НАТО војници (Фото: Восток)
НАТО војници (Фото: Восток)

Руси умиру од смеха: НАТО конвој се заглавио у пољском блату, камион дошао да их чупа па се преврнуо (видео)

Поред бројних саобраћајних инцидената који су до сада изазвали НАТО војници у Пољској и балтичким земљама, сада се појавио снимак о проблемима НАТО војника да задрже правац на асвалтном путу.

 

Један мањи конвој НАТО јсе заглавио у блату надомак пољског града Лубин. Велики НАТО камион је проклизао на путу и завршио заглављен у блату.

 

Војници НАТО „показали своју снагу“: Пијани ломили све пред собом

Ово је био само почетак мука НАТО војника, а снимци муке овог конвоја предходне недеље су постали најпопуларнија вест у Русији.

У помоћ заглављеном камиони пристиго је други НАТО камин који је успео да га извуче из блата, али се онда приликом окретања на путу преврнуо на бок. На крају су морали да реагују пољски цивилни шлеп камиони и да спасу моћну НАТО армију.

Пољски медији нису навели о којој НАТО јединици је реч, али се претпоставља да су у питању амерички војници који чине највећи број НАТО трупа у Пољској.

Интермагазин.рс

4 коментара

 1. Види се да је снимано кришом.
  Мора да је то тајно снимао неки унутрашњи непријатељ.

 2. Видимо да је транспортер склизнуо на нестабилну површину банкине пута такође и на нестабилну косину насипа пута. Пошто су обе поменуте нестручно и траљаво изведене, закључујем да НАТО није крив што му је савезник Пољска неспособна да један обичан пут уради како треба.
  Да се то десило код нас, одмах би Зорана Михајловић написала кривичну пријаву, и доставила је Тужилаштву за Научни криминал, зато што је коловоз урађен од асфалта са мешавином глине. Или зато што се Цемент распао, или што је рађено са старим машинама, има она списак разлога који је направила за своје брифинге са штампом.

 3. Па где су ти Руси који умиру од смеха?
  Отерало их у Русију из Пољске, и из Румуније и из Маџарске, Источне Немачке, Естонија, Летонија, Литванија, и довело НАТО, то је баш смешно, да умреш лепо од смеха. Сабило их назад у Русију, опколило и сад је преостао једино Северни Пол да се шире. Али главно да се смеју и Руси и русофили.

  • @ туризам,
   Не треба да се љутиш, овај глупи новинар из Интермагазина углавном из Америке копира овакве наслове. Чудо да није написао „Шокантно исклизнуће америчких транспортера“, или „Цела Пољска је плакала зато што се Русија смејала“, и слично. Ниси морао да због ове будале толико да критикујеш Русију, није она крива.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: REUTERS/ Francois Lenoir)

Невероватно једноставно: Како изаћи из НАТО-а?

Вашингтон – Да ли је то председник САД Доналд Трамп протекле седмице ...

Емануел Макрон (Фото: REUTERS/ Charles Platiau)

САД више нема утицаја: Европска Унија добија нову војну формацију!

Париз – Има неке наполеоновске одлучности, нешто од блештавила из времена Луја ...