(Фото: Пинк)
(Фото: Пинк)

Ријалити сахрана!

Београд – Ријалити програми у Србији дотакли су дно. После секса уживо, физичког разрачунавања и трудноће Миљане Кулић у Паровима, сада је на ред дошла и уживо сахрана. РТВ Пинк преносио је сахрану Милоша Коцкара, оца учеснице Задруге Кристине Кије Коцкар, која је на гробљу чак држала и конференцију за новинаре заједно са још увек законитим супругом Слободаном Радовановићем.

Сахрана на Темишварском гробљу каснила је двадесетак минута јер се чекало да проради линк како би могао да иде уживо пренос. Гледаност је скочила до неба, Жељко Митровић, власник ружичасте телевизије, задовољно трља руке, јер је чак и сахрану несрећног човека успео да претвори у забаву за народ. А штампа? Таблоиди су се утркивали ко ће бизарније да извештава са овог догађаја.

Драматика испред капеле

Да не зафали мало љубавне драматике потрудио се Кијин дечко Андрија који је дошао из Црне Горе, али девојци није могао да приђе због телохранитеља. Он је стајао испред капеле и попреко се гледао са Слобом, њеним још увек законитим супругом.

„У Србији се много гледа ријалити, а најчешће га прате пензионери или млади људи који немају посао и ништа не раде. Кад нешто неколико пута одгледате, везујете се емотивно за ликове, за некога позитивно, за некога негативно. Србија је увучена у ријалити. Телевизије се боре између себе, а штампа им у томе помаже. Пумпају целу причу. Људи су ухваћени у мрежу ријалитија који напада са свих страна. Кад се десе бизарне ствари, попут сахране Кијиног оца, о томе се извештава сензационалистички, и буди се радозналост људи. Интересовање се пумпа, а овакви догађају попут сахране појачавају то интересовање“,  објашњава за „Вести“ психотерапеут Зоран Миливојевић и истиче:

„Није ту ништа морбидно, није болесно, људски је да некога то интересује, али је штетно. Ствар је медија да томе не дају простор. Приказује се простота, а људи гледају јер воле да виде горе од себе. То су личности које се понашају примитивно, сексуалност је максимално изложена, туку се, псују..“,  закључује Миливојевић.

Регуларно тело за електронске медије наравно ћути, као и сви други надлежни државни органи. Нису се оглашавали ни када су се на програмима телевизија с националном фреквенцијом емитовали много гори и експлицитнији садржаји, па зашто би то радили сада.

Приватност, шта то беше?

Да приватност више нема никаквог значаја говори и податак да је долазак Слобе на сахрану таста искористила група старијих жена из Зрењанина која је осула дрвље и камење на њега јер јавно вара супругу са Луном. Бесне жене чак су покушале да насрну на њега, али га је спасло обезбеђење које се није одвајало од њега и Кије, па нико осим најближих није могао да им приђе на сахрани и гробљу.

Кија се уз сузе, опроштајно писмо и тамбураше опростила од оца и постала прва ријалити звезда сахране, а смрт сопственог оца добро јој је дошла да заради неки поен више код гледаоца.

Популарност је кварљива роба која и те како уме да удари у главу, а доказ су људи који постадоше славни захваљујући ријалити програмима у којима се не преза ни од чега.

Д. Петровић / А . Вучићевић / Вести

5 коментара

 1. За Србију

  Идиотизму у Србији, нема краја. Ако неко нешто морално очекује од дебилизованог народа, у тешкој је заблуди. То више није народ. То је дебилизована маса.

  • За Србију, за овај коментар о“дебилизованом народу“ поздравио вас је Вучић. И њему је некако народ, највећи проблем….
   Ко је када од обичног народа учинио нешто слично на сахрани ближњег?
   Чије сахране је преносила телевизија?
   То што мајмун са пинка нема морала, ни памети, него је осталау њему само жеља да уновчи и стави све на продају, није народно масло…
   Мада то не би успело без ове несрећнице и њој сличних сподоба, али у сваком народу постоји мањи проценат полусвета…. Вама за право не дај тај проценат да пљујете сав народ…

   • За Србију

    Мислио сам и ја да је мањи проценат неморалних и неодговорних. На жалост, то је велика већина. Занемарљив је проценат Срба, који би ризиковали свој статус или живот за Србство.
    Зато „уживајмо“ у народним благодатима. чији је покровитељ Председник. Наш Вођа, који лаже како зине. Али народ то највише обожава. Гладан и жедан, без будућности, народ оргазмично подржава болесног идиота, што говори о менталном и моралном стању народа.

 2. То су вредносто које нам стужу са запада, ако желимо пут ЕУ ускоро има да заиграмо на геј свадбама.

  • Daj mi pištu da se pištim

   Lupetaš,ovakvih sranja na zapadu nema,veruj mi.Posle 2 dana ovakvih gluposti,sam narod i mediji bi ovo zabranili.Pola države bi bilo na ulici!Zato i jesmo tu gde jesmo.Možda su na zapadu manje temperamentni ali glupi kao mi nisu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: пиxабаy.цом)

Шта се дешава на Куби: Мистериозна болест још увек „коси“ Американце

Хавана – Медицински тестови потврдили су да је још једна особа запослена ...

Ријалити Задруга (Фото: Promo)

Марићев јорган

Парови“ и „Задруга“ у пословној су конкуренцији, али у истој духовној равни. ...