Рада Трајковић (Фото: radiokim.net)
Рада Трајковић (Фото: radiokim.net)

Рада Трајковић: Вучић о мени говори слично као и о Оливеру Ивановићу – мали је пут од таквих речи до Новог гробља

Окупиране територије-Јако поштујем изјаву председника Србије Александра Вучића, с обзиром на његову позицију и могућности да сазна коју подршку у народу имам ја, и да она износи 0,0001 одсто“ – рекла је српска лидерка са КиМ-а и професор Медицинског факултета у Косовској Митровици, др Рада Трајковић,  напомињући да су такве изјаве даване и о подршци Оливеру Ивановићу, јавља ФоНет, преноси Н1.

 

Рада Трајковић: Нови бисер у велеиздајничком низу

 

„На жалост, реалност је да од такве подршке до Алеје великана на Новом гробљу је мали пут,“ оценила је она, преноси ФоНет, реагујући на интервју Вучића у данашњим Новостима.

„А народ, који се окупио на испраћају убијеног господина Оливера Ивановића, који је на исти начин био окарактерисан као човек без политичке подршке, је потврдио колико је он био значајан за све нас нас, Србе на Косову и Метохији,“ указала је Трајковић за ову агенцију.

Подсетимо, Председник Србије је, одговарајући на питање Новости како је лично доживео то што су поједини опозициони прваци у Београду и на КиМ вас и СНС практично оптужили за убиство Оливера Ивановића – упитао ко га напада и, између осталог, навео:

„Рада Трајковић која представља 0,0001 одсто Срба на КиМ? Такви много воле неке стране канцеларије, али џаба када их народ не воли. Или Драган Ђилас – човек који организује емисије Телетон не би ли се у свакој од њих појавио и изигравао највећег хуманитарца, при чему се он све више богатио, а народ бивао све сиромашнији.“

 

КосСев

 

 

2 коментара

  1. BALISTA__________________________MU-SLINA,PICINA..!!!

  2. Радо он болесник може по својој слободној вољи да убије тело, али душу не може убити, душа је бесцена, он је са својима криминалцима убио тело Оливерово али није могао да убије Оливерову душу, али је овим неделом убио сопствену душу.
    Тако раде безумници и слуге сатанине!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com