(Фото: АФП)
(Фото: АФП)

Ослобођени припадници тзв. Добросинске групе

Београд – Основни суд у Гњилану ослободио је оптужби свих десет припадника такозване Добросинске групе који су били оптужени за тероризам и за учешће у терористичким групама.

Они су били оптужени да су 2012. године ватреним оружјем напали контролни пункт Полиције Србије у селу Добросин у општини Бујановац.

Суд је ослободио оптужби Ваљона Јашарија који је био оптужен за тероризам и учешће у терористичкој групи. Он је претходно за исто дело био осуђен на девет година затвора.

Ослобођени су и Скендер Јашари који је раније био осуђен на казну затвора од осам година, Газменд Љакна који је првостепеном пресудом осуђен на пет и по година затвора и Газменд ђумшити осуђен на шест и по година затвора.

Такође су ослобођени и Ћендрим Реџај, Мухамед Аљиу, Скендер Сељмани, Абдулах Зогај, који су осуђени на по пет и по година затвора, Енвер Мусоли који је био осуђен на шест и по година затвора, као и Јетон Сељмани који је био осуђен на две године и два месеца затвора.

Апелациони суд је прихватио жалбе њихових бранилаца и предмет вратио на поновни поступак.

Бета

2 коментара

  1. Србине (у већини) после се питаш ко те клео и зашто ти све наопако иде ето сам себе рупу копаш а сам се у њу гураш,треба те јебати што више дако ти једном дође из дупета у главу.узеће ти шиптари још пола србије са таквим понашањем и шиптарским копиланом кога сте поставили за вођу подмићени сендвичом синалко сокићом и две црвене…продане ситне душе због вас испаштају честити,родољуби,витезови који су крв и зној проливали за свој народ и своју отаџбину јер сте у већини проклетници,продане душе за шаку зоби,погани изроди семе и племе вам се затрло,присео вам сендвич и сокић .

    • Сигуран сам да је то тако, али ...

      Свака ти је на месту, лепо речено. Само смо у мањини великој. Над судијом има судија, па ће и њима неко судити. Можда ми то видети нећемо, али нада остаје.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Капетан Драган (Фото: АФП)

Пада пресуда Капетану Драгану?

Загреб – Врховни суд Хрватске за 12. јун заказао је жалбено рочиште ...

(Фото: Getty Images)

Да ли би у Приштини дозволили филм у коме су Срби жртве?

Београд – Удружење породица киднапованих и убијених на Косову и Метохији данас ...