Жандармерија (Фото: soz.rs)
Жандармерија (Фото: soz.rs)

Основан први независни синдикат Жандармерије

Београд – Услед немилих догађаја који су протеклих месеци потресали специјалну јединицу МУП-а Србије, Жандармерију чији су појединци оптужени за најтеже злочине и великог притиска јавности коју заједно са режимским медијима стварају поједини, званично је основана „Синдикална организација Жандармерије“.

„Идеја „Синдикалне организације Жандармерије“ је да искористи садашње оправдано неповерење људи према лоше руковођени синдикатима у МУП-у, тј. Жандармерији, као и њихове грешке и мане и онда својом креативношћу, исправношћу и доследношћу окрене у корист стварање једног здравог, поштеног, демократски уређеном синдикату у Жандармерији, тј. МУП-у који ће се водити реалним потребама и заштити правих интереса свих запослених у Жандармерији, односно МУП-у Србије“, стоји у саопштењу синдиката.

Казујући да је стање у синдикатима МУП-а Србије, слично као у свим синдикатима јавних предузећа, где се углавном гледају сопствени интереси, а много мање интересу целе заједнице, Синдикална организација Жандармерије даље наводи:

„Већини запослених је познато стање наше синдикалне сцене, као и схватање сврхе постојања синдиката. Од тога су многи синдикати скренули и претворили синдикате у нешто сасвим друго или служе за личне користи и привилегије појединаца и ужих група које руководе радом истих.“

На крају саопштења Синдикална организација Жандармерије позива своје колеге да се придржавају моралних кодекса и не нарушавају даље углед своје јединице и уопште МУП-а Србије.

2 коментара

  1. Синдикалци ако желите да Вам грађани Србије верују укажите на убице Ранка Панића Србина, борца из Р. С. К. који је убијен у режираној акцији разбијања мирног протеста у центру БГ 2008. поводом испоруке Радована Караџића у Хаг! и ко Вам је НАРЕДИО „акцију“, а зашто је наређена То знамо, српски живот у Србији најмање вреди под окупационом влашћу која Вама командује! Ако можете промените НЕШТО ПОД ХИТНО. Вучић је мајци покојног Панића обећао помоћ, али ето „Вучко“ је сада велико мудо нема времена, жени се…Када су навијачи Партизана јурили на истом месту несретног Татона 2009. похватали сте и много више криваца него што треба а судије их драконски осудиле на вековне казне само на основу „СЛОБОДНОГ“ „њиховог“ мизерног „убеђења“ без ДОКАЗА О КРИВИЦИ ЗА БИЛО ШТА! Драги синдикалци питајте и „часне“ судије ШТО ПУСТИШЕ АРНАУТСКЕ ЗЛИКОВЦЕ КОЈИ СУ СРБЕ У СРБИЈИ УБИЈАЛИ ЈАСЕНОВАЧКИМ МЕТОДАМА? ДА НИСТЕ УХВАТИЛИ НЕКЕ БЕЗВЕЗЕ ТИПОВЕ? унапред ХВАЛА у име грађана Србије.

  2. Slazem se i prestanite da maltretirate i ubijate svoj narod …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Да ли овај грађанин Србије не мора да региструје своје возило све до 3019. године!?

Београд-На путевима у Србији све је могуће па и да се појави ...

Свака трећа убијена жена тражила помоћ

Београд – У породичном насиљу, од почетка године, убијено је осамнаест жена ...