Појединости најјезивијег експеримента у историји: Морнари америчке морнарице интегрисани у труп ратног брода током пробе

Морнари америчке морнарице су постали молекуларно спојени са рантим бродом током хипер тајних проба невидљивог огртача, изнето је у једној тврдњи, током ескперимента познатог као Филаделфија експеримент.

Застрашујуће тврдње су уследиле као резултат стелт експеримената под вођством Алберта Ајнштајна у циљу да се савезничким ратним бродовима обезбеди способност да нестану.

Бизарно истраживање, које је постало познато као Филаделфија експеримент, довело је до очевидаца који тврде да је пратилац разарача америчке морнарице, зван УСС Елдриџ, чак и материјом транспортован са једног поморског места на друго.

Морнар интегрисан у труп брода

Али целокупан пројекат се тада сматрао толико нестабилним да је одложен и класификован на највишем нивоу тајности.

Филаделфија експеримент – понекад називан Пројекат Дуга – већ деценијама представља главну теорију завере, али окупља нове заговараче сваке године, јер стварна технологија прикривања напредује до испуњења тврдњи из Другог светског рата.

Према речима присталица ове тврдње, Ајнштајн, који је радио за америчку морнарицу током рата, регрутован је током 1942. године услед катастрофалних савезничких губитака бродова од немачких У-Боат подморница.

Аутор и истраживач Роберт Герман је рекао: “Морнарица је користила варијацију Ајншајнове теорије о јединственом пољу, и користили су је за пресавијање светлости како би брод учинили невидљивим, јер је био у овој електромагнетној магли.“

Алфред Бјелек, који тврди да је био члан научног тима, рекао је: “Моћна електромагнетна поља су пројектована око Елдриџа и његове скелетне посаде.“

Целокупни експеримент је требало да буде хипер тајна, али га је видео трговачки морнар под именом Карл Мередит Ален (познат као Карлс Аленде) на оближњем броду Либерти.

Герман је рекао: “Он каже да је видео брод умотан у зелену ватрену маглу.“

“Каже да је могао да убаци своју руку у тај сјајан ток ове енергије, а онда је брод нестао.“

Елдриџ је затим телепортован и појавио се у морнаричком пристаништу у Норфолку у Вирџинији, пре него што се поново појавио у Филаделфији.

Али телепортација у стилу Стар Трек-а је имала ужасне последице јер су се морнари спојили са бродом на молекуларном нивоу.

Герман је додао: “Посада је била молекуларно закачена за брод, везана за метал.“

brod amerika eldridz

“Пошто су телепортовани, људи су полудели, запалили се, и страшне, ужасне ствари су се десиле посади.“

Бјелек, који је написао Филаделфија експеримент и друге Завере, рекао је: “Прво што су нашли су била два морнара закопана у челичној палуби, који су умирали или су били близу смрти.“

“Још два су пронађена како стоје усправно у прегради. Остали морнари су нестали, или су испарили.“

Према речима присталица ових извештаја, морнарица је брзо заташкала експеримент, и присилила све умешане да потпишу заклетву тајности пре него што су документима доделили највиши ниво тајности – да никада не буду декласификовани.

Филаделфија експеримент је постао хит филм 1984. године.

Скептици кажу да је та легенда могла произаћи из чињенице да је почетком 1940-их годна морнарица спроводила експерименте да поморска пловила начини “невидљивим“ у морнаричким бродоградилиштима у Филаделфији.

brod amerika eldridz2

Научници су спроводили електричну струју кроз стотине метара електричног кабла око трупа брода како би видели да ли бродови могу бити “невидљиви“ подводним и површинским минама.

Немачка је користила магнетне мине које су се могле закачити за метални труп бродова док су се приближавали.

Прстен електричног кабла би бродове учинио невидљивим за магнетне особнине мина – и заиста је сличну технику користила британска морнарица.

Wебтрибуне.рс

2 коментара

  1. Pa, nije to po ideji jevrejskog klovna ajnstajna, vec Nikole Tesle.

  2. Nije u pitanju Einstein vec Nikola Tesla. Inace, ovom izvoru ne treba mnogo verovati. Skloni su senzacionalizmu i izmisljanju vesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Дунав (Фото:.pogodak.rs)

Британци организују шпијунско крстарење Дунавом до Београда

Лондон-Туристима из Велике Британије тренутно се нуди крстарење Дунавом, али такво да ...

(Фото: АФП)

Иранска морнарица упозорила амерички ратни брод

Техеран – Ирански ракетни брод је послао упозорење броду америчке Ратне морнарице ...