Топчидер (Фото; Принтскрин)
Топчидер (Фото; Принтскрин)

Случај „Топчидер“: Појавили се нови подаци о погибији гардиста

Београд – Министарство унутрашњих послова доставило је једном од пуномоћника породица гардиста настрадалих 2004. године у касарни у Топчидеру, нове податке у вези са трагичним догађајем.

Пуномоћнику Предрагу Савићу подаци су достављене на његов захтев, а тичу се провере навода одређених особа из безбедносних структура да су гардисти Драган Јаковљевић и Дражен Миловановић убијени, преноси лист Политика у издању за уторак.

Адвокат није желео да открива садржину тог дописа јер је реч о поверљивим подацима. Савић није могао да каже да ли је Kомисија за испитивање околности под којима су страдала двојица гардиста, која је почетком децембра прошле године основана на иницијативу премијера Александра Вучића, почела рад.

„Немам податке о томе. Можда раде интерресорно, тако што свака служба обавља свој посао, али чланови комисије не одржавају састанке“, казао је Савић.

Бета

2 коментара

  1. ima li ko da zaglavi robiju što su podaci zadržani na „odredjeno“ vreme

    • nema niko da zaglavi robiju jer ni za 7 mrtvih u helikopteru niko nije ni odgovarao jer su za Vucica svi zivi akteri nevini.Zna se ko je sef na pravosudje u Srbji , ako Vucko kaze NJET ima da bude NJET.i Kvit !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

(Фото: А. Исаковић)

О смрти гардиста ћути се 11 година

Београд – Срамота је што се још крију убице наше деце и ...

(Фото: Igor Salinger (MC Odbrana)

Потпуковник Гарде Вукајловић: Путин и ја смо стари знанци

Москва – Част ми је била да се рукујем са председником Русије ...