(Фото: pixabay.com)
(Фото: pixabay.com)

Писмо мајке Основној школи која је наредила деци да славе Ноћ вештица

Поштовани, поводом ваше сугестије да деца 31.10. у школу донесу реквизите којим би прослављали амерички сатанистички празник „ноћ вештица“ који директну везу има са нечистим силама и мртвим људима, овим путем вас обавештавам да ја као родитељ не дозвољавам да моје дете буде саучесник и скрнављењу православља и Светог Луке који се истог дана прославља као крсна слава.

Ми смо Светосавци и живимо у православној Србији и нисмо западна колонија која ће да потписује пакт са ђаволом, а ово што ви радите је дирекно повезивање са мрачним силама. Ма колико да вам делује смешно и забавно, ово нису ствари за игру.

Ми смо изражено религиозна породица и по Уставу ове земље имамо право да слободно исповедамо и чувамо веру својих предака, тако да је ваш предлог у директној супротности са нашим поимањем живота и правих вредности.

Ваш изговор не сме да буде да је то амерички празник и да су деца обавезна да по школском плану и програму показују наклоњеност нацији која нас је уништила, засула уранијомом и допринела да су наше клинике препуне болесних људи, жена и деце, баш због тих који упорно раде на сатанизацији ове мученичком крвљу натопљене земље.

Ово није Америка, ово је Србија. Моје дете нико не сме без моје дозволе да шминка нити облачи у костим вештице па макар ни у шали нити у игри која је понављам духовно опасна по душу деце и свих нас. Уколико ми дете будете казнили због неодобравања прославе вештица – сатане, обратићу се вишим инстанцама и заштитнику грађана.

С поштовањем, мајка Д.М. Београд.

9 коментара

 1. Ministarstvo Prosvete R.S. da obelodani ime i prezime skole i direktora! Odmah!

 2. BRAVO MAJKO, svaka vam cast, ima nade dokle ima takvih majki u Srbiji! Bog vas blagoslovio!

 3. Хаха која кењажа.

  Нигде не пише која то школа, који то директор издаје наређења за прославу ноћи вештица.

  И кењажа да је земља светосавска и православна, јок море, него је граЏанска, што значи да су добродошли СВИ укључујући и сатанисте, паганисте, содомисте, потручењаке и крвате као најгори облик дебилизма.

  Суштина је госпоЏо православна да деца сама хрле да славе ноћ вештица, јер је то модерно, ин и фенси. а ви сте немоћни да спречите то, нарочито лажним писмима под псеудонимом и без адресе наслова коме је упућено.

  Аферим рајетино.

  • Аферим гојо,кад си тако храбар,дођи овде и бори се.Или не кевћи преко плота,са сигурног.Таквих јунака као ти,пун нам је курац.

  • Хахаха ти ниси нормалан. Ја да се борим за вас? Докле бре више?
   Ја сам се изборио за себе. Теби преостаје да се ти бориш за себе. А то може једино ако приђеш к пизоуснатом квислингу и пољубиш га у к. И сваки дан ту да га љубиш. Или ћеш да биднеш део система вољно или има да те нема.
   Али џаба ја то теби пишем, немаш ти капацитет да раумеш.

 4. Posto je to extra moderno i mnogo in i cool u amerikenjstini, potrcali i supljoglavci da, pored pocepanih farmerki, koje su, uzgred budi receno, kako samo ime kaze, radna odeca amerikenjskih poljoprivrednika, „proslavljaju“ i noc vestica. Amerikenjci su poznati po svim mogucim perverzijama, perverznjacima, satanizmu, pedofiliji, svim mogucim i nemogucim „religijama“ i pratecim ritualima, tetoviranju ljudi kao da su stoka, jedna sveopsta „demokratija“ na delu u „zemlji snova“, po svemu nenormalnom sto normalni lludski um ne moze ni da pojmi, na nju se ugledaju i ovdaslni dziberi i dziberke.
  I ovde su pocela svakodnevno da se vidjaju raznorazna strasila i unakazene kreature i spodobe, po uzoru na voljenu im amerikenjsku naciju, gde ulicama vec decenijama strapaciraju karikature i neodredjeni, neartikulisani androidi koji ne lice ni na sta, a kamoli na coveka, koijma je to jedini nacin da budu primeceni.
  E, pa ako su vam takvi uzor – navalite dziberi i dziberke, cuveni „blogeri“ i „blogerke“ poznati po svojoj extra intelegenciji.

 5. kad se razmislja glavom

  Jedan roditelj koji misli glavom. Bravo prava mama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Владимир Путин (фото: Sputnik / Владимир Астапкович)

Путин упозорио Запад: Не играјте се…

Москва-Владимир Путин изјавио је данас да је његов први самит с америчким ...

Сага о Предојевићима: Мајци цркву, себи џамију, а стрица под гомилу

Пет стотина година, с кољена на кољено, у Билећи се препричава једна ...