(Фото: Thinkstock)
(Фото: Thinkstock)

НЗС зове незапослене: Дођите, тражи се 3.000 радника

Београд – Национална служба за запошљавање, филијала за град Београд, позвала је незапослене грађане на Београдски сајам запошљавања и пракси.

Сајам ће се одржати 21. фебруара у Дому омладине у Београду, од 10 до 16 сати.

Како је најављено, понуду слободних послова представиће више од 110 фирми, којима је потребно више од 3.000 радника различитих профила и степена квалификација.

Сви који су у потрази за послом моћи ће на сајму да успоставе директан контакт са послодавцима, представе им се и предају своје радне биографије (ЦВ), а на штанду Националне службе заинтересовани ће моћи да добију информације о програмима за подстицање запошљавања, док ће незапосленима бити пружена и помоћ у писању радне биографије (ЦВ).

У оквиру пратећег сајамског програма, у биоскопској сали Дома омладине ће од 11 до 15.30 бити организована радионица „Знањем до циља“, намењена будућим предузетницима који планирају покретање приватног бизниса, док ће у Малој сали од 12 до 13 часова бити организована презентација актуелних јавних позива НСЗ за ову годину.

Организатори Београдског сајма запошљавања и пракси су Скупштина града Београда, београдска Филијала НСЗ и Привредна комора Србије – Привредна комора Београда.

Бета

2 коментара

  1. А шта ће тих 3000 људи да ради ?
    Вероватно да лепе слике и праве билборде „вољеног вође“ ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com