звезда (Фото: photobucket.com)

Нападнути „Звездаши“ у Подгорици

Подгорица – Узаврела атмосфера у финалу плеј-офа АБА лиге између Будућности и Црвене звезде добила је епилог у четвртак увече у Подгорици када су вербално и умало физички нападнути кошаркаши црвено-белих, капитен Бранко Лазић и Ален Омић.

 

Процурио снимак — Овако су навијачи усред Загреба викали: „Ово је Србија!

 

По слетању београдске експедиције на аеродром у Голубовцима дочекао ју је велики број полиције, као да се игра у ратном подручју, да би српски и регионални шампион потом био смештен у хотелу „Подгорица“, где време проводи у једној врсти карантина.

Међутим, враћајући се са конвенције ДПС, неколико мештана и навијача Будућности ушло је у хотел и речима „Пребићемо вас!“ и „Заклаћемо вас!“ претили су Лазићу и Омићу.

Дошло је до ударања лактом шефа обезбеђења Звездине екипе, али, на срећу, људи из управе црвено-белих, као и полиција која је пазила на гостујућу експедицију, смирили су ситуацију пре него што је додатно ескалирала.

 

 

Блиц

3 коментара

 1. Човић огорчен: Невиђена крађа и мржња у Подгорици!
 2. Ko gubi ioma pravo da se ljuti

 3. у јбт познат ми овај човек!!! гледај њега где се ухлебио 🙂

  јел то добро или лоше по србију (ајд сад, кошарка на страну)

  вики:

  ————————————————————————————————
  Небојша Човић (Београд, 2. јул 1958) српски је политичар и спортски функционер. Човић је бивши градоначелник Београда, заменик председника у Влади Републике Србије, бивши шеф Координационог центра за Косово и Метохију. Био је посланик у Народној скупштини у два мандата. Био је председник Кошаркашког савеза Југославије, а тренутно је председник Црвене звезде.[1]

  Човић је рођен 2. јула 1958. у Београду. Завршио је Машински факултет, на ком је и докторирао 2000. Радио је у предузећима „Иво Лола Рибар“ из Београда и РЕИК „Колубара“, био је генерални директор ДП „Пролетер“ и председник УО МДД „ФМП“ Београд.

  Политичка каријера

  Као члан Социјалистичке партије Србије је 1992. изабран за потпредседника ИО Скупштине Београда за привреду и финансије. Човић је постао председник Градске владе 1993, да би годину дана касније био изабран за градоначелника Београда и на том положају је остао до 1997. Ипак убрзо је дошло до сукоба са врхом странке. Он је био једини социјалиста који се одмах и јавно успротивио изборној крађи. Врху СПС-а и ЈУЛ-а се највише замерио пошто после судске овере лажне победе, није хтео да сазове Скупштину града. Тадашњи државни врх још више му је замерио што је био против обједињавања листе СПС-а и ЈУЛ-а, као и посете пребијеним демонстрантима опозиције у болници. Због тога га је партија убрзо искључила из свог чланства..[2]

  Након одласка из СПС-а 1997, основао је Демократску алтернативу. Од тада је био стално на удару власти. Током бомбардовања је свакоднавно добијао телефонске претње које су биле блод кампање тадашње власти.[2] Након савезних избора 24. септембра 2000. је постао посланик у Савезној скупштини на листи Демократске опозиције Србије. Био је копредседник прелазне владе након Демонстрација 5. октобра.

  ——————————————————————————————————-

  ШТО ОВИ ЉУДИ ИДУ НА УТАКМИЦЕ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: Thinkstock)

Црна Гора:Локални избори: Крвава победа ДПС-а

Подгорица-Коалиција предвођена Демократском партијом социјалиста освојила је апсолутну власт у Подгорици, произилази из прелиминарних ...

Подгорица (Фото: Новости)

Хаос у Подгорици: Разбијене главе опозиционим активистима током одржавања локалних избора (фото.видео)

Из коалиције „Подгорица за 21. вијек“ су саопштили да су их на ...